Aquest és el relat que l’exalumne de l’Escola, Oscar Picón Serrano, ens ha fet arribar per explicar com va arribar a l’Escola Universitària Formatic Barcelona i com, després d’obtenir el títol, ha iniciat una nova carrera professional en el sector d’Agències de Viatges.

Treballava en el sector del transport en el qual vaig estar durant 7 anys, sempre pensant en un futur fins que vaig decidir que havia d’emprendre el viatge. Un viatge que em va portar a Canadà, on vaig residir, vaig treballar i vaig aprendre durant dos anys de la meva vida. Per qüestions legals vaig decidir tornar a Espanya on vaig aprofitar per començar el meu somni i la meva carrera enfocada al món del turisme.

Després d’obtenir la titulació com a agent de viatges, a l’Escola Universitària Formatic Barcelona, vaig començar a treballar a l’empresa World Business Travel, i em van oferir un lloc al departament d’esdeveniments, on segueixo treballant i en el qual segueixo aprenent cada dia més.

El turisme, i en concret el treball com a organitzador d’esdeveniments, em va canviar la vida fins a tal punt que vagi on vagi, faci el que faci, em fixo en tots els espais, en tots els serveis de restauració, en els muntatges, en definitiva , sempre tinc present dia a dia que, de la vida quotidiana, puc treure alguna cosa per aportar a la feina.

Després de combinar mil opcions, negociar amb centenars de proveïdors, ajustar taules de costos a les necessitats dels nostres clients, preparar minuciosament les agendes, els horaris, trasllats, etc, als organitzadors i coordinadors, ens toca viatjar a les destinacions on s’organitzi l’esdeveniment. És allà on hem de demostrar que tot ho tenim per la mà i que sortirà sempre tot perfecte, perquè el client es vagi de tornada a casa amb un somriure i total seguretat. Aquesta seguretat que el farà tornar a contactar amb nosaltres en el seu següent petició. Aquesta és la nostra meta com a organitzadors d’esdeveniments i com a agents de viatges.

 

Alguns dels viatges de feina que ha realitzat Oscar Picón Serrano:

 

01-riviera-maya-mexico

03-praga-cz

08-grand-canyon-usa
09-central-park-new-york-usa 06-las-vegas-usa
02-quebec-ca 07-las-palmas-de-gran-canarias-esp