Direcció i gestió d’hotels i restaurants

Direcció i gestió d’hotels i restaurants | Escola Universitària Formatic Barcelona
Centre
adscrit
Tourism
Characteristics
Màster en direcció i gestió d’hotels i restaurants
Títol propi expedit per la Universitat de Girona
Certificat expedit per la Fundació UdG
Duration
1 curs acadèmic - 60 ECTS
Modality
Online
Requirements
Graduat Universitari
Start of the course
Octubre

Orientat a estudiants i professionals que volen encetar o continuar una carrera en la gestió d’organitzacions d’hoteleria i restauració

Information

El sector turístic és el motor de moltes economies de països d’arreu del món. Donada la seva importància, cabdal en molts indrets del planeta, obliga a les empreses a comptar amb els millors professionals per competir globalment en un sector tant dinàmic.

Goals

Orientat a estudiants i professionals que volen encetar o continuar una carrera en la gestió d’una sèrie d’organitzacions d’hosteleria, com ara hotels, restaurants, clubs i empreses de serveis d’aliments.

Permet el desenvolupament d’experiència en l’ús de diverses funcions, com ara finances i comptabilitat, serveis d’aliments, màrqueting, recursos i allotjament. L’elecció d’un màster en direcció i gestió d’hotels i restaurants ofereix moltes oportunitats per als estudiants i professionals que estan en el sector per perseguir reptes i aconseguir somnis emocionants i obtenir èxits que s’auguren al turisme a curt, mitjà i llarg termini.

Crear i desenvolupar projectes empresarials en l’àmbit de l’hoteleria i la restauració.

Advantages

Possibilitat d’acreditar el nivell d’idiomes

Pràctiques en empreses amb conveni de l’EUFB fins a 600 hores

Professional Career Pathways

Orientat a estudiants i professionals que volen encetar o continuar una carrera en la gestió d’organitzacions d’hoteleria i restauració.

El programa de màster en direcció i gestió d’hotels i restaurants capacita professionals del sector turístic per crear i desenvolupar projectes empresarials en l’àmbit de l’hoteleria i la restauració.

Organitzacions d’hosteleria, com ara hotels, restaurants, clubs i empreses de serveis d’aliments.

Modular structure