Congresses

TOURISM KNOWLEDGE. A Contribution to Sustainable Development | Escola Universitària Formatic Barcelona
2017

TOURISM KNOWLEDGE. A Contribution to Sustainable Development

Aquest Quadern de Recerca recull les ponències presentades en el marc de la celebració del IV Congrés Internacional al voltant de la temàtica TOURISM KNOWLEDGE. A Contribution to Sustainable Development, desenvolupat a la seu de l’Escola Universitària Formatic Barcelona, Casa Marfà (Passeig de Gràcia, número 66), els dies 1 i 2 de juliol de 2017.

Gastronomia i Enoturisme. Valors clau per la dinamització de la destinació turística | Escola Universitària Formatic Barcelona
2016

Gastronomia i Enoturisme. Valors clau per la dinamització de la destinació turística

Aquest Quadern de Recerca recull les ponències presentades en el marc de la celebració del III Congrés Internacional al voltant de la temàtica Gastronomia i Enoturisme. Valors clau per a la dinamització de la destinació turística desenvolupat a la seu de l’Escola Universitària Formatic Barcelona, Casa Marfà (Passeig de Gràcia, número 66), els dies 4 i 5 de juliol de 2016.

Turisme d’Interior i de Muntanya | Escola Universitària Formatic Barcelona
2015

Turisme d’Interior i de Muntanya

Aquest Quadern de Recerca recull les ponències presentades en el marc de la celebració de la Universitat d’Estiu al voltant de la temàtica de Turisme d’Interior i de Muntanya que va tenir lloc a la seu de l’Escola Universitària Formatic Barcelona, Casa Marfà (Passeig de Gràcia, número 66), els dies 1 i 2 de juliol de 2015.

Quadern de Recerca Actes I Congrés Internacional sobre Turisme: Creació i Comercialització de Productes Turísitics | Escola Universitària Formatic Barcelona
2014

Quadern de Recerca Actes I Congrés Internacional sobre Turisme: Creació i Comercialització de Productes Turísitics

Aquest Quadern de Recerca recull les ponències presentades en el marc de la celebració del Congrés Internacional “Creació i Comercialització de Productes Turístics” que va tenir lloc a Sort (Pallars Sobirà), els dies 6 al 9 de maig de 2014, coincidint amb el 40è Aniversari de l’Escola Universitària Formatic Barcelona.

I Congrés Internacional de Turisme | Escola Universitària Formatic Barcelona
2014

I Congrés Internacional de Turisme

Creació i comercialització de productes turístics

Participació de professors investigadors d’àmbit internacional, estudiants i agents del territori, 6, 7, 8 i 9 de maig de 2014-Sort-Pallars Sobirà.