Congresos

TOURISM KNOWLEDGE. A Contribution to Sustainable Development | Escuela Universitaria Formatic Barcelona
2017

TOURISM KNOWLEDGE. A Contribution to Sustainable Development

Este Cuaderno de Investigación recoge las ponencias presentadas en el marco de la celebración del IV Congreso Internacional en torno a la temática TOURISM KNOWLEDGE. A Contribution to Sustainable Development, desarrollado en la sede de la Escuela Universitaria Formatic Barcelona, Casa Marfà (Paseo de Gracia, número 66), los días 1 y 2 de julio de 2017.

Gastronomia i Enoturisme. Valors clau per la dinamització de la destinació turística | Escuela Universitaria Formatic Barcelona
2016

Gastronomia i Enoturisme. Valors clau per la dinamització de la destinació turística

Este Cuaderno de Investigación recoge las ponencias presentadas en el marco de la celebración del III Congreso Internacional en torno a la temática Gastronomía y Enoturismo. Valores clave para la dinamización del destino turístico desarrollado en la sede de la Escuela Universitaria Formatic Barcelona, Casa Marfà (Paseo de Gracia, número 66), los días 4 y 5 de julio de 2016.

Turisme d’Interior i de Muntanya | Escuela Universitaria Formatic Barcelona
2015

Turisme d’Interior i de Muntanya

Aquest Quadern de Recerca recull les ponències presentades en el marc de la celebració de la Universitat d’Estiu al voltant de la temàtica de Turisme d’Interior i de Muntanya que va tenir lloc a la seu de l’Escola Universitària Formatic Barcelona, Casa Marfà (Passeig de Gràcia, número 66), els dies 1 i 2 de juliol de 2015.

Quadern de Recerca Actes I Congrés Internacional sobre Turisme: Creació i Comercialització de Productes Turísitics | Escuela Universitaria Formatic Barcelona
2014

Quadern de Recerca Actes I Congrés Internacional sobre Turisme: Creació i Comercialització de Productes Turísitics

Aquest Quadern de Recerca recull les ponències presentades en el marc de la celebració del Congrés Internacional “Creació i Comercialització de Productes Turístics” que va tenir lloc a Sort (Pallars Sobirà), els dies 6 al 9 de maig de 2014, coincidint amb el 40è Aniversari de l’Escola Universitària Formatic Barcelona.

I Congrés Internacional de Turisme | Escuela Universitaria Formatic Barcelona
2014

I Congrés Internacional de Turisme

Creació i comercialització de productes turístics

Participació de professors investigadors d’àmbit internacional, estudiants i agents del territori, 6, 7, 8 i 9 de maig de 2014-Sort-Pallars Sobirà.