15 juny 2024

Diploma en Secretariat d’Alta Direcció Internacional: Un món d’oportunitats al teu abast

Diploma en Secretariat d’Alta Direcció Internacional: Un món d’oportunitats al teu abast | Escola Universitària Formatic Barcelona
FORMATIC BARCELONA
15 juny 2024

En un món globalitzat i altament competitiu, les empreses busquen professionals capacitats per afrontar els reptes i desafiaments d’un entorn internacional. En aquest context, un diploma en Secretariat d’Alta Direcció Internacional es converteix en una eina fonamental per a aquells que busquen potenciar les seves habilitats, ampliar els seus coneixements i accedir a un ventall d’oportunitats laborals d’alt nivell.

En aquest post, et convidem a descobrir les sortides laborals més destacades que t’esperen al finalitzar un diploma en Secretariat d’Alta Direcció Internacional. Et brindarem una visió completa dels diferents perfils professionals que podràs ocupar, les indústries en les quals podràs desenvolupar-te i les competències que et permetran destacar en un mercat laboral cada vegada més exigent a nivell global.

1. Perfils professionals del diploma en Secretariat d’Alta Direcció Internacional

Un diploma en Secretariat d’Alta Direcció Internacional t’obre les portes a un món de possibilitats professionals, permetent-te ocupar diversos perfils dins de l’àmbit del secretariat executiu i la gestió administrativa en entorns internacionals. Entre els perfils més demandats es troben:

Secretariat executiu:

 • Secretari/a d’Alta Direcció: Responsable de brindar suport directe a l’alta direcció de l’empresa, gestionant la seva agenda, organitzant reunions, redactant actes i documents, i brindant suport en la presa de decisions estratègiques.
 • Asistent de Direcció: Encarregat/da d’assistir al director/a en les seves tasques diàries, gestionant el seu correu electrònic, agenda, viatges i logística, i brindant suport en l’organització i seguiment de projectes.
 • Secretari/a Internacional: Responsable de gestionar les relacions internacionals de l’empresa, coordinant la comunicació amb clients, proveïdors i socis a l’estranger, organitzant viatges internacionals i esdeveniments, i brindant suport en la gestió de projectes internacionals.

Gestió administrativa:

 • Responsable d’Administració: Encarregat/da de la gestió administrativa de l’empresa, incloent la gestió de personal, la comptabilitat, les finances, les compres i els inventaris.
 • Gestor/a de Projectes: Responsable de planificar, organitzar, dirigir i controlar projectes, assegurant el seu compliment en temps, forma i pressupost.
 • Especialista en Logística: Encarregat/da de gestionar la cadena de subministrament de l’empresa, optimitzant els processos logístics i assegurant la entrega puntual i eficient dels productes o serveis.
2. Indústries on podràs desenvolupar la teva carrera amb un diploma en Secretariat d’Alta Direcció Internacional

La versatilitat i les competències adquirides en un diploma en Secretariat d’Alta Direcció Internacional et permeten desenvolupar-te en una àmplia gamma d’indústries a nivell global. Alguns dels sectors on podràs trobar oportunitats laborals inclouen:

 • Empreses multinacionals: Les grans empreses amb presència internacional demanden professionals amb habilitats en secretariat executiu, gestió administrativa i coneixement de diferents idiomes per a donar suport a les seves operacions globals.
 • Organitzacions internacionals: Organismes com l’ONU, la Unió Europea o el Banc Mundial requereixen professionals amb formació en secretariat internacional i gestió de projectes per a gestionar les seves activitats i relacions amb diferents països.
 • PIMES amb projecció internacional: Cada vegada més petites i mitjanes empreses busquen expandir-se a mercats internacionals, per la qual cosa necessiten professionals amb habilitats en secretariat internacional i comerç exterior per a gestionar les seves operacions a l’estranger.
 • Despatxos d’advocats i consultories: Aquests despatxos i consultories que assessoren empreses en la seva internacionalització necessiten professionals amb habilitats en secretariat jurídic, gestió de projectes internacionals i coneixement de diferents marcs legals.
 • Sector turístic: Hotels, agències de viatges i empreses de turisme internacional demanden professionals amb habilitats en secretariat executiu, atenció al client i coneixement de diferents cultures per a brindar un servei de qualitat a clients internacionals.

3. Competències clau per a l’èxit en un entorn global

Para destacar en un entorn laboral internacional competitiu, és fonamental desenvolupar les següents competències:

 • Excel·lents habilitats de comunicació: Capacitat per a comunicar-se de manera efectiva i fluida en espanyol i anglès, tant oralment com per escrit.
 • Habilitats interpersonals: Capacitat per a treballar en equip, col·laborar amb persones de diferents cultures, gestionar conflictes de manera efectiva i construir relacions sòlides amb clients, companys i superiors.
 • Habilitats organitzatives i de gestió del temps: Capacitat per a planificar, organitzar i prioritzar tasques, gestionar el temps de manera eficient i complir amb els terminis establerts.
 • Coneixement de diferents cultures i entorns internacionals: Comprensió de les diferents cultures, costums i maneres de fer negocis en el món, la qual cosa permet adaptar-se a diferents entorns laborals i treballar de manera efectiva amb persones de diversos orígens.
 • Coneixement d’eines informàtiques: Domini de les principals eines informàtiques d’oficina

Vols més informació sobre la nostra formació en diploma en direcció de comunicació i màrqueting? Clica aquí

#Diploma d'especialització
#EUFB Formatic
#Estudiar a EUFB
Carregar més notícies