Bachelor en Gestió esportiva

Bachelor en Gestió esportiva | Escola Universitària Formatic Barcelona
Centre
adscrit
Empresa
Característiques
Bachelor Degree in Sports Management
Títol otorgat per la University Of Wales Trinity Saint David
Durada
3 cursos acadèmics - 180 ECTS
Modalitat
Presencial
Requisits
Batxillerat o CFGS aprovat
Inici del curs
Octubre

L’esport és una indústria global clau que ofereix una gamma d’oportunitats d’ocupació per a una carrera a futur

Informació

L’Escola Universitària Formatic Barcelona està associada a la University of Wales Trinity Saint David, una de les universitats més importants del Regne Unit que compta amb el reconeixement i el prestigi internacional de les seves titulacions.

La provisió d’esport i lleure s’està convertint en un dels sectors clau de la indústria global i és prominent en la majoria dels països, tant a nivell comunitari com a nivell d’elit i esport professional.

L’oportunitat d’estudiar la gestió esportiva en acció és una experiència intel·lectual gratificant que també proporciona una base sòlida per al desenvolupament de futures carreres. La perspectiva internacional de la Universitat i la integració amb ocupadors i associacions professionals garanteixen el contingut rellevant i actual. L’àmplia gamma d’activitats extracurriculars, tant socials com relacionades amb l’assignatura, millora encara més l’experiència de l’estudiant.

 

Objectius

Aquest programa ofereix una experiència vocacional acadèmicament desafiant que incorpora mètodes innovadors d’ensenyament i avaluació. S’espera que els estudiants participin activament en la gestió de la seva experiència d’aprenentatge, siguin creatius i prenguin iniciatives per a desenvolupar-se.

L’enfocament general d’aquesta via és proporcionar un programa d’estudi flexible que permeti als estudiants desenvolupar un coneixement ampli dels temes i conceptes de la gestió esportiva en el context de l’entorn de la indústria esportiva més àmplia i produir graduats amb les habilitats i habilitats rellevants per permetre’ls per fer una contribució efectiva en els sectors privat, públic i voluntari de la indústria de l’esport, la salut i l’exercici físic.

Així, a l’EUFB s’identifiquen les necessitats d’aprenentatge i el suport per millorar les habilitats. Això inclou el respecte per les necessitats dels especialistes. Hi ha un equip de suport a l’aprenentatge que organitza tallers i tutorials regulars sobre el desenvolupament d’habilitats bàsiques i avançades. Les relacions de treball properes entre tutors i estudiants i estudiants i els seus companys de classe permeten un ambient d’aprenentatge actiu positiu.

El programa prepararà als estudiants per a futures carreres de gestió esportiva i recreativa. Les habilitats i els coneixements primerencs de la cursa es desenvoluparan mitjançant l’estudi de l’adquisició d’habilitats, l’entrenament i els processos d’instrucció, alhora que s’introdueixen teories i qüestions clau que afecten les indústries de l’esport i el lleure. El programa es desenvoluparà progressivament en mòduls bàsics. Els estudiants desenvoluparan les seves habilitats i coneixements de gestió mitjançant mòduls aplicats i basats en el treball de camp relacionats amb la gestió des d’una perspectiva esportiva.

 

 

Avantatges

Formació especialitzada

Coneixement profund dels àmbits específics de la titulació

Possibilitat de pràctiques en empreses

Possibilitat d’acreditar el nivell d’idiomes (anglès, francès o alemany)

Sortides professionals
  • Direcció i Gestió Municipal d’Esports
  • Direcció Esportiva en clubs, asociacions, gimansos
  • Direcció de projectes esportius
  • Direcció d’Esdeveniments Esportius
  • Direcció-Gerència d’empresa esportiva
  • Consultor esportiu
  • Investigador
  • Director de Màrqueting esportiu
  • Director de Vendes
  • Consultor d’Empreses en l’àmbit de gestió d’equips
Assignatures
El negoci de l’esport
Fonaments del màrqueting esportiu
Direcció de fitness i estils de vida
Gestió del procés de coaching
Mètodes de recerca i desenvolupament personal
Salut, exercici i societat
Anglès
Desenvolupament de comunitats esportives
Gestió d’estadis i de l’equipament esportiu
Coaching i mentoring avançat
Gestió esportiva professional i d’elit
Desenvolupament personal per a la ubicació de la indústria esportiva
Ubicació de la indústria esportiva
Anglès
Gestió de persones i projectes
Política i estratègia esportiva
Gestió d’esdeveniments esportius globals
Desenvolupament esportiu i emprenedoria
Projecte de recerca sobre la indústria esportiva
Anglès