21 març 2024

EUFB participa en el saló de l’Ensenyament 2024

EUFB participa en el saló de l’Ensenyament 2024 | Escola Universitària Formatic Barcelona
FORMATIC BARCELONA
21 març 2024

EUFB Formatic Barcelona, hem participat una vegada més, al saló de l’Ensenyament 2024, que es va celebrar a Barcelona del 13 al 17 de març. La fira, que és un dels esdeveniments educatius més importants d’Espanya, va reunir més de 200 expositors i va rebre a més de 100.000 visitants.

EUFB Formatic va comptar amb un estand propi en el qual els visitants van poder conèixer de primera mà l’oferta formativa de l’escola, així com les seves innovadores metodologies d’aprenentatge. A més, es van oferir xerrades informatives sobre les diferents àrees d’especialització de EUFB en sectors com el turisme, màrqueting, finances, administració d’empreses, esport i comunicació.

la participació de EUFB Formatic Barcelona en el Salo del l’Ensenyament ha estat un èxit rotund. L’escola ha rebut un gran nombre de visitants interessats en els seus programes formatius, la qual cosa demostra la confiança que el públic té en la qualitat de la formació que ofereix EUFB 

La escola universitària EUFB Formatic valora molt positivament la seva participació en el saló de l’Ensenyament 2024 i considera que ha estat una excel·lent oportunitat per a donar a conèixer la seva oferta formativa a un públic ampli. L’escola espera continuar participant en aquesta mena d’esdeveniments en el futur.

 | Escola Universitària Formatic Barcelona
 | Escola Universitària Formatic Barcelona
#EUFB
#EUFB Formatic
#Saló del ensenyament
#Educació
Carregar més notícies