22 novembre 2023

Les millors sortides laborals per als màsters en màrqueting esportiu

Les millors sortides laborals per als màsters en màrqueting esportiu | Escola Universitària Formatic Barcelona
FORMATIC BARCELONA
22 novembre 2023 Les millors sortides per als màsters en màrqueting esportiu

El màrqueting esportiu és una branca del màrqueting que se centra en la promoció de productes i serveis relacionats amb l’esport. Els professionals del màrqueting esportiu utilitzen una varietat d’estratègies per a arribar als consumidors i generar interès pels esdeveniments esportius, les lligues, els equips i els atletes.

Un màster en màrqueting esportiu és una titulació de postgrau que ofereix una formació especialitzada en aquest camp. Aquest tipus de màsters poden tenir una durada d’un any o dos, i solen estar impartits per universitats o centres de formació esportiva.

Els màsters en màrqueting esportiu ofereixen una formació completa en l’àmbit del màrqueting esportiu, incloent-hi matèries com la planificació i gestió de màrqueting, la recerca de mercats, la publicitat i la promoció, i la comunicació. Aquesta formació prepara als estudiants per a treballar en una àmplia gamma de camps relacionats amb el màrqueting esportiu, com:

 • Clubs esportius: Els graduats en màsters en màrqueting esportiu poden treballar en el departament de màrqueting d’un club esportiu, desenvolupant estratègies per a promocionar el club, els seus esdeveniments i els seus jugadors.
 • Federacions esportives: Els graduats en màsters en màrqueting esportiu poden treballar en el departament de màrqueting d’una federació esportiva, desenvolupant estratègies per a promocionar la federació, les seves competicions i els seus atletes.
 • Empreses esportives: Els graduats en màsters en màrqueting esportiu poden treballar en el departament de màrqueting d’una empresa esportiva, desenvolupant estratègies per a promocionar els productes i serveis de l’empresa.
 • Agències de màrqueting esportiu: Els graduats en màsters en màrqueting esportiu poden treballar en una agència de màrqueting esportiu, desenvolupant estratègies de màrqueting per a una varietat de clients relacionats amb l’esport.
Les millors sortides per als màsters en màrqueting esportiu

Las millors sortides per als màsters en màrqueting esportiu varien en funció de l’especialitat del màster. No obstant això, algunes de les millors sortides més comunes inclouen:

 • Director de màrqueting esportiu: Els directors de màrqueting esportiu són responsables de la planificació i execució de totes les estratègies de màrqueting d’un club, una federació o una empresa esportiva.
 • Analista de màrqueting esportiu: Els analistes de màrqueting esportiu recopilen i analitzen dades per a ajudar els professionals del màrqueting esportiu a prendre decisions informades.
 • Planificador de màrqueting esportiu: Els planificadors de màrqueting esportiu desenvolupen estratègies de màrqueting que compleixen amb els objectius de l’organització.
 • Publicista esportiu: Els publicistes esportius creen i distribueixen anuncis i altres materials de màrqueting per a promoure productes i serveis relacionats amb l’esport.
 • Promocionador esportiu: Els promotors esportius organitzen esdeveniments i activitats per a promocionar productes i serveis relacionats amb l’esport.
Com triar un màster en màrqueting esportiu

Al triar un màster en màrqueting esportiu, és important considerar els següents factors:

 • Els teus interessos i objectius professionals: Què vols fer amb el teu màster? Vols treballar en el màrqueting d’un club esportiu, una federació o una empresa esportiva?
 • La reputació de la universitat o centre de formació: És una universitat o centre de formació reconegut per la seva qualitat acadèmica?
 • El pla d’estudis: El pla d’estudis del màster s’ajusta als teus interessos i objectius professionals?
 • La ubicació: On vols estudiar?

Si estàs interessat en una carrera en l’àmbit del màrqueting esportiu, un màster en màrqueting esportiu pot ser una excel·lent opció per a tu. Aquests màsters ofereixen una formació completa que et prepararà per a treballar en una àmplia gamma de camps relacionats amb el màrqueting esportiu.

Altres oportunitats laborals per a graduats en màsters en màrqueting esportiu

A més a més de les oportunitats laborals esmentades anteriorment, els graduats en màsters en màrqueting esportiu també poden treballar en una varietat d’altres camps relacionats amb l’esport, com:

 • Organitzacions sense ànim de lucre relacionades amb l’esport: Els graduats en màsters en màrqueting esportiu poden treballar en organitzacions sense ànim de lucre relacionades amb l’esport, desenvolupant estratègies de màrqueting per a promoure la participació en l’esport i la salut física.
 • Mitjans de comunicació esportius: Els graduats en màsters en màrqueting esportiu poden treballar en mitjans de comunicació esportius, desenvolupant estratègies de màrqueting per a promoure els esdeveniments esportius i els atletes.
 • Educació esportiva: Els graduats en màsters en màrqueting esportiu poden treballar en educació esportiva, desenvolupant estratègies de màrqueting per a promoure l’educació física i l’activitat física.

El màrqueting esportiu és un camp en auge, amb moltes oportunitats d’ocupació per als professionals qualificats. Un màster en màrqueting esportiu pot ajudar-te a desenvolupar les habilitats i coneixements necessaris per a tenir èxit en aquesta apassionant indústria.

T’agradaria estudiar el Màster en màrqueting esportiu? Clica aquí

Carregar més notícies