23 novembre 2021

Descobreix els màsters per complementar el teu Grau de Turisme

Descobreix els màsters per complementar el teu Grau de Turisme | Escola Universitària Formatic Barcelona
FORMATIC BARCELONA

Després d’acabar qualsevol Grau Universitari, una de les preguntes més habituals que solen fer-se els egressats és quins màster fer. Són molt pocs els que no es plantegen continuar en el món universitari, ja que estudiar una especialització és gairebé un requisit avui dia per a optar a les millors ofertes laborals. I en el cas de el Grau de Turisme això també succeeix.

Després d’estudiar Turisme hi ha diferents opcions per les quals es pot optar, diferents especialitats. Tot depèn de el perfil de l’universitari, així com d’allò en què vulgui especialitzar-se. Gràcies a la nostra escola universitària triar és molt més fàcil que mai, ja que donem a tots els nostres estudiants tota la informació que necessiten per a poder triar el seu avenir acadèmic i laboral amb tota certesa.

Després de la carrera, és el millor moment d’estudiar un màster especialitzat?

Després d’haver finalitzat els quatre anys que sol durar una carrera, l’habitual és sentir-se cansat d’aquesta rutina d’estudi. És per això que són moltes les persones que opten per no fer un màster just en aquest moment i postergar-lo un any, intentant trobar durant aquest temps un treball relacionat amb els seus estudis. No obstant això, això és un error per diversos motius.

En primer lloc, en mancar  tant d’experiència com d’especialització, és molt més complicat accedir al mercat laboral. Les ofertes a les quals optaràs estaran pitjor remunerades, i segurament has d’acceptar condicions pitjors de les quals podries optar si ja t’haguessis decidit a estudiar una especialització.

A això cal sumar-li que l’hàbit d’estudi pot arribar a perdre’s. Després d’estudiar Turisme segurament tens adquirides unes rutines d’estudi, uns costums que t’ha costat quatre anys conrear i que et permeten obtenir els millors resultats acadèmics. Si durant un any (o més) perds aquesta habilitat, recuperar-la a posteriori serà molt més complicat. El màster acabarà costant-te molt més treball, i això podria repercutir en què finalment decidissis no fer-ho.

Estudiar un màster és, avui dia i amb les nostres circumstàncies actuals, una cosa fonamental. Postergar això farà que la teva inserció real al mercat laboral acabi sent més tardana, i et podria perjudicar en el teu futur. És per això que es recomana continuar estudiant una vegada finalitzada la carrera.

Quin és el màster adequat després d’acabar d’estudiar el Grau en Turisme?

Una vegada decidit què estudiaràs una especialització, arriba el moment de decidir quin màster fer. Des de Escola Universitària Formatic a Barcelona portem més de quaranta anys dedicant-nos a la docència, i és per això que coneixem el sector i ens permetem la llicència de recomanar les millors opcions als nostres estudiants.

El sector turístic és, a Espanya, un dels grans motors de l’economia, i ofereix diferents àmbits en els quals especialitzar-se. Dos dels quals considerem més interessants són la Direcció i Gestió d’Hotels i Restaurants, i la Direcció Hotelera internacional. Després de finalitzar qualsevol d’aquests dos estudis, les ofertes laborals seran incomptables, sobretot en un país que viu del turisme com és el nostre. A continuació, parlarem detingudament d’aquests ensenyaments.

Direcció i Gestió d’Hotels Restaurants

Aquest màster es troba dirigit a aquells que desitgen iniciar-se en la gestió i en la direcció de qualsevol organització de l’hostaleria, ja siguin hotels, empreses de serveis d’aliments, restaurants o clubs. També permet a aquells que ja es dediquen al sector continuar la seva formació. A més, permet guanyar experiència en funcions de comptabilitat i finances, màrqueting, recursos, serveis d’aliments i allotjaments.

Gràcies a aquesta formació, els estudiants obtindran moltes oportunitats dins de l’àmbit del Turisme. Podran crear i desenvolupar projectes empresarials, tant per a ser ells els propis empresaris com per a vendre’ls a altres signatures.

En Escola Universitària Formatic oferim la modalitat tant presencial com en línia, perquè es pugui estudiar el màster des de qualsevol localització i, sobretot, per a permetre que aquelles persones que ja siguin professionals puguin ampliar els seus estudis sense necessitat de deixar el seu treball.

Direcció Hotelera Internacional

Una altra opció, igual de vàlida que l’anterior, és la de el Màster de Direcció Hotelera Internacional, també denominat International Hotel Management. Ofert en la modalitat semi presencial i en la modalitat en línia, està pensat per a aquells estudiants que desitgin preparar-se una carrera internacional en el món de l’hostaleria.

Mitjançant diverses assignatures, començaran a considerar la gestió hotelera des de múltiples perspectives. Gràcies a un enfocament interdisciplinari, connectant matèries com la gestió empresarial, les finances o el màrqueting, els estudiants podran desenvolupar una comprensió crítica de la teoria i la pràctica de la gestió completa d’un hotel.

Aquest és un dels màsters més complets del mercat, amb el qual es desenvoluparan habilitats d’aprenentatge permanent com la capacitat de resoldre tots els problemes que puguin sorgir durant la gestió i direcció d’un hotel. A més, gràcies a la seva modalitat en línia, podràs estudiar-ho des de qualsevol punt del món, i fins i tot mentre treballes o realitzes qualsevol altra formació. No et marquis límits, i arrisca pel teu matí, perquè no hi ha porta que no s’obri amb una bona especialització laboral.

Aposta per una formació de qualitat: inverteix en tu

En Escola Universitària Formatic Barcelona comptem amb una gran infraestructura i amb els millors equipaments per a possibilitar que els nostres estudiants aconsegueixin l’excel·lència. Tenim entre mans el futur laboral d’aquells que confien en nosaltres, i som plenament conscients de la nostra responsabilitat, d’aquí ve que comptem sempre amb els millors docents i professionals.

És fonamental que, després d’estudiar turisme, apostis per tu i et decideixis a estudiar una especialització. Amb els dos màsters que has pogut veure, ampliaràs notablement les teves sortides laborals, millorant també les condicions que podràs obtenir en qualsevol lloc de treball. Invertir en estudis és invertir en tu mateix, en el teu avenir acadèmic i laboral, en els teus somnis.

Si tens dubtes sobre quin màster fer després d’acabar el Grau, consulta amb la nostra escola universitària sense cap mena de compromís. Estarem disposats a resoldre qualsevol dubte que puguis tenir relacionada amb els teus estudis.

Troba tota la informació en la nostra web www.formaticbarcelona.com

Carregar més notícies