12 febrer 2024

Curs Tripulant de Cabina de Passatgers TCP: La teva porta d’entrada a un món d’oportunitats

Curs Tripulant de Cabina de Passatgers TCP: La teva porta d’entrada a un món d’oportunitats | Escola Universitària Formatic Barcelona
FORMATIC BARCELONA

Si t’apassiona viatjar, conèixer noves cultures i ajudar a les persones, una carrera com a Tripulant de Cabina de Passatgers (TCP) pot ser la teva opció ideal. Aquesta professió t’ofereix l’oportunitat d’explorar el món, treballar en un entorn dinàmic i desenvolupar habilitats valuoses que t’acompanyaran al llarg de la teva vida.

Què fa un TCP?

Els TCP són els responsables de la seguretat i el benestar dels passatgers durant un vol. Les seves tasques inclouen:

Garantir la seguretat dels passatgers: Els TCP reben formació exhaustiva en seguretat aèria i primers auxilis. Són responsables de realitzar les demostracions de seguretat prèvies al vol, gestionar les emergències a bord i prestar assistència mèdica als passatgers si és necessari.

Oferir un servei de qualitat: Els TCP s’encarreguen d’atendre les necessitats dels passatgers durant el vol. Ofereixen menjar i beguda, responen a les seves preguntes i els ajuden amb el seu equipatge.

Mantenir l’ordre i la neteja en la cabina: Els TCP s’encarreguen de mantenir la neteja i l’ordre en la cabina de l’avió. També són responsables de gestionar les situacions conflictives que puguin sorgir entre els passatgers.

Avantatges d’estudiar un curs de TCP:

1. Sortida laboral: La demanda de TCP està creixent a tot el món. Les aerolínies necessiten professionals qualificats per a cobrir les seves vacants, per la qual cosa les possibilitats de trobar un treball després d’estudiar un curs de TCP són altes.

2. Salari: Els TCP tenen un salari competitiu que s’incrementa amb l’experiència i l’antiguitat. A més, solen rebre beneficis addicionals com a allotjament, menjar i descomptes en viatges.

3. Oportunitats de viatjar: Com TCP, tindràs l’oportunitat de viatjar a tothom i conèixer diferents cultures. Aquesta experiència t’enriquirà personal i professionalment.

4. Habilitats transferibles: Les habilitats que aprens com TCP, com la comunicació, l’atenció al client, la resolució de problemes i el treball en equip, són valuoses en qualsevol àmbit professional.

5. Entorn de treball dinàmic: Si t’agrada l’adrenalina i els entorns dinàmics, treballar com TCP t’encantarà. Cada vol és diferent i t’enfrontarà a nous reptes i situacions.

Requisits per a ser TCP:

Per a ser TCP, has de complir una sèrie de requisits:

-Tenir almenys 18 anys.

-Tenir un títol de batxillerat o equivalent.

-Tenir un bon nivell d’anglès i, en alguns casos, d’altres idiomes.

-No tenir antecedents penals.

-Passar les proves físiques i psicològiques de les aerolíneas

Si estàs buscant una carrera apassionant, gratificant i amb bones perspectives laborals, estudiar un curs de TCP pot ser la millor decisió que prenguis. Aquesta professió t’obrirà les portes a un món d’oportunitats i et permetrà viure experiències úniques i inoblidables.

Vols més informació sobre el nostre curs de TCP en EUFB? Clica aquí

 

#Curs TCP
#Diploma d'especialització
#Tripulant cabina de passatgers
#EUFB TCP
Carregar més notícies