13 setembre 2023

Especialitza’t com a Agent de viatges amb EUFB

Especialitza’t com a Agent de viatges amb EUFB | Escola Universitària Formatic Barcelona
FORMATIC BARCELONA

En l’emocionant món de la indústria de viatges i turisme, convertir-se en un agent de viatges és la porta d’entrada per a explorar destins sorprenents i fer que els somnis dels viatgers es facin realitat. En EUFB escola universitària, estem entusiasmats de presentar-te el nostre excepcional “Diploma d’Especialització en Agent de Viatges“, un programa dissenyat per a preparar-te per a una carrera emocionant i satisfactòria en aquest apassionant camp.

Característiques Destacades:

El nostre “Diploma d’Especialització en Agent de Viatges” és un programa integral que et brinda les habilitats i coneixements necessaris per a tenir èxit en el competitiu món de la indústria de viatges. Algunes de les característiques destacades del nostre programa inclouen:

Formació Pràctica: Des del primer dia, et submergiràs en situacions reals de la indústria. Aprendràs com reservar vols, organitzar allotjament, dissenyar paquets turístics i molt més.

Formació Actualitzada: El nostre programa es manté al dia amb les últimes tendències i tecnologies en la indústria de viatges. Et familiaritzaràs amb sistemes de reserves i eines de gestió de viatges d’avantguarda.

Mentoría Personalitzada: Comptaràs amb el suport d’instructors experts que tenen una àmplia experiència en la indústria de viatges. Et guiaran i et proporcionaran consells valuosos per al teu desenvolupament professional.

Xarxa de Contactes: Formatic té una àmplia xarxa de contactes en la indústria de viatges. Et connectarem amb professionals i empreses perquè puguis establir relacions que et beneficiaran en la teva carrera.

Preparació per a Certificacions: Estem compromesos a ajudar-te a aconseguir les teves metes. Preparem als nostres estudiants per a obtenir certificacions reconegudes en la indústria que poden impulsar la teva carrera.

Pràctiques Professionals: Aprofita l’oportunitat d’aplicar les teves habilitats en entorns reals de treball a través de pràctiques professionals. Això et permetrà obtenir experiència valuosa i establir contactes en la indústria.

Perspectives de Carrera:

Amb el nostre “Diploma d’Especialització en Agent de Viatges“, obriràs la porta a una àmplia gamma d’oportunitats professionals. Podràs treballar en agències de viatges, companyies de gestió de viatges corporatius, línies de creuers, hotels i més. A més, podràs explorar oportunitats de treball a tot el món, ja que les habilitats que adquireixes són altament transferibles.

A EUFB, estem compromesos a ajudar-te a transformar la teva passió pels viatges en una carrera gratificant. El nostre “Diploma d’Especialització en Agent de Viatges” et proporcionarà les habilitats, el coneixement i l’experiència necessaris per a destacar en la indústria de viatges i turisme. No sols et prepararem per a un futur emocionant, sinó que també et brindarem el suport i la mentoría que necessites per a aconseguir els teus objectius professionals. El teu viatge cap a una carrera com a agent de viatges comença aquí amb Formatic.

Uneix-te a nosaltres i descobreix un món ple de possibilitats!

#Agent de viatges
#Estudiar agent de viatges
#Diploma agent de viatges
Carregar més notícies