8 juny 2022

Els millors destins al acabar el Grau de Turisme

Els millors destins al acabar el Grau de Turisme | Escola Universitària Formatic Barcelona
FORMATIC BARCELONA

Encara que hi ha moltes persones que pensen el contrari, estudiar la carrera de Turisme té bastant futur. Si t’agrada i tens al cap dedicar-te professionalment a aquest sector, no te’l pensis. Existeixen bastantes sortides professionals estrangeres i en el nostre propi país. Tingues en compte que a Espanya, el sector turístic representa un 13% del Producte Interior Brut (PIB).

Quines són les diferents opcions que es presenten després d’haver acabat Turisme?

Una vegada que acabes la carrera de Turisme, existeixen diferents opcions professionals per les quals pots optar. Això sí, per a això, és necessari que dominis amb solvència diversos idiomes, tinguis bons dots d’atenció al client i coneguis perfectament les noves tecnologies.A continuació, pots veure quines són les millors opcions relacionades amb el Turisme.

Agència de viatges: Avui dia, estan en auge aquelles agències de viatges destinades a un determinat públic, com a estudiants, persones que els agradi l’aventura, viatges de luxe, etc. Existeixen moltes opcions, però si t’especialitzes en una d’elles, aconseguiràs fidelitzar clients amb tota seguretat. Una altra opció és una agència de viatges en línia, ja que pots estalviar bastantes despeses i si la pàgina web explica a la perfecció els viatges, segur que és un gran encert.

Guia turístic: Si t’agraden la cultura i la Història, aquesta és la professió que has de triar. Tingues en compte que qualsevol turista està interessat a conèixer racons especials de les ciutats, detalls de cada monument, els millors museus i bons restaurants en els quals poder menjar. Si et dediques a això, tu ets la persona que farà que aquest viatge sigui molt especial per a totes les persones que decideixin contractar-te.

Gestionar o treballar en un hotel: En totes les ciutats existeix una gran quantitat d’hotels. És un bon lloc per a començar i anar escalant posats fins que arribis al nivell que desitgis. També pots obrir el teu propi hotel; això sí, cerca que tingui una cosa diferencial, que no sigui un més, perquè si no ho fas, els turistes acudiran sempre als més coneguts abans que al teu.

Turisme actiu: Practicar esport, portar una vida sana i fer turisme actiu és una forma de vida per a moltes persones. Si a això li sumes la passió que mostren per fer viatges d’aventura, trobaràs un tipus de clients que mai es cansa. A més, si comparteixes aquest entusiasme amb ells, no el dubtis més i dedica’t a això.

Màrqueting turístic: Encara que en aquesta professió no s’està en contacte directe amb el client, si domines Internet i les xarxes socials, pot ser una gran opció per a tu. Per a totes les empreses d’aquest sector (hotels, agències de viatges, etc.) és fonamental que una persona s’encarregui del màrqueting. Les teves funcions serien comunicar els diferents esdeveniments que organitzi l’empresa, realitzar promocions turístiques, resoldre els dubtes dels clients, etc.

Quins són els millors destins per a treballar amb una titulació de Turisme?

Tot esforç té el seu recompensa, sy i has estudiat aquesta carrera i has aconseguit aprovar-la, existeixen bastants destins després d’estudiar Turisme pels quals pots optar. Sempre seran necessàries persones que tinguin aquesta carrera, ja que turistes hi ha en una gran quantitat de països i ciutats del món. A continuació, podràs veure quins són els millors països per a treballar en el cas que hagis obtingut aquesta titulació.

França

La gran quantitat de turistes que rep aquest país al llarg de l’any el converteix en un gran destí per a qualsevol persona que tingui la titulació de Turisme. Els seus bells paisatges, les seves infraestructures del més alt nivell i la seva facilitat d’accés fan que moltes persones triïn França com a principal destí en viatjar. És un país que ofereix un gran ventall d’allotjaments, amb més de 612 000 habitacions. A més, s’ajusten perfectament a grups de qualsevol grandària i a tota mena d’esdeveniments.

Espanya

Es tracta d’un dels països més visitats del món i la seva economia està enfocada al turisme. Destaca la seva oferta cultural i patrimonial, juntament amb la qualitat dels seus recursos naturals i la seva gastronomia. Encara que no t’ho creguis, el nostre país pot ser el més indicat per a treballar quan et titules en Turisme. Compta amb una gran quantitat d’hotels i tots els anys ho visiten molts turistes. Encara que l’atur és elevat, en aquest sector existeixen molts llocs vacants.

Alemanya

Els turistes solen triar ciutats com Berlín o Hamburg per la seva interessant oferta cultural. El nombre de visitants, en constant augment, és un factor molt important per a la bona marxa de l’economia d’aquest país.Al voltant de tres milions de persones a Alemanya presten serveis o produeixen béns per al turisme. Això equival al 6,8% de la població activa d’Alemanya. Això vol dir que és un bon destí per a poder treballar en aquest sector una vegada que tinguis la carrera de Turisme.

el Japó

És un país que destaca per la gran hospitalitat de les persones natives, per l’enorme qualitat del seu transport, per la diversitat de la seva gastronomia i per la gran quantitat d’allotjaments que existeixen per als turistes. Des d’un ryokan fins a temples, passant per hotels de tota mena i cases d’hostes. L’allotjament al Japó és molt divers; per tant, segur que, si coneixes l’idioma, trobaràs una oportunitat de treball allí.

Itàlia

L’oferta cultural d’Itàlia és pràcticament incomparable, i destins com Roma, Florència, Venècia o Milà són molt visitats tots els anys. El sector turístic és fonamental en aquest país, ja que l’economia es basa en ell de manera prioritària. A més, és important ressaltar que ha millorat bastant en el nombre de dies que es queden els turistes en els destins, un altre dels factors importants que és necessari tenir en compte.

En definitiva, existeixen sortides professionals estrangeres i nacionals per a la carrera de Turisme. A més, no sols t’has de limitar a treballar en un hotel, ja que, com has pogut veure, existeixen diferents opcions, fins i tot pots apostar per gestionar tu algun negoci relacionat amb el sector.

T’interessa el GRAU DE TURISME? Més informació aquí o emplena el formulari següent formulari d’informació

#Grau de turisme
Carregar més notícies