17 febrer 2023

Augmenten les licitacions d’instal·lacions esportives

Augmenten les licitacions d’instal·lacions esportives | Escola Universitària Formatic Barcelona
FORMATIC BARCELONA

Com saps, a Espanya les instal·lacions esportives són molt populars i exerceixen un paper important en la societat. L’esport és una part integral de la cultura espanyola i moltes persones participen en activitats esportives tant per oci com per competició. Les instal·lacions d’aquesta classe, com a estadis, piscines, gimnasos i camps d’entrenament, són àmpliament utilitzades per la població i ofereixen una àmplia gamma d’oportunitats per a mantenir-se actiu i saludable. A més, l’esport també és una indústria important a Espanya, generant ocupació i atraient a turistes a esdeveniments esportius i competicions.

Una clara mostra que aquestes instal·lacions són un aspecte valorat de la cultura i l’economia espanyoles, i que és probable que continuïn sent una part important de la societat en el futur és el seu constant creixement. T’agradaria saber més? Aleshores continua la teva lectura!

Augmenten les licitacions d’instal·lacions esportives

En 2022, es va registrar un augment significatiu en el nombre de licitacions per a la construcció d’instal·lacions esportives a Espanya. Segons informes, la licitació d’aquesta mena d’establiments es va elevar un 55% en comparació amb anys anteriors.

Tot això pot ser un indicatiu d’una major inversió en infraestructura esportiva i una major demanda per part de la població per tenir accés a instal·lacions esportives d’alta qualitat. El creixement en el nombre de licitacions també pot ser un reflex d’una economia en recuperació i una major confiança en la inversió en projectes a llarg termini.

Així, l’augment en el nombre de licitacions per a la construcció d’instal·lacions esportives a Espanya en 2022 és un indicador positiu d’una major inversió en construccions d’aquest tipus i una economia en creixement.

El compromís de les administracions amb la gestió esportiva

En aquesta línia, l’augment en el nombre de licitacions per a la construcció d’instal·lacions comentades a Espanya és també un senyal d’un major interès i compromís per part del govern a fomentar un estil de vida actiu i saludable. De fet, la inversió en infraestructura per a fer esport pot ajudar a millorar la qualitat de vida de la població i a promoure la igualtat d’oportunitats per a la participació en activitats esportives, independentment de la ubicació geogràfica o els recursos econòmics.

Has de tenir en compte que el sector esportiu és una indústria important a Espanya, i la construcció de noves instal·lacions esportives pot generar ocupació i augmentar l’activitat econòmica local. La realització d’esdeveniments esportius i competicions en aquestes instal·lacions també pot atreure a turistes, la qual cosa pot ser una font addicional d’ingressos i generar un impacte positiu en l’economia del país.

Es necessitaran més professionals de gestió esportiva

De tot el que s’ha dit es deriva que, en el futur, es necessitaran més professionals de la gestió esportiva a causa de l’augment en la demanda d’instal·lacions esportives i a una major inversió en infraestructura esportiva. Amb la construcció de noves instal·lacions esportives i la realització d’esdeveniments esportius i competicions, hi haurà una major necessitat de professionals que puguin garantir el seu èxit i eficiència.

Aquests professionals seran responsables de la planificació, organització i execució d’esdeveniments esportius, així com de la gestió de les instal·lacions esportives. Seran responsables de la contractació de personal, la gestió de pressupostos, la promoció i la comunicació amb els patrocinadors i altres proveïdors. També seran responsables de la gestió dels recursos humans, la seguretat i la satisfacció del públic.

A més, has d’entendre que la direcció i administració d’empreses esportives és una indústria en constant evolució, i els professionals de la gestió esportiva han d’estar al dia amb les últimes tendències i tecnologies per a assegurar l’èxit i l’eficiència dels seus esdeveniments i instal·lacions. Per tant, és important que aquests professionals tinguin una formació sòlida i contínua en gestió esportiva i estiguin disposats a desenvolupar la seva carrera a llarg termini.

Sent així, és clar que en el futur hi haurà una major demanda de professionals de la gestió esportiva a causa de l’augment en la inversió en infraestructura esportiva i a la necessitat de garantir l’èxit i l’eficiència de les instal·lacions esportives i els esdeveniments esportius. Com pots imaginar, aquests professionals jugaran un paper important en el desenvolupament del sector esportiu en el futur.

Bachelor en gestió esportiva

Cursar un bachelor en gestió esportiva pot ser-te molt útil si desitges desenvolupar una carrera en el sector esportiu. Aquest tipus de programa ofereix una formació sòlida en la gestió esportiva i prepara als estudiants per a exercir un paper clau en la planificació, organització i execució d’esdeveniments esportius i la gestió d’instal·lacions esportives.

A més de la teoria, els programes de bachelor en gestió esportiva solen incloure pràctiques professionals o passanties en organitzacions esportives reals, la qual cosa et permet obtenir experiència pràctica en el camp. Aquesta experiència pot ser valuosa per als graduats, ja que els dona l’oportunitat d’aplicar els seus coneixements i habilitats i de fer contactes valuosos en el sector esportiu.

Un altre aspecte important és que un bachelor en gestió esportiva pot preparar-te per a exercir un paper en el desenvolupament i la innovació en el sector esportiu. Els graduats d’aquests programes poden aplicar els seus coneixements i habilitats per a desenvolupar solucions creatives i efectives als desafiaments que enfronten les organitzacions esportives.

Sent així, cursar un bachelor en gestió esportiva pot ser-te molt interessant si et crida l’atenció treballar en el sector esportiu, ja que:

-T’ofereix una formació sòlida en la gestió esportiva.

-Pots accedir a experiència pràctica.

-Passes a tenir l’oportunitat de participar en el desenvolupament i la innovació en el sector esportiu.

En conclusió, el creixement de les instal·lacions esportives indica que aquest sector es troba en un període d’enorme expansió. Per aquesta raó, especialitzar-se en ell és sinònim de comptar amb un futur prometedor en el qual, amb total seguretat, hi haurà suficient treball. Nosaltres, dit això, t’animem que et formis perquè puguis arribar a tenir un paper important en l’àmbit de l’esportiu. Com més aviat millor comencis amb això, més aviat podràs començar a aprofitar-te de la rellevància progressivament major d’un sector com el que t’hem descrit.

Si estàs interessat en el nostre Bachelor de gestió esportiva clica aquí

Carregar més notícies