2 abril 2024

Vols convertir-te en una hostessa de relacions públiques? Descobreix el diploma d’especialització

Vols convertir-te en una hostessa de relacions públiques? Descobreix el diploma d’especialització | Escola Universitària Formatic Barcelona
FORMATIC BARCELONA
2 abril 2024

Vols convertir-te en una hostessa de relacions públiques? Descobreix els avantatges d’estudiar un curs especialitzat!

Les hostesses de relacions públiques són professionals clau en l’organització d’esdeveniments, congressos, fires i altres actes multitudinaris. La seva labor és fonamental per a garantir el bon funcionament d’aquests esdeveniments, des de l’atenció al públic fins a la gestió de la logística.

Si t’apassiona el món de l’organització d’esdeveniments i t’agrada treballar amb persones, estudiar un curs d’hostessa i relacions públiques pot ser la millor opció per a tu. En aquest post, et descobrim els principals avantatges de formar-te en aquest àmbit:

1. Adquiriràs les habilitats i coneixements necessaris per a treballar com a hostessa de relacions públiques.

En un curs especialitzat, aprendràs tot el necessari per a exercir amb èxit aquesta professió, incloent:

  • Protocol i atenció al públic: Et formaràs en les normes de protocol i comportament per a atendre el públic de manera professional i eficient.
  • Organització d’esdeveniments: Aprendràs a planificar, organitzar i executar esdeveniments de diversa índole, des de congressos i fires fins a bodas i festes privades.
  • Comunicació i relacions públiques: Desenvoluparàs les teves habilitats comunicatives i aprendràs a gestionar les relacions amb els diferents públics implicats en un esdeveniment.
  • Idiomes: Dominar idiomes com l’anglès o el francès t’obrirà les portes a un mercat laboral més ampli.

2. Obtindràs una titulació oficial que t’avalarà com a professional.

En finalitzar un curs d’hostessa i relacions públiques, rebràs una titulació oficial que et permetrà acreditar els teus coneixements i habilitats davant les empreses del sector.

3. Tindràs accés a pràctiques en empreses del sector.

La majoria dels cursos d’hostessa i relacions públiques inclouen pràctiques en empreses del sector. Aquesta és una excel·lent oportunitat per a posar en pràctica els teus coneixements i adquirir experiència real en el món laboral.

4. Ampliaràs la teva xarxa de contactes.

Estudiar un curs d’hostessa i relacions públiques et permetrà conèixer a professionals del sector i ampliar la teva xarxa de contactes. Això et facilitarà la cerca d’ocupació i t’obrirà noves oportunitats professionals.

5. Tindràs un alt índex d’ocupabilitat.

Les hostesses de relacions públiques són professionals molt demandats per les empreses del sector de l‘organització d’esdeveniments. De fet, segons el portal Infoempleo, la taxa d’atur per a aquesta mena de professionals és inferior al 5%.

Si estàs buscant una formació que et prepari per a una carrera professional en l’apassionant món de l’organització d’esdeveniments, estudiar un curs d’hostessa i relacions públiques és la millor opció per a tu.

Vols més informació sobre la nostra formació en Hostessa i Relacions públiques? Clica aquí

#Relacions públiques
#Curs de relacions públiques
Carregar més notícies