31 gener 2024

Les millors sortides laborals d’estudiar un CFGS d’administració i finances

Les millors sortides laborals d’estudiar un CFGS d’administració i finances | Escola Universitària Formatic Barcelona
FORMATIC BARCELONA

Les millors sortides laborals d’estudiar un cicle formatiu de grau superior d’administració i finances

El cicle formatiu de grau superior d’administració i finances és una formació de dos anys de durada que capacita als estudiants per a exercir com a tècnics superiors en administració i finances. Aquest cicle formatiu proporciona una formació completa en les àrees d’administració, finances, comptabilitat, gestió i màrqueting.

Les sortides laborals d’estudiar un cicle formatiu de grau superior d’administració i finances són molt variades. Els graduats en aquest cicle poden treballar en una àmplia gamma d’empreses, tant en el sector públic com en el privat.

Les millors sortides laborals d’estudiar un cicle formatiu de grau superior d’administració i finances són les següents:

Analista financer

Els analistes financers són responsables d’analitzar la informació financera de les empreses per a prendre decisions estratègiques. El seu treball inclou analitzar estats financers, realitzar projeccions financeres i avaluar riscos.

Assistent comptable

Els assistents comptables són responsables de fer tasques administratives i comptables bàsiques. El seu treball inclou registrar transaccions financeres, preparar informes comptables i fer tasques de suport al departament de comptabilitat.

Comptable

Els comptables són responsables de mantenir els registres financers de les empreses. El seu treball inclou registrar transaccions financeres, preparar informes comptables i auditar els estats financers.

Gestor de cobraments i pagaments

Els gestors de cobraments i pagaments són responsables de gestionar els fluxos de caixa de les empreses. El seu treball inclou realitzar cobraments a clients, gestionar pagaments a proveïdors i gestionar els comptes bancaris de l’empresa.

Gestor de recursos humans

Els gestors de recursos humans són responsables de gestionar el personal de les empreses. El seu treball inclou reclutar i seleccionar personal, gestionar la formació i el desenvolupament del personal, i gestionar les relacions laborals.

Cap d’administració

Els caps d’administració són responsables de dirigir el departament d’administració de les empreses. El seu treball inclou gestionar el personal del departament, supervisar les tasques administratives i financeres, i garantir el compliment de les normatives.

Cap de finances

Els caps de finances són responsables de dirigir el departament de finances de les empreses. El seu treball inclou gestionar la tresoreria, supervisar la comptabilitat, analitzar la informació financera i assessorar la direcció sobre les decisions financeres.

Tècnic d’auditoria

Els tècnics d’auditoria són responsables de realitzar auditories financeres de les empreses. El seu treball inclou examinar els estats financers de les empreses per a garantir que siguin precisos i complets.

Salaris

Els salaris dels graduats en un cicle formatiu de grau superior d’administració i finances varien en funció de l’experiència, les qualificacions i el sector en el qual treballin. En general, els salaris inicials dels graduats en aquest cicle formatiu ronden els 15.000 euros anuals. Amb l’experiència, els salaris poden aconseguir els 30.000 euros o més.

Conclusió

El CFGS de grau superior d’administració i finances és una formació de qualitat que ofereix excel·lents oportunitats laborals. Els graduats en aquest cicle poden treballar en una àmplia gamma d’empreses, tant en el sector públic com en el privat. Els salaris dels graduats en aquest cicle formatiu són competitius i poden aconseguir xifres elevades amb l’experiència.

Vols més informació sobre el nostre CFGS d’Administració i Finances? Clica aquí

#CFGS
#EUFB
#Cicles formatius de grau superior
#EUFB Formatic Barcelona
Carregar més notícies