Les millors sortides laborals dels Cicles formatius de grau superior en administració i finances

Els Cicles Formatius de Grau Superior en Administració i Finances ofereixen una via cap a una carrera plena de possibilitats en el món dels negocis i les finances. En aquest article, explorarem les nombroses i emocionants sortides laborals disponibles per a aquells que completen aquests programes educatius. Des de la gestió financera fins a l’administració d’empreses, aquests títols ofereixen un ventall d’oportunitats que poden conduir a l’èxit professional.

1. Comptable i Analista Financer:

Un dels camins més evidents per als graduats en Administració i Finances és convertir-se en comptables o analistes financers. Aquests professionals són responsables de rastrejar i avaluar la salut financera de les empreses, elaborar informes financers i proporcionar assessorament sobre decisions monetàries importants.

2. Gestió d’Empreses:

Els titulats en administració i finances estan perfectament preparats per a llocs de gestió en empreses de totes les grandàries. Ja sigui com a gerents de projectes, gerents de recursos humans o gerents d’operacions, aquests professionals poden exercir un paper fonamental en la presa de decisions i el creixement empresarial.

3. Consultoria Financera:

La consultoria financera és una altra ruta popular per als graduats en Administració i Finances. Treballant de manera independent o per a signatures de consultoria, aquests professionals brinden assessorament expert a empreses i particulars sobre qüestions financeres i d’inversió.

4. Controlador de Costos i Pressupost:

El control de costos i pressupost és fonamental en qualsevol organització. Els graduats en Administració i Finances poden exercir un paper crucial en garantir que les empreses es mantinguin dins dels seus pressupostos i maximitzin els seus recursos.

5. Especialista en Impostos:

La legislació tributària és complexa i canvia constantment. Els professionals amb formació en Administració i Finances són ideals per a treballs relacionats amb impostos, ajudant empreses i particulars a complir amb les regulacions fiscals i aprofitar al màxim els avantatges fiscals.

6. Gerent de Banca o Serveis Financers:

Les institucions financeres busquen activament a graduats en Administració i Finances per a ocupar llocs de gerència. Com a gerents de banca o serveis financers, tenen la tasca de supervisar operacions bancàries, gestionar comptes de clients i desenvolupar estratègies financeres.

7. Emprenedoria:

Molts titulats opten per iniciar els seus propis negocis. La formació en Administració i Finances proporciona les habilitats essencials per a la creació i gestió d’empreses, la qual cosa pot resultar en emprenedories reeixides en diversos sectors.

8. Auditoria:

Els auditors juguen un paper crític en la verificació de la precisió financera de les organitzacions. Els graduats en Administració i Finances poden trobar ocupació en signatures d’auditoria o treballar en departaments interns d’auditoria d’empreses.

9. Analista de Riscos:

Les empreses i les institucions financeres necessiten professionals capaços d’avaluar i gestionar riscos. Els graduats en Administració i Finances poden ocupar llocs d’analistes de riscos, ajudant a garantir la seguretat financera de les organitzacions.

10. Educació i Docència:

Per a aquells que tenen una passió per compartir coneixements, els programes de grau superior en Administració i Finances també poden servir com a base per a una carrera en l’educació i la docència, brindant formació valuosa a la pròxima generació de professionals financers.

Un títol en Administració i Finances ofereix una àmplia gamma d’oportunitats laborals en el món empresarial i financer. Els graduats estan altament demandats en diverses indústries i exerceixen un paper essencial en la gestió financera i la presa de decisions. Aquestes sortides laborals ofereixen tant seguretat com la possibilitat de creixement professional i personal. Si busques una carrera sòlida amb múltiples oportunitats, considera seriosament completar un Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances.

L’èxit t’espera en el món de les finances i els negocis!

Si necessites més informació sobre els nostes CFGS d’aministració i finances, clica aquí

CFGS en turisme: Formació pràctica i especialitzada per a impulsar la teva carrera en la indústria

Els cicles formatius de grau superior (CFGS) en turisme ofereixen una excel·lent opció educativa per a aquells que desitgen ingressar ràpidament al mercat laboral amb habilitats especialitzades en àrees específiques de la indústria del turisme. En aquest article, explorarem com els CFGs brinden una formació pràctica i especialitzada en camps com la gestió hotelera, les agències de viatges i el turisme sostenible. Descobreix com aquests programes poden preparar-te per a una carrera emocionant i plena d’oportunitats en la indústria turística.

Enfocament pràctic en la gestió hotelera:

Els CFGS en turisme amb especialització en gestió hotelera se centren en desenvolupar les habilitats necessàries per a administrar i operar amb èxit un establiment hoteler. Aquests programes brinden una formació pràctica en àrees com a gestió de reserves, atenció al client, gestió de personal, planificació d’esdeveniments i control de qualitat. A través de passanties i projectes pràctics, els estudiants adquireixen experiència real en la gestió hotelera i es familiaritzen amb les operacions diàries d’un hotel. Aquesta formació pràctica els proporciona una base sòlida per a enfrontar els desafiaments del sector hoteler i avançar en les seves carreres.

Especialització en agències de viatges i organització d’esdeveniments:

Els CFGS en turisme amb enfocament en agències de viatges i organització d’esdeveniments brinden als estudiants les habilitats necessàries per a treballar en aquest emocionant sector. Aquests programes se centren en àrees com la planificació i gestió de viatges, disseny d’itineraris, gestió de reserves i organització d’esdeveniments turístics. A través de projectes pràctics i simulacions, els estudiants aprenen a crear experiències de viatge memorables, a interactuar amb proveïdors de serveis i a brindar assessorament professional als viatgers. Aquesta formació especialitzada els permet ingressar al camp de les agències de viatges i esdeveniments amb coneixements pràctics i habilitats específiques per a tenir èxit en aquesta àrea en constant evolució.

Sostenibilitat i turisme responsable:

El turisme sostenible i responsable és una tendència important en la indústria turística actual. Els CFGS en turisme amb enfocament en sostenibilitat i turisme responsable brinden als estudiants una comprensió profunda dels desafiaments ambientals, socials i culturals associats amb el turisme i com abordar-los de manera sostenible. Aquests programes se centren en àrees com a gestió ambiental, desenvolupament comunitari, turisme cultural i conservació del patrimoni. A través de projectes pràctics i experiències en el camp, els estudiants aprenen a desenvolupar i promoure pràctiques sostenibles en la indústria turística, ajudant a preservar els recursos naturals i culturals dels destins mentre satisfan les necessitats dels turistes.

Els cicles formatius de grau superior (CFGS) en turisme ofereixen una formació pràctica i especialitzada en àrees específiques del turisme, com a gestió hotelera, agències de viatges i turisme sostenible. Aquests programes brinden als estudiants una sòlida base de coneixements teòrics combinada amb experiència pràctica rellevant per al camp en el qual desitgen especialitzar-se. En completar un CFG en turisme, els graduats estan preparats per a ingressar al mercat laboral amb habilitats específiques i una comprensió profunda de les dinàmiques de la indústria turística. Ja sigui que desitgis treballar en un hotel, una agència de viatges o contribuir al turisme sostenible, un CFG en turisme pot ser el camí perfecte per a impulsar la teva carrera en la indústria turística.

Vols mes informació de les nostres formacions en CFGS en turisme? Clica aquí

Gran potencial Xines per al sector turístic Espanyol

El sector turístic espanyol està donant magnífiques mostres de recuperació després de la pandèmia i la crisi originada per la guerra a Ucraïna. Segons els experts, les principals palanques per a això són l’estabilització dels mercats alemany i britànic. També el retorn dels no europeus, sobretot, d’estatunidencs i xinesos. Quant a aquests últims ofereixen un enorme potencial a Espanya. T’ho mostrarem.

El sector turístic espanyol i el gegant xinès

La gestió turística ha estat paralitzada a la Xina des de 2020 a causa de la seva política de “zero COVID”. No obstant això, ara les autoritats del gegant asiàtic han posat fi a les restriccions i els viatgers ja poden sortir a l’estranger pel seu compte. En paraules de María Llinares, de l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) de Pequín, això significa que aviat tornaran a Espanya. De fet, segons ella, els turoperadors xinesos ja els estan demanant contactes al nostre país per a reprendre els viatges.

A més, l’arribada de turistes procedents del gegant asiàtic rebrà un altre impuls. En 2023, es commemora el cinquanta aniversari del restabliment de relacions diplomàtiques entre la Xina i Espanya. Per aquest motiu, s’organitzaran diferents activitats promocionals.

Però, sobretot, l’efemèride donarà molta visibilitat a tot l’hispà al país asiàtic. D’aquesta manera, es reactivaran els viatges en totes dues direccions, i es potenciarà l’interès dels xinesos per visitar Espanya.

D’altra banda, segons Ana Lafuente, directora de la OET de Cantó, aquesta arribada de visitants procedents del país asiàtic pot començar ja. Concretament, esmenta tres èpoques perquè el gruix de turistes xinesos arribi a Espanya:

-El pont de l’1 de maig, data que a la Xina suposa cinc dies festius.
-L’estiu, quan es rebrà el major nombre de visitants per les vacances escolars i laborals.
-La Setmana Daurada, que és la festa nacional d’aquell país i se celebra a l’octubre. Els seus habitants tindran vuit dies per a viatjar.

També t’interessarà conèixer el perfil del viatger xinès per a descobrir les seves peculiaritats.

Perfil del turista xinès

Respecte a aquest punt, el primer que hem d’assenyalar-te és que el viatger de la Xina té una visió positiva del nostre país. Segons la citada Ana Lafuente, consideren a Espanya com un destí “molt amigable i hospitalari”. A més, valoren, principalment, el nostre estil de vida.

Per part seva, Jennifer Zhang, que representa a Espanya a l’agència de viatges xinesa Ctrip, incideix en aquest punt. Assenyala que els viatgers xinesos fins i tot tenen a la nostra terra entre els seus tres destins favorits. Aquests són, per ordre de preferència:

1. Tailàndia

2. el Japó

3. Espanya

Però, a més, ens dona el perfil del turista xinès. Segons ella, el setanta per cent dels seus compatriotes prefereix viatjar a l’estranger a través de turoperadors. Aquests els brinden suport constant i tot tipus d’eines d’informació. A més, aquests viatgers concedeixen gran valor al digital. En aquest sentit, recomana a hotels i restaurants que tinguin codis QR per a informar-los.

No obstant això, desaconsella que s’usin aplicacions que hagin de descarregar-se. Els viatgers xinesos ja tenen WeChat, que és una “superapp” que els brinda el seu turoperador. Finalment, Zhang va demanar que s’adaptessin els horaris a la manera de vida dels seus compatriotes. Per exemple, que els museus obrin més primerenc i que els espectacles de flamenc siguin abans de les deu de la nit.

Recuperació del sector a Espanya

Com ja t’hem dit, la recuperació del sector turístic al nostre país no pot llançar millors xifres. De fet, en molts paràmetres, no sols ha recobrat els seus números anteriors a la pandèmia, sinó que fins i tot els ha superat.

Actualment, aquest sector aporta el 13% del producte interior brut d’Espanya. És a dir, té enorme importància. I les previsions són molt positives. La recessió econòmica sembla descartada i tot apunta al fet que 2023 serà molt beneficiós per al turisme al nostre país, tal com ho estima la consultora CaixaBank Research. Segons els seus càlculs, els ingressos per aquest concepte en el present any superaran en dos punts percentuals els anteriors a la pandèmia.

Anglesos i alemanys no estan faltant a la seva cita amb les illes Canàries i Balears. També estan venint molts viatgers pròxims procedents d’Irlanda, Itàlia, França o Portugal. No obstant això, el turisme que ofereix més potencial de creixement és el no europeu. Això es deu, principalment, a la depreciació de l’euro, així com a l’augment d’interès per Espanya dels viatgers dels Estats Units, la Xina i el Japó.

De fet, seria interessant que es donés formació en allotjaments turístics als empleats d’aquests negocis per a atendre els turistes asiàtics. La millor idea de com està el sector turístic a Espanya ens la proporcionaran les dades del propi Govern.

Xifres del turisme a Espanya 2023

Segons aquell, Espanya va rebre 8,5 milions de turistes sol al gener i febrer del present any. Això suposa solament un 1,3% menys que en els dos primers mesos de 2019. Però és que, en el mateix període de 2022, la xifra va ser de 5,7 milions. És a dir, que hi ha hagut un creixement de gairebé el 33%.

A més, la despesa dels visitants en 2023 ha estat molt superior. Concretament, han deixat 659 milions d’euros més que llavors.

Dades de febrer de 2023

Centrant-nos en el mes de febrer, les principals xifres ofertes pel Govern són les següents:

-Nombre de visitants internacionals: 4,3 milions de persones, la qual cosa suposa un 35,9% més que al febrer de 2022.
-Diners gastats per aquests visitants: 5326 milions d’euros, que són 1551 més que el mateix mes de l’any passat.
-Despesa total mitjà per turista: 1233 euros, que suposa un 3,8% més que en 2022.
-Durada majoritària de l’estada: entre quatre i set nits.

Gestió d’allotjaments turístics

Per tant, si et formes en gestió d’allotjaments turístics entraràs en un sector amb moltes possibilitats. Com has vist, el turisme gaudeix de molt bona salut a Espanya i necessita personal qualificat per a diferents llocs de treball.

En conclusió, el sector turístic espanyol és un dels més importants del món. A més, amb els viatgers xinesos, té un important potencial de creixement que ja està començant a produir-se.

Necesites més informació sobre els CFGS de gestió d’allotjaments turístics? Clica aquí

Documentació comptable obligatòria per a les empreses

Qualsevol persona que desenvolupi una activitat empresarial ha de tenir en compte que hi ha uns documents de naturalesa comptable que són obligatoris. A més dels llibres comptables, ha de presentar els comptes anuals en el Registre Mercantil de la província en la qual es trobi el domicili social del seu negoci. Encara que aquestes obligacions recauen principalment en les societats mercantils, els treballadors autònoms tampoc estan exempts de portar la comptabilitat i complir amb aquests requeriments. Des de la Escola Universitària Formatic Barcelona t’ho explicarem més a fons.

Documentació comptable obligatòria

El Codi de Comerç d’Espanya, en el seu article 28, estableix clarament quins són els llibres comptables obligatoris per a qualsevol persona que desenvolupi una activitat empresarial:

Llibre d’Inventaris i Comptes Anuals: És un document fonamental per al registre de la informació comptable i financera d’una empresa.

Llibre Diari: És un registre comptable que reflecteix totes les operacions que s’han realitzat en l’empresa de manera cronològica i detallada.

Els departaments de comptabilitat i finances són els encarregats de tenir tota aquesta documentació al dia i presentar-la davant l’Administració en els terminis que marca la llei.

Llibre d’Inventaris i Comptes Anuals

El Llibre d’Inventaris i Comptes Anuals és un document comptable obligatori que ha de ser portat per totes les empreses i que inclou l’inventari de béns i drets, estats financers i altres dades rellevants. Ha de presentar-se anualment en el Registre Mercantil corresponent, dins dels primers quatre mesos de l’exercici següent.

Aquest document ha d’incloure:

Balanç de la situació inicial de l’empresa, l’estat financer que reflecteix els actius, passius i patrimoni a l’inici de les operacions.

-Balanços de sumes i saldos que s’utilitzen per a comprovar l’evolució trimestral dels comptes comptables.

-Inventari de tancament d’exercici, un registre dels béns i drets que conformen el patrimoni de l’empresa en finalitzar l’exercici comptable.

-Comptes anuals, en les quals es recullen aquests informes comptables:

Balanç de situació, que mostra els actius, passius i patrimoni d’una empresa en un moment determinat.

Compte de pèrdues i guanys, on es reflecteixen els ingressos, despeses i beneficis obtinguts per una empresa durant un període determinat.

Estat de canvis en el patrimoni net, que resumeix les variacions en el patrimoni d’una empresa.

Estat de fluxos d’efectiu, en el qual es recullen els fluxos d’entrada i sortida d’efectiu d’una empresa durant un període determinat.

Memòria de l’exercici, un resum amb informació addicional sobre la situació financera i els resultats de l’empresa.

Com veus, el Llibre d’Inventaris i Comptes Anuals ha d’explicar els béns i drets que conformen el patrimoni de l’empresa, així com els estats financers que reflecteixin els resultats obtinguts durant l’exercici comptable. En altres paraules, s’han de reflectir els ingressos i despeses que s’han generat, els deutes que s’han adquirit, els actius i passius de l’empresa, entre altres dades rellevants.

Llibre Diari

Un altre document comptable obligatori per a totes les empreses és el Llibre Diari. En ell, es registren totes les operacions comptables que es realitzen al llarg de l’exercici. Cada assentament comptable ha d’estar degudament justificat amb documents originals, com ara factures, rebuts o nòmines, per exemple.

S’organitza en dues columnes, una per al deure i una altra per a l’haver, i cada seient ha de reflectir almenys dos comptes: un compte que es carregui (deu) i una altra que s’aboni (haver-hi). Al final de l’exercici, s’han de totalitzar els comptes per a poder traslladar-les al llibre major.

El termini per a la presentació del Llibre Diari en el Registre Mercantil és de quatre mesos després del tancament de l’exercici, juntament amb la resta de la documentació comptable, com els comptes anuals i el llibre d’inventaris i balanços.

La informació inclosa en el mateix és fonamental per a l’elaboració dels estats financers. És primordial portar-ho correctament per a la presa de decisions empresarials i el compliment de les obligacions fiscals i legals.

És important destacar que les empreses poden portar el Llibre Diari de manera manual o electrònica, sempre que compleixin amb els requisits legals establerts. En qualsevol cas, l’empresa ha de garantir la integritat, fiabilitat i accessibilitat de la informació continguda en el llibre diari.

La importància d’una adequada gestió i administració

La gestió i administració adequades són fonamentals per a l’èxit de qualsevol empresa.

Si parlem de gestió, estem referint-nos a planificar, organitzar i controlar els recursos i activitats de l’empresa, amb l’objectiu d’aconseguir els objectius establerts. Per part seva, una administració eficient implica complir amb les obligacions legals i fiscals, portar una adequada comptabilitat i prendre decisions informades i estratègiques.

A Espanya, les empreses tenen una sèrie d’obligacions i regulacions que han de complir, per la qual cosa és essencial comptar amb una gestió i administració adequades per a garantir la viabilitat i el creixement de l’empresa.

CFGS Administració i Finances

Vols treballar com un professional comptable? Llavors, el cicle formatiu de grau superior en Administració i finances de la Escola Universitària Formatic Barcelona és per a tu.

Aquesta especialitat, complementària a la direcció i administració d’empreses, és una opció molt apetible per als estudiants que vulguin desenvolupar la seva carrera professional en el sector, ja que ofereix una àmplia varietat de sortides laborals.

L’objectiu principal d’aquesta titulació és capacitar a l’estudiant per a planificar i dur a terme les tasques d’administració i gestió, tant en empreses públiques o privades de processos laborals, fiscals, financers o comptables. L’estudiant aplicarà la normativa actual i seguirà els protocols de gestió de qualitat per a assegurar la satisfacció del client o usuari. A més, serà responsable de la gestió de la informació i prendrà mesures per a garantir un alt nivell d’eficiència en totes les operacions.

En definitiva, tota empresa ha de comptar amb un departament comptable que asseguri que els documents i informes requerits per l’Administració, com el Llibre d’Inventaris i Comptes Anuals i el Llibre Diari, siguin presentats en termini i forma correctes. A la Escola Universitària Formatic Barcelona preparem als nostres alumnes per al futur i el nostre cicle formatiu de grau superior en Administració i finances és una bona base per a desenvolupar la teva carrera laboral en aquest àmbit.

Vols més informació sobre els nostres CFGS d’administració i finances? Clica aquí

Pla d’impuls per al turisme post covid

Com sabràs, el sector del turisme és un dels més importants a Espanya, ja que contribueix significativament a l’economia del país. Amb el seu clima càlid i les seves platges, monuments històrics, patrimoni cultural i gastronomia variada, Espanya atreu a milions de turistes cada any. A més, el turisme també genera ocupació en tot el país, especialment en la indústria hotelera i de serveis turístics. Per tant, el sector turístic és un motor econòmic clau per a Espanya i el seu desenvolupament sostenible és essencial per a garantir un futur pròsper per al país i els seus habitants.

És en aquest context en el qual es troba emmarcat el pla d’impuls del turisme, dissenyat pel Govern amb la finalitat de revifar aquest àmbit. Vols saber més sobre aquest tema? Aleshores continua llegint!

Pla d’impuls del sector turístic

El pla d’impuls del sector turístic a Espanya té com a objectiu enfortir i revitalitzar la indústria turística del país després dels efectes econòmics negatius causats per la pandèmia de COVID-19.

Consisteix en un conjunt de mesures i accions destinades a millorar la competitivitat i atractiu de la destinació turística espanyola, fomentar la innovació i la digitalització en el sector, i fer costat a les empreses i treballadors afectats per la crisi. Igualment, es pretén impulsar la recuperació de la demanda internacional i nacional de turisme i consolidar la posició d’Espanya com a destinació turística de qualitat.

Com a tal, és un pla molt extens i detallat, que tracta d’incidir en els punts més importants de tots aquells que sustenten el turisme nacional i internacional.

Pilars bàsics d’aquest pla

L’organització fonamental del contingut del pla es vertebra al llarg de 5 pilars bàsics. En ells, tracta d’incloure’s cadascun dels punts fonamentals del desenvolupament turístic. En aquest sentit, nosaltres tractarem de resumir-te el seu contingut fonamental perquè tinguis una visió de conjunt de l’assumpte.

1. Recuperar la confiança en el destí

La confiança és un factor clau en la presa de decisions dels turistes sobre on viatjar i quins llocs visitar. Si una destinació turística té una bona reputació i és conegut per ser segur i accessible, els viatgers estaran més disposats a planificar un viatge allí. En aquesta línia, es posa especial cura a incentivar la confiança en la seguretat sanitària dels destins.

2. Mesures per a la reactivació del sector

Foment de l’ocupació en el sector turístic i suport als treballadors i empreses afectats per la crisi. Aquesta formació pot ajudar a augmentar l’atracció dels turistes en l’elecció d’allotjament i activitats, ja que els viatgers podran estar segurs que estan invertint el seu temps i diners en un lloc que els brindarà una experiència positiva i satisfactòria.

3. Millora de la competitivitat de la destinació turística

Millora de la competitivitat de la destinació turística espanyola a través de la innovació i la digitalització, així com la millora de l’accessibilitat i la qualitat de l’oferta turística. En definitiva, s’impulsa al turisme cap al futur.

4. Millora del model de coneixement i intel·ligència turística

Millora de la formació i capacitació dels professionals del sector turístic per a garantir la qualitat i la competitivitat de l’oferta turística.

5. Màrqueting i promoció

Impuls de la demanda interna i externa de turisme a través de campanyes de promoció i màrqueting efectives.

Mesures per a reactivar el sector

El pla d’impuls del sector turístic a Espanya inclou una sèrie de mesures i accions concretes per a revifar la indústria turística. Algunes d’elles són:

1-Foment de la demanda interna i externa de turisme a través de campanyes de promoció i màrqueting. Aquesta mesura s’emmarca en l’últim dels pilars abans comentats.

2-Millora de la qualitat i accessibilitat de la destinació turística espanyola a través d’inversions en infraestructures turístiques i en la millora de l’oferta turística.

3-Suport a les empreses turístiques per a afrontar els efectes econòmics negatius de la pandèmia, incloent-hi ajudes directes i línies de finançament.

4-Enfortiment de la competitivitat del sector turístic a través de la innovació i la digitalització.

5-Desenvolupament de nous productes turístics i destins alternatius per a complementar l’oferta turística tradicional.

6-Potenciació de la formació en allotjaments turístics i de la capacitació dels professionals del sector.

7-Millora de la sostenibilitat i responsabilitat social i mediambiental del sector turístic.

Aquestes mesures tenen com a objectiu millorar la competitivitat i atractiu de la destinació turística espanyola i impulsar la recuperació del sector després de la crisi causada per la pandèmia.

Gestió d’allotjaments turístics

En tot aquest context, la gestió turística adequada dels allotjaments turístics és crucial per a l’èxit de la indústria turística i per a garantir una experiència satisfactòria per als turistes. Alguns dels aspectes més importants d’una gestió efectiva dels allotjaments turístics inclouen:

1-Qualitat de l’oferta. La gestió adequada garanteix que els allotjaments turístics compleixin amb els estàndards de qualitat i confort adequats per al turista.

2-Seguretat. La gestió eficaç assegura la seguretat dels turistes i de les seves pertinences durant la seva estada.

3-Experiència del client. Una gestió efectiva millora l’experiència del client en l’allotjament turístic, la qual cosa augmenta la satisfacció i la lleialtat dels clients.

4-Rendibilitat. Una gestió degudament realitzada dels allotjaments turístics augmenta la seva rendibilitat i contribueix al creixement i desenvolupament sostenible del sector turístic.

5-Reputació. La gestió òptima millora la seva reputació i la seva percepció per part dels turistes i els clients, la qual cosa augmenta el seu atractiu i la seva capacitat de competir en el mercat turístic.

En definitiva, el futur del turisme a Espanya és molt prometedor, gràcies a la combinació de la seva rica història i cultura, el seu clima càlid i les seves platges, i la seva diversitat geogràfica. Amb una major demanda d’experiències turístiques úniques i autèntiques, Espanya és un destí ideal per als viatgers que busquen descobrir noves cultures i paisatges. A més, la creixent popularitat de la regió mediterrània com a destinació turística, juntament amb la inversió en infraestructura i serveis, pot ajudar a impulsar encara més el creixement del turisme a Espanya en el futur. En resum, el futur del turisme a Espanya és molt brillant i té el potencial de continuar impulsant l’economia i el desenvolupament del país.

Gestió eficient: el repte dels allotjaments turístics

Sabies que un dels punts clau respecte als allotjaments turístics és la seva correcta gestió? És a dir, més enllà de la localització, la publicitat i les valoracions, la seva gestió és fonamental. De fet, molt sovint és el punt que diferencia els negocis reeixits dels quals fracassen. T’agradaria tenir més informació sobre aquest tema per a arribar a comprendre tota la seva rellevància? Llavors no has de fer més que continuar llegint aquest article!

Gestió eficient
La gestió eficient d’allotjaments turístics és important per diverses raons:

Optimització d’ingressos: Una gestió eficient permet maximitzar els ingressos en assegurar que els allotjaments estiguin sempre ocupats i s’estableixin tarifes adequades.

Millora de l’experiència del client: Una gestió òptima possibilita assegurar que els allotjaments estiguin nets, segurs i ben mantinguts, la qual cosa millora l’experiència del client.

Millora de la reputació: Una millora de la gestió fa possible assegurar que els clients estiguin satisfets amb els seus allotjaments, la qual cosa contribueix a millorar la reputació de l’establiment i a atreure nous clients.

Reducció de costos: Una gestió correctament optimitzada obre la porta a reduir els costos en assegurar que s’utilitzin els recursos de manera adequada i es minimitzin els desaprofitaments.

Millora en la presa de decisions: La recol·lecció i anàlisi de dades sobre els clients, els allotjaments i el rendiment del negoci permet als gestors prendre decisions informades i estratègiques per a millorar la gestió.

Monitoratge i seguiment: Una progressiva millora en l’optimització possibilita monitorar i seguir els indicadors clau de rendiment per a detectar problemes a temps i prendre mesures correctives.

I aquests són, tan sols, alguns pocs exemples de l’enorme potencial que es deriva d’invertir en aquest punt. Segur que amb aquesta informació ja et fas una idea de fins a on pot arribar la importància del tema que t’estem exposant aquí.

Claus per a optimitzar la gestió d’allotjaments turístics

Algunes de les claus per a efectuar una gestió turística òptima són les següents.

Establir objectius clars i mesurables:
És important establir objectius clars i mesurables per al seu negoci, com augmentar l’ocupació o millorar la reputació, per a poder mesurar el rendiment i prendre decisions informades.

Conèixer al seu públic objectiu:
És clau conèixer al seu públic objectiu per a poder adaptar-se a les seves necessitats i preferències, i així millorar l’experiència del client i augmentar la lleialtat dels clients.

Fomentar la col·laboració i la comunicació:
És fonamental fomentar una col·laboració i comunicació efectiva entre els membres de l’equip per a assegurar que tots estiguin alineats amb els objectius del negoci i treballin junts per a aconseguir-los.

Optimitzar l’assignació de recursos:
És rellevant optimitzar l’assignació de recursos, com el personal i els equips, per a assegurar que s’utilitzin de manera adequada i es minimitzin els desaprofitaments.

Utilitzar eines i tecnologies adequades:
És primordial utilitzar eines i tecnologies adequades per a recopilar, emmagatzemar, analitzar i visualitzar dades per a poder prendre decisions informades i millorar l’eficiència en la gestió del negoci.

Monitorar i avaluar el rendiment:
És principal monitorar i avaluar el rendiment regularment per a detectar problemes a temps i prendre mesures correctives.

Mantenir-se actualitzat:
És fonamental mantenir-se actualitzat amb les últimes tendències i regulacions en la indústria per a poder adaptar-se i millorar l’eficiència en la gestió del negoci.

Proporcionar un servei excepcional al client

És important proporcionar un servei excepcional al client per a fomentar la satisfacció i la lleialtat del client. Aquest punt és particularment important a causa dels següents motius:

Fomenta la satisfacció del client: Proporcionar un servei excepcional al client col·labora en el foment de la satisfacció del client amb la seva estada, la qual cosa augmenta les possibilitats que tornin i recomanin l’establiment a uns altres.

Millora la reputació. Un servei a l’hoste en el qual s’hagi invertit suficient fa possible millorar la reputació de l’establiment i a atreure nous clients.

Augmenta la lleialtat del client. El servei al client cuidat contribueix a augmentar la lleialtat del client cap a l’establiment, la qual cosa augmenta les possibilitats que tornin a reservar en el futur.

Millora la rendibilitat. L’exclusivitat en el servei al client ajuda a millorar la rendibilitat del negoci en augmentar la satisfacció del client, la reputació i la lleialtat del client.

Diferenciació. Cuidar degudament el suport al client contribueix a diferenciar l’establiment de la competència, la qual cosa augmenta la competitivitat i els ingressos.

Millora la gestió. No perdre de vista aquest punt possibilita identificar les necessitats i preferències dels clients, la qual cosa permet millorar la gestió del negoci.

Formació per a gestionar allotjaments turístics

La formació en allotjaments turístics és essencial per a poder gestionar eficientment un negoci d’aquest tipus, ja que permet als gestors adquirir les habilitats i coneixements necessaris per a manejar de manera eficaç els aspectes tècnics, operatius i administratius del negoci. Algunes de les raons per les quals la formació és important són les següents:

Coneixement tècnic. La formació és clau per a aprendre sobre les característiques i requeriments dels diferents tipus d’allotjaments turístics, així com sobre les normatives i regulacions aplicables.

Coneixement de màrqueting i vendes. Educar-se és fonamental per a aprendre sobre com atreure i retenir clients, així com per a desenvolupar estratègies eficaces de màrqueting i vendes.

Coneixement de gestió. Aprendre degudament és primordial per a aprendre sobre els aspectes clau de la gestió d’un negoci, com la planificació, les finances, la comptabilitat i el control d’inventaris.

Coneixement de servei al client. Conèixer aquest sector és condició per a aprendre sobre com brindar un servei excepcional al client i com manejar situacions difícils.

Coneixement de tecnologies. La formació és essencial per a aprendre sobre les eines i tecnologia aplicables a aquest sector.

En definitiva, ja has pogut comprovar fins a quin punt, en el context dels allotjaments turístics, la gestió òptima és fonamental. Sense ella, el més probable és que el negoci acabi fracassant, independentment de la resta de factors que el conformin. Per això mateix, la formació en aquest sector es fa cada vegada més diferencial. Nosaltres, evidentment, et recomanem que continuïs informant-te sobre aquest tema. Si ho fas, adquiriràs una perspectiva superior a la dels altres.

Sortides professionals com a assistent jurídic

Trobar la vocació és un procés complex, però la majoria dels joves acaben trobant aquell ofici que se’ls dona bé i els agrada. Avui dia, és possible accedir a una àmplia xarxa de centres d’ensenyament que t’aporten els coneixements necessaris per a qualsevol ocupació. Si et preguntes què estudiar per a assistent jurídic, et recomanem que avaluïs els avantatges d’aquest cicle superior i descobreixis què és assistència jurídica.

En aquest article parlarem de les funcions que realitzen aquests empleats en les empreses. Això et servirà per a saber si et veus capacitat per a fer aquest treball o si et sembla motivador. És important no sols centrar-se en els aspectes que ens criden l’atenció del treball, sinó també en les tasques més comunes. Un assistent jurídic comparteix aquesta part de la rutina amb altres perfils, però el seu treball està intrínsecament lligat al món de les lleis, les demandes i els jutjats.

A més de parlar de funcions, també analitzarem quines són les sortides més freqüents. Així podràs veure quins treballs podràs exercir una vegada acabis aquest cicle superior (CFGS). Al contrari del que pensen alguns, acabar aquesta titulació no solament t’habilita per a un lloc, ja que podràs treballar en una àmplia varietat de llocs. Això et permetrà triar després segons les teves preferències o tenir a la teva disposició un ventall més ampli d’ocupacions disponibles.

Quines labors exerceixen els assistents jurídics?

El treball dels assistents jurídics és molt variat i requereix d’habilitats en diversos camps. En general, qualsevol persona pot convertir-se en un assistent jurídic, però hi ha alguns talents que són especialment convenients en aquest àmbit. Parlem de persones que per naturalesa són organitzades i amb bona memòria. Això els permetrà ser més eficients a l’hora d’atendre crides i gestionar les visites dels clients. Una bona organització és essencial perquè l’assistent en qüestió mostri a temps tots els seus documents legals.

A més d’atendre el telèfon i organitzar les cites dels diferents clients, l’assistent s’encarrega de tot l’anomenada “paperassa”. Es tracta d’una tasca que pot semblar complexa, però amb ordre i criteri, resulta molt més senzilla. També són les persones encarregades de posar-se en contacte amb l’administració, usant diversos tipus de canals. Això vol dir que, a més de fer crides, és comuna que un assistent redacti documents sobre temàtica legal. És a dir, que ha de tenir coneixements tècnics i saber redactar de manera clara i concisa.

Entre les funcions de l’assistent també està l’accés a expedients. Això es refereix a buscar en fitxers físics i digitals a la recerca de documentació que pugui ser útil en un cas concret. En altres casos, és el propi assistent el que s’encarrega d’organitzar aquests documents. Per a fer això de manera efectiva, és recomanable que apliqui els seus coneixements d’informàtica i creï un ecosistema d’informació intuïtiu. Així, ell o qualsevol altre empleat podrà accedir de manera senzilla a aquests documents.

Per a aquestes matèries és important saber utilitzar programes informàtics de gestió i producció de textos, saber generar regles d’autoguardat i altres qüestions. Així, els grans volums de dades i arxius podran anar-se reorganitzant fins i tot de manera automàtica. En aquest curs de grau superior aprendràs a manejar algunes eines essencials per a això.

A més d’aspectes íntimament relacionats amb el funcionament d’un despatx jurídic, l’egressat ha de fer tasques relacionades amb el sistema fiscal. Ja es tracti de gestionar els comptes propis o d’aplicar fórmules en casos gestionats per l’empresa, la persona ha de saber fer operacions senzilles. El més còmode és usar alguns dels programes dels quals hem parlat abans. No obstant això, és el coneixement sobre fiscalitat el que aporta la capacitat de discriminar entre un criteri o un altre.

Quins tipus de sortides professionals tenen els assistents jurídics?

Els assistents jurídics es dediquen sobretot a tasques administratives i de documentació. També gestionen la informació i la comunicació en una empresa d’aquest tipus. Vegem quines són les sortides professionals d’assistent jurídic.

Assistent a la direcció: Aquest lloc està molt sol·licitat i és de vital importància perquè la direcció d’empreses jurídiques aconsegueixi tirar endavant la càrrega de treball. És important comptar amb una figura de support que faciliti el treball al director o directors.

Assistent personal: Diversos perfils dins de les empreses de l’àmbit jurídic requereixen d’un assistent personal. Les seves tasques són les esmentades en el primer apartat. No obstant això, aquest acompliment s’adapta a la figura a la qual “assisteix”. Depenent d’això, tindran un major o menor peso els aspectes intrínsecament relacionats amb les lleis. En altres casos, simplement es busca a una persona organitzada que faciliti el treball al director en qüestió.

Secretari / a d’adreça: Un secretari és una figura d’alt rang dins d’una empresa jurídica, ja que té veu a l’hora d’organitzar els actius com a millor convingui. Es tracta de la mà dreta d’una figura directiva i, per tant, es pressuposa que són persones amb iniciativa.

Assistent de despatxos i oficines: És una figura d’assistència que se centra en el tipus de treball realitzat en despatxos, consultories i oficines. És comú que consultores financeres o econòmiques comptin amb algun gabinet legal, per la qual cosa un assistent amb aquesta especialització és sempre benvingut.

Assistent jurídic: Aquest assistent té un perfil més específic que uns altres que hem vist. En aquest cas, els coneixements legals i dels procediments jurídics són imprescindibles.

Assistent en departaments d’RR. HH: També les empreses i departaments especialitzats en recursos humans necessiten persones amb aquest perfil. No oblidem que la contractació i la gestió d’empleats està íntimament relacionada amb els aspectes legals.

Administratius en les administracions i organismes públics: Es tracta d’exercir les tasques d’assistència i gestió, però en un ens públic, que sovint gestiona aquests assumptes “des de l’altre costat”.

Si t’interessa aquest treball, ara ja saps què estudiar per a assistent jurídic. Es tracta d’un curs amb moltes possibilitats.

T’interessa aquesta formació? Més informació aquí

El paper que exerceixen les persones encarregades dels RH en les grans empreses

La importància dels recursos humans és evident en tot tipus d’empreses. És essencial potenciar el talent més enllà del procés de selecció. Com crear un equip format per perfils competents i qualificats? Els responsables del departament de recursos humans s’ocupen d’aquesta tasca. Vols treballar en el sector? Descobreix totes les claus a continuació!

Què hauria d’estudiar per a dedicar-me al funcionament dels RH?

Un Màster en Direcció i Administració d’Empreses aporta una visió completa de l’entorn laboral. Altres professionals desenvolupen la seva carrera en el sector a partir d’una formació en Psicologia. La comprensió de l’ésser humà és essencial per a alimentar les capacitats de cada professional. Per això, les Humanitats són essencials en l’àmbit corporatiu. La filosofia aporta una visió holística de la realitat. Un tipus de coneixement que és molt demandat en temps de canvi. No obstant això, és recomanable realitzar un màster d’especialització en Recursos Humans per a adquirir habilitats i competències.

Quines són les funcions que desenvolupen els responsables del departament de RH?

A continuació pots conèixer algunes de les tasques que duen a terme els perfils que formen part del departament.

1. Organitzar processos de selecció

La realitat interna d’una organització és dinàmica. L’organigrama de la companyia no és estàtic, sinó que experimenta canvis al llarg del temps. Un procés de reclutament té com a objectiu triar al professional més qualificat per al lloc vacant.

2. Avaluació de l’acompliment, una de les funcions del departament de recursos humans

El rendiment professional d’un treballador està condicionat per diferents factors. Entre ells, el nivell de compromís amb el lloc d’ocupació. La motivació interna i la identificació amb els valors de la companyia també influeixen en el rendiment. Una empresa aferma el seu èxit quan aconsegueix els objectius previstos. Per això, l’avaluació de l’acompliment ofereix un diagnòstic de la situació per a identificar diferents àrees de millora.

3. Impulsar iniciatives per a crear un bon clima laboral

A vegades, les empreses observen com professionals amb talent romanen durant poc temps en els seus llocs. S’incorporen a altres projectes que ofereixen millors oportunitats. Un bon clima laboral és clau per a atreure a perfils competents.

I, al seu torn, també es converteix en un bon motiu per a romandre en l’empresa. Els responsables de recursos humans dissenyen iniciatives per a millorar el salari emocional dels treballadors. Per exemple, planifiquen activitats de team building i proposen mesures de conciliació.

4. Employer branding

La cerca del talent va més enllà de l’elaboració dels processos de selecció. Una empresa també pot comunicar una imatge positiva davant potencials col·laboradors. D’aquesta manera, un professional no sols pot presentar-se a un lloc vacant, sinó també enviar la seva auto candidatura. La planificació de la comunicació a través de les xarxes socials és determinant per a mostrar la millor versió de la companyia.

5. Resolució de conflictes laborals

Existeixen situacions que poden entorpir el correcte desenvolupament d’un projecte d’equip. Alguns conflictes s’agreugen en el temps. El departament de recursos humans exerceix un paper essencial per a actuar de manera constructiva en l’etapa inicial d’un obstacle. Proporciona el suport i els mitjans necessaris per a resoldre la situació. Com pots veure, les funcions del departament de recursos humans són molt variades.

6. Desenvolupament de plans de formació

La innovació és freqüent en el món empresarial. Per això, es produeixen canvis que donen lloc a noves oportunitats. Amb freqüència, els treballadors necessiten adquirir noves habilitats per a utilitzar una eina o fer tasques concretes. En aquest cas, el departament pot impulsar iniciatives de formació que s’adapten a les necessitats dels empleats.

D’aquesta manera, el treballador troba l’espai ideal per a créixer professionalment. Existeixen propostes d’aprenentatge que van més enllà de la realització d’un curs sobre un tema determinat. El coaching és una eina que utilitza el departament de recursos humans per a impulsar el desenvolupament professional.

7. Gestió d’altes i baixes

La signatura d’un contracte de treball representa un moment molt especial en la vida laboral de l’empleat. Però el període de col·laboració amb l’empresa també pot arribar a la seva fi a conseqüència d’un acomiadament. En aquest cas, el departament s’ocupa de transmetre una notícia que pot ser difícil d’assimilar. Per a això, el responsable utilitza tècniques de comunicació assertiva que estan alineades amb l’empatia, el respecte i l’amabilitat.

El departament de recursos humans és present en moments importants de la vida del treballador. Per exemple, també pot propiciar un canvi de lloc.

8. Prendre decisions que reflecteixen els valors de l’empresa

El responsable de recursos humans representa a l’organització per a la qual treballa. I, en conseqüència, les decisions que presa es contextualitzen en el marc d’un projecte que té una missió, uns valors i una entitat. D’aquesta manera, transmet aquesta informació als treballadors que poden conèixer millor el projecte a través del seu exemple.

9. Enfortir la comunicació interna

El diàleg amb el client és essencial per a aconseguir l’èxit en un negoci. I també és important construir vincles professionals duradors. La comunicació interna facilita el treball dels empleats. L’empresa pot habilitar diferents mitjans per a la transmissió d’informació. Una bústia de suggeriments és una de les propostes habituals, ja que dona veu a les iniciatives i idees dels col·laboradors.

10. Utilitzar els recursos de manera conscient i responsable

La innovació en l’empresa també pot concretar-se en el camp dels recursos humans. Els responsables sempre han de realitzar una utilització responsable dels mitjans i les eines disponibles.

Per tant, la importància dels recursos humans és visible en empreses grans, mitjanes i petites. Una organització amb nombrosos empleats compta amb un departament preparat per a la gestió del talent. En altres casos, el responsable d’un negoci accedeix a serveis especialitzats per mitjà del outsourcing. L’externalització ofereix una fórmula flexible per a contractar algunes funcions en concret. El rol dels RH en les organitzacions és molt positiu perquè influeix directament en l’evolució del projecte.

Estàs interessat en algun de les nostres formació de CFGS? Clica aquí

Aposta firmement pel teu futur: CFGS d’Administració i finances

Cada vegada és més habitual estudiar un cicle formatiu a Barcelona. Els antics prejudicis sobre la validesa dels estudis universitaris per sobre de qualsevol altra mena de formació estan sent derrocats per l’evidència que les sortides laborals que apareixen després d’un cicle formatiu superior són majors.

Els cicles formatius són una opció ideal gràcies a que combinen a la perfecció la teoria i la pràctica, alguna cosa que les empreses estan valorant cada vegada més. Les signatures busquen estudiants amb experiència que incorporar en les seves plantilles, i no tan sols amb amplis coneixements teòrics que posteriorment no sabran posar en pràctica. I si ens situem dins de l’àmbit de l’Administració i Finances, això s’incrementa.

Els avantatges d’estudiar un cicle formatiu d’Administració i Finances

Actualment el mercat laboral està replet d’oportunitats per a tots aquells que tenen formació en Administració i Finances. Tota empresa ha de comptar sempre amb un departament administratiu, d’aquí ve que les sortides siguin tantes en aquest sector. Gràcies a aquesta ocupabilitat, estudiar un cicle relacionat amb ell és apostar fermament pel teu futur laboral. A més, en la Escola Universitària FORMATIC de Barcelona garantim les pràctiques amb empreses, assegurant així que els nostres estudiants disposin d’un currículum abans de començar la seva marxa professional.

Després dels nostres més de quaranta anys impartint estudis relacionats amb el món de l’empresa, som conscients de com estudiar un cicle formatiu superior pot suposar un abans i després en els nostres alumnes. Aquests no sols podran incorporar-se ràpidament a treballar si així ho desitgen, sinó que tindran moltes possibilitats de continuar estudiant i especialitzant-se gràcies a l’amplitud del tema que ens ocupa. Tant l’Administració com les Finances permeten concentrar-se en múltiples temes, accedint així a moltes ofertes diferents.

Mitjançant aquest cicle formatiu, s’aprendrà gestió comptable i financera, amb la qual cosa se sabran realitzar pressupostos i gestions que permetran treballar en qualsevol tipus d’empresa. Realitzar qualsevol gestió comptable serà bufar i fer ampolles després de passar per les nostres assignatures, impartides sempre pels millors professionals.

Les sortides laborals després d’estudiar Administració i Finances: tindràs on triar!

Una dels grans avantatges d’estudiar un cicle formatiu superior d’aquest àmbit és que hi ha infinites sortides laborals, totes elles atractives. A continuació, passem a enumerar algunes de les més interessants:

En primer lloc, podràs treballar en un departament administratiu. Com hem assenyalat, el més interessant d’aquest punt és que totes les empreses compten amb un. I fins i tot hi ha empreses dedicades exclusivament a oferir assessories administratives a diferents entitats, que també voldran comptar amb un regressat del nostre cicle.

També podràs formar part d’un departament comptable. De nou, en gairebé totes les companyies sol haver-hi un departament que es dediqui a la comptabilitat i les finances, ja que és indispensable portar un registre d’aquestes.

Si desitges treballar en la banca, podràs fer-ho. Són molts els bancs que avui dia busquen estudiants d’Administració i Finances per a les tasques que realitzen en el seu dia a dia.

Podràs optar pel sector de la Gestoria i l’Assessoria, ja sigui formant part d’una signatura ja existent o fins i tot creant la teva pròpia empresa. Habitualment, si una empresa no compta amb un departament administratiu perquè sigui massa petita com per a requerir-ho, sol contractar una Assessoria que s’encarregui de totes les seves paperasses legals. A més, les persones que siguin autònomes també solen necessitar d’aquests serveis per a realitzar factures o per a portar al dia la seva comptabilitat, ja que prefereixen comptar amb un professional per a fer-ho.

En l’àmbit del turisme i l’hostaleria també solen necessitar persones que sàpiguen d’Administració, ja que són dues dels grans motors econòmics d’Espanya.

Si prefereixes treballar per a l’Administració Pública, aquest cicle formatiu superior t’obrirà les portes a desenes d’oposicions, tant estatals com locals. Coneixeràs prèviament el contingut d’aquestes oposicions, ja que ja l’hauràs estudiat, i això et garantirà aprovar amb molta més facilitat que altres persones que manquin d’aquesta mena de formació.

I, finalment, sempre podràs aventurar-te a muntar la teva pròpia empresa. Serà igual si està relacionada amb el món de l’Administració i les Finances (és a dir, si apostes per una Gestoria) o si vols centrar-te en un altre aspecte, ja que seràs capaç de dirigir-la sense cap mena de problema.

En ser tantes les sortides i les oportunitats que oferim mitjançant l’estudi d’aquest cicle formatiu a Barcelona, està obert a perfils molt diferents d’alumnes. Com a professionals de la docència, sabem adaptar-nos a tots els nostres estudiants, oferint sempre el millor mètode educatiu i una infraestructura dotada amb el millor equipament del mercat.

Estudiar Administració i Finances és apostar pel teu futur laboral: llença’t a l’aventura!

Com has pogut comprovar, el sector de l’Administració i Finances és tan ampli que les possibilitats de trobar un treball relacionat amb aquest conforme s’acabi el cicle són molt altes.

La Formació Professional ens permet conjugar a la perfecció la teoria i la pràctica, de manera que els nostres regressats no tindran aquestes mancances típiques d’una altra mena de formació. Quan arribin per primera vegada a una empresa, ja seran coneixedors de les feines que han de realitzar, i no hauran de ser supervisats constantment, pel fet que ja hauran passat per aquesta primera fase al llarg del seu cicle formatiu.

Com ja hem assenyalat, podràs optar també per opositar al sector públic si no vols buscar ocupació en el privat. Des de ser Administratiu General de l’Estat, amb totes les sortides que això implica nivell posterior, fins a altres desenes d’oposicions que trobaràs, tot estarà a la teva disposició.

Estudiar aquest cicle formatiu a Barcelona és invertir en una cosa tan important com el teu treball. És assegurar-te un futur i una projecció laboral posterior, obrir-te moltes més portes de les que poguessis creure a simple vista. Perquè un cicle superior d’Administració i Finances porta aconsegueixo descobrir molts horitzons nous que abans desconeixies. Consulta amb nosaltres, Escola Universitària Formatic Barcelona, si tens algun dubte respecte al teu avenir laboral.

 

¿necessites més informació sobre el CFGS d’administració i finances? Demana informació aquí