Dominant la comunicació en màrqueting: Els avantatges d’estudiar un màster en direcció i comunicació

En el vertiginós món del màrqueting i la comunicació, l’especialització és clau per a destacar. Un Màster en Direcció i Comunicació en Màrqueting és una inversió valuosa en el teu futur professional. En aquest article, explorarem els avantatges d’embarcar-te en aquest emocionant viatge educatiu. Descobriràs com un màster pot brindar-te un conjunt d’habilitats avançades, oportunitats de carrera enriquidores i la capacitat d’influir en la narrativa empresarial i la percepció de la marca.

1. Expansió Professional:

Un Màster en Direcció i Comunicació en Màrqueting et proporciona un profund coneixement de les estratègies de màrqueting, la gestió de la comunicació i la presa de decisions estratègiques. Aquesta especialització et fa altament atractiu per als ocupadors, obrint portes a rols de lideratge i gestió en màrqueting i comunicació.

2. Competències Especialitzades:

Aquest màster et brindarà habilitats avançades en àrees com la gestió de crisi, el màrqueting digital, la comunicació estratègica i la gestió d’equips de màrqueting. Aquestes competències et permetran afrontar desafiaments empresarials amb confiança i eficàcia.

3. Adaptació a l’Era Digital:

El màrqueting i la comunicació estan en constant evolució, especialment en l’era digital. Un màster et manté al dia amb les últimes tendències i tecnologies digitals, permetent-te crear estratègies efectives en un món digitalment impulsat.

4. Xarxa de Contactes:

Durant el teu màster, interactuaràs amb professors i companys que comparteixen la teva passió pel màrqueting i la comunicació. Aquesta xarxa de contactes és inestimable i pot obrir portes a col·laboracions futures i oportunitats laborals.

5. Major Potencial d’Ingressos:

Els professionals amb un màster tendeixen a guanyar salaris més alts en comparació amb aquells amb títols de llicenciatura. La teva inversió en educació pot traduir-se en un major potencial d’ingressos al llarg de la teva carrera.

6. Impacte en l’Estratègia Empresarial:

Amb un Màster en Direcció i Comunicació en Màrqueting, tindràs la capacitat d’influir en l’estratègia empresarial i la percepció de la marca. La teva experiència serà fonamental per a l’èxit de l’empresa.

7. Desenvolupament d’Habilitats de Comunicació:

Aquest màster perfeccionarà les teves habilitats de comunicació oral i escrita, la qual cosa és essencial en qualsevol camp professional i t’ajudarà a comunicar les teves idees de manera efectiva.

En resum, un Màster en Direcció i Comunicació en Màrqueting et proporciona un conjunt complet d’avantatges. Et prepara per a carreres d’èxit, et dota d’habilitats avançades i et permet influir en l’estratègia empresarial. A més, et connecta amb una valuosa xarxa de contactes i et manté al dia amb les últimes tendències. Aquesta inversió en la teva educació pot traduir-se en un major potencial d’ingressos i un impacte significatiu en la indústria. Si busques destacar en el món del màrqueting i la comunicació, considera seriosament la possibilitat d’inscriure’t en un màster en aquest camp.

 

Avantatges de fer un màster en gestió esportiva: Amplia els teus horitzons professionals en la indústria de l’esport

Un màster en gestió esportiva és una opció educativa atractiva per a aquells apassionats per l’esport i que desitgen desenvolupar una carrera reeixida en la indústria esportiva. En aquest article, explorarem els avantatges de fer un màster en gestió esportiva i com aquesta formació especialitzada pot obrir portes a emocionants oportunitats laborals en el món de l’esport. Descobreix com adquirir coneixements avançats i habilitats de gestió pot portar-te un pas més prop de l’èxit professional en aquesta indústria en constant creixement.

1.Coneixements especialitzats i avançats en gestió esportiva:

Fer un màster en gestió esportiva et brinda l’oportunitat d’adquirir coneixements especialitzats i avançats en el camp. Els programes de màster se centren en àrees com a màrqueting esportiu, gestió d’esdeveniments esportius, finances esportives i lideratge en l’esport. A través de cursos rigorosos i experiències pràctiques, els estudiants obtenen una comprensió profunda de les dinàmiques de la indústria esportiva i les estratègies per a impulsar l’èxit i la sostenibilitat de les organitzacions esportives.

2.Millora de les oportunitats laborals:

Un màster en gestió esportiva pot marcar la diferència en la teva cerca d’ocupació en la indústria de l’esport. Els ocupadors busquen candidats amb una educació avançada i habilitats especialitzades en gestió, i un màster en gestió esportiva et proporciona aquest avantatge competitiu. Amb aquest títol, estaràs qualificat per a llocs de major responsabilitat i lideratge en organitzacions esportives, lligues professionals, clubs esportius i agències de màrqueting esportiu.

3.Desenvolupament d’habilitats de lideratge i presa de decisions:  

Un màster en gestió esportiva et brinda l’oportunitat de desenvolupar habilitats de lideratge i presa de decisions. Els programes de màster solen incloure cursos sobre lideratge, gestió d’equips, negociació i resolució de problemes, la qual cosa et prepara per a assumir rols de lideratge en la indústria de l’esport. Aquestes habilitats són altament valorades pels ocupadors i et permetran abordar els desafiaments i oportunitats en el camp de manera efectiva.

Sortides laborals en la indústria esportiva:

Les sortides laborals per als graduats d’un màster en gestió esportiva són diverses i emocionants. Algunes de les opcions professionals inclouen:

Gerent de màrqueting esportiu: Encarregat de promocionar equips, esdeveniments i patrocinadors en la indústria esportiva.

Director d’esdeveniments esportius: Responsable de la planificació, organització i execució d’esdeveniments esportius atractius i reeixits.

Gestor d’instal·lacions esportives: Encarregat de la gestió i operació d’instal·lacions esportives, com a estadis, centres esportius i gimnasos.

Consultor esportiu: Assessorant organitzacions esportives i clubs sobre estratègies de negoci i desenvolupament.

Director de desenvolupament esportiu: Encarregat de promoure programes i projectes que fomentin l’esport en la comunitat i el desenvolupament de talents.

Fer un màster en gestió esportiva ofereix una àmplia gamma d’avantatges, des de l’accés a coneixements especialitzats fins a la creació d’una xarxa de contactes valuosa. Amb aquesta formació, podràs millorar les teves oportunitats laborals i accedir a emocionants carreres en la indústria de l’esport. Ja sigui que somiïs amb liderar esdeveniments esportius, gestionar instal·lacions esportives o treballar en màrqueting esportiu, un màster en gestió esportiva et proporciona les eines necessàries per a triomfar en aquesta apassionant indústria.

Vols més informació sobre el nostre màster en gestió esportiva? Clica aquí

Les habilitats clau per a triomfar en l’organització d’esdeveniments

En aquest article, comentarem les principals característiques de l’organitzador d’esdeveniments i les seves habilitats tant personals com professionals. Els event managers són els encarregats de gestionar tot el procés d’organització de diferents tipus d’actes i esdeveniments: conferències, exposicions comercials, presentacions i tot tipus de celebracions.

A grans trets, solen ser persones sociables, tranquil·les i amb grans dots organitzatius. No obstant això, el seu treball és més complex i desafiador del que sembla, però també molt satisfactori. Si estàs pensant a estudiar organització d’esdeveniments, aquest post t’interessa!

Quines són les habilitats que ha de tenir un organitzador d’esdeveniments?

Qualsevol tipus d’esdeveniment implica una negociació, planificació, coordinació i seguiment. Per a complir totes aquestes fases, els event managers han de comptar amb habilitats molt específiques. A continuació, et parlem de les més rellevants.Capacitat organitzativa i lideratge

Sens dubte, entre les principals característiques d’un planificador d’esdeveniments es troba l’habilitat per a la gestió de projectes i l’organització. L’ event manager ha de tenir una visió de conjunt, ja que ha de supervisar de principi a la fi tot l’esdeveniment. A més, administra tots els recursos financers i també els humans. Per tant, ha de saber coordinar de manera transversal a tots els membres de l’equip amb empatia i dots de lideratge.En línies generals, les fases d’organització en les quals ha de participar el planificador d’esdeveniments en la seva carrera professional són:

El disseny del projecte: Parlar amb els clients, recopilar informació i donar forma a l’esdeveniment. En aquesta fase també es definiran els objectius, col·laboradors, proveïdors i el pressupost.

Planificació de l’esdeveniment: És la fase de materialització del disseny. Inclou gestionar el treball amb els proveïdors i repartir tasques: elecció del lloc per a celebrar l’acte, sol·licitud de permisos i llicències, elaboració del programa, etc.

Fase de producció: És el moment en el qual posem en marxa el pla establert. Per a això, serà necessari supervisar el desenvolupament de l’esdeveniment, coordinar el muntatge i els equips de treball, així com solucionar els imprevistos.

Hi ha alguns perfils d’organitzadors que coordinen fins i tot més d’un esdeveniment alhora. Uns altres, no obstant això, s’especialitzen en determinades fases del projecte o en determinats tipus d’esdeveniments com, per exemple, conferències empresarials.Habilitats comunicatives

Ha de mostrar facilitat de paraula, tant a nivell verbal com escrita. Es tracta de desenvolupar la capacitat d’expressar de manera clara i concisa les idees entorn de l’organització de l’esdeveniment. Però també desenvolupar la capacitat d’escolta per a entendre als interlocutors.L’excel·lent tracte al client serà el primer pas: entendre què vol, guiar-li i dissenyar l’esdeveniment d’acord amb les seves necessitats i desitjos. És molt important també mantenir-li informat en tot moment del desenvolupament del projecte.

Posteriorment, establirà relacions amb una gran varietat de professionals i proveïdors als quals ha de transmetre les idees del client. L’objectiu és garantir la correcta aplicació del disseny i que totes les parts comprenguin i executin correctament la seva funció.

Capacitat de negociació i persuasió

Juntament amb la capacitat de comunicació, la negociació i la persuasió són factors fonamentals per a ‘vendre’ les nostres idees i propostes. En totes les fases del procés, han de tractar i arribar a acords tant amb els clients, com amb els proveïdors o patrocinadors. Per a això és necessari presentar el nostre projecte i pressupost i argumentar per què és la millor opció per al seu esdeveniment.No obstant això, no sols es tracta de convèncer al client en la primera fase perquè faci ús dels nostres serveis. La relació de confiança inclou també l’establiment i la consecució dels objectius fixats en el projecte. Això inclou una certa capacitat analítica. Durant la primera fase de negociació s’identifiquen les necessitats i oportunitats del client. A més, també en la fase post-esdeveniment per a analitzar, avaluar i generar un informe o balanç dels resultats obtinguts.

Improvisació i capacitat resolutiva

Sens dubte la capacitat d’improvisació i les habilitats per a resoldre problemes també són característiques fonamentals dels organitzadors. Sempre hi ha situacions que escapen al nostre control i problemes inesperats. Un bon planner ha de mostrar flexibilitat i capacitat d’adaptació enfront d’esdeveniments canviants.Els imprevistos no han d’afectar l’organització integral de l’esdeveniment. S’ha de mantenir la calma, analitzar la situació i executar els canvis i adaptacions necessàries. En aquest sentit, l’agilitat, l’enginy i la creativitat per a afrontar situacions imprevistes serà determinant. Amb això també transmetem confiança, seguretat i professionalitat als nostres clients.

Bon maneig de l’estrès

En línies generals, els organitzadors d’esdeveniments han de treballar durant llargues jornades, sovint sense descansos i sota molta pressió. Com dèiem, una de les característiques principals del planner és gestionar simultàniament diferents tasques i controlar totes les fases del procés. Això inclou també la capacitat de delegació i coordinació d’equips. L’important és mantenir la calma i no cedir a la pressió del moment.L’organització i previsió de possibles problemes redueix considerablement l’estrès. Es tracta de prioritzar tasques i planejar el treball amb la suficient antelació. La intuïció juga aquí també un paper fonamental, ja que podem ser capaços d’anticipar-nos als problemes per a minimitzar-los i tenir sempre un pla B preparat.

Passió per l’organització d’esdeveniments i creativitat

Si vols centrar la teva carrera professional en aquest àmbit has de saber que la passió és la característica de l’organitzador d’esdeveniments que sustenta tot el procés. Treballar amb passió i creativitat ens permetrà oferir un valor afegit als esdeveniments i crear una diferenciació amb la competència. La clau és analitzar profundament el concepte de l’esdeveniment, plantejar idees innovadores i originals.En l’execució de l’esdeveniment, parar esment a cada detall, des de l’adequació de les invitacions, la decoració, la música o la disposició dels elements. Es tracta d’estar atent a tots els detalls que han de complir-se per a assegurar l’èxit de l’esdeveniment.

Si ens agrada el nostre treball, aquesta és la fase més divertida i satisfactòria. Al cap i a la fi, no es tracta només de complir amb una organització pragmàtica de l’esdeveniment, sinó de crear una experiència inoblidable per als nostres clients.

Si vols més informació sobre el nostre Màster en “organització d’esveniments” clica aquí

Quines són les funcions d’un secretari/ària d’alta direcció?

Les funcions del secretari d’alta direcció influeixen positivament en l’evolució de l’empresa. El seu paper és clau per a potenciar l’organització i la planificació en les tasques. T’agradaria accedir a un lloc de responsabilitat en una companyia? Descobreix quines qualitats i funcions reuneix un secretari d’alta direcció!

Quines qualitats ha de tenir un secretari?

A continuació, pots conèixer quins trets mostra aquest professional en el seu treball diari:

1. Puntual

Sens dubte, la puntualitat és un valor essencial que influeix en l’organització del temps. El professional ha d’organitzar diferents gestions dins del termini previst. Per això, s’ocupa de les tasques en el període indicat. A més, ha de fer un seguiment de l’agenda diària. No ajorna assumptes importants.

2. Proactiu

Un professional puntual es comporta, a més, d’una manera proactiva. D’aquesta manera, incrementa la seva capacitat de resposta per a resoldre les situacions que alteren l’agenda inicial. Té l’habilitat d’enfocar-se en les solucions sense perdre la calma. Contempla diverses alternatives i cerca noves possibilitats sempre que sigui possible. D’aquesta manera, dona amb l’opció més convenient.

3. Domini del llenguatge

És un perfil que estableix una comunicació directa amb moltes altres persones. Mostra un excel·lent domini del llenguatge en les seves interaccions amb els altres. Convé assenyalar que és habitual que aquest professional parli més d’un idioma. Transmet els seus missatges d’una forma clara, amable i directa.

4. Discreció

Un secretari exerceix un lloc rellevant en l’empresa. Estableix un vincle de proximitat amb altres professionals que exerceixen llocs de responsabilitat. Té accés a diferents dades sobre la companyia.

No obstant això, ha de mantenir la confidencialitat entorn dels assumptes de treball. És a dir, ha de ser discret amb la informació que coneix. Ha de ser respectuós fins i tot amb les qüestions que no tenen tanta transcendència.

5. Amable

Un bon secretari de direcció desenvolupa el seu treball amb vocació de servei. Ofereix suport i orientació en la resolució de diferents gestions. És una persona accessible, pròxima, respectuosa i amable que aporta una atenció personalitzada.

Per tant, és un perfil que destaca per les seves excel·lents habilitats d’organització i comunicació. Et sents identificat amb els trets esmentats?

Les tasques i funcions del secretari

Les habilitats prèvies faciliten la realització de les següents tasques i funcions. Presa nota de les gestions que són freqüents en aquest lloc d’ocupació!

1. Atendre el telèfon i respondre el correu electrònic

El treball del secretari no és monòton. Tingues en compte que ell s’ocupa de diferents objectius. Per exemple, atén les trucades de telèfon i ofereix la resposta més adequada en cada cas. Existeixen diferents formes de comunicació que els clients i proveïdors poden utilitzar. El secretari professional ofereix una atenció puntual mitjançant els canals disponibles.

2. Elaborar informes i documents

És habitual que el secretari domini dos o tres idiomes. A més, té un excel·lent nivell de mecanografia. Recorda que redacta nombrosos textos al llarg de la setmana. És àgil en la creació de cada document perquè domina el teclat de l’ordinador. Avança ràpid amb l’escriptura de cada lletra.

3. Arxivar la informació

No oblidis que el secretari té accés a diferents continguts i fonts d’informació. S’encarrega de classificar adequadament cada material. Utilitza un sistema d’organització eficaç que li permet localitzar qualsevol dada amb senzillesa.

4. Planificar les gestions d’un viatge de negocis

Les tasques que desenvolupa un secretari també poden alinear-se amb la programació d’un viatge. Qui ocupa l’adreça de l’empresa pot desplaçar-se a un altre destí per assumptes de negocis. Potser té una reunió important en un altre lloc.

Un viatge de negocis requereix de nombroses gestions. Per exemple, cal buscar un allotjament còmode. També és necessari triar el mitjà de transport i reservar els bitllets. A més, és essencial planificar l’agenda durant l’estada en el destí. El secretari s’encarrega de programar diferents detalls del projecte. En definitiva, és fonamental que no quedin assumptes pendents fins a l’últim moment.

5. Ha de mantenir l’ordre en el seu despatx

El personal de neteja neta les instal·lacions de l’empresa. No obstant això, el secretari de direcció també ha d’implicar-se en el manteniment de l’ordre en el seu despatx. El seu escriptori i l’entorn en el qual treballa han d’estar perfectament organitzats. Tingues en compte que pot rebre la visita de professionals, clients i proveïdors. És essencial que l’estada transmeti una impressió agradable.

6. Planificació de reunions eficaces

Aquesta és una de les tasques que exerceix de manera habitual en el seu lloc d’ocupació. Concreta els detalls d’una pròxima reunió. De la mateixa manera, s’ocupa de comunicar qualsevol novetat si es produeix un assumpte urgent. Per exemple, tal vegada és necessari posposar la trobada per un motiu objectiu.

En definitiva, ser secretari és un treball dinàmic i exigent. Com saps, aquest professional representa la imatge de l’entitat amb la qual col·labora. Per exemple, atén i gestiona les visites dels proveïdors que volen parlar amb la direcció. T’agradaria accedir a un càrrec de secretari en una empresa?

Com dedicar-se al secretariat d’alta direcció?

És possible que ja tinguis algunes de les habilitats que són necessàries per a treballar en aquest sector. Malgrat això, necessites formar-te per a exercir-te en el lloc amb la màxima responsabilitat. Doncs bé, la formació universitària t’aporta una visió actualitzada de l’àmbit corporatiu. Estudia una carrera o un curs especialitzat en el secretariat de direcció. Millora un apartat clau del teu currículum: el coneixement de diversos idiomes, que és especialment important.

A més, pots ampliar la teva formació professional amb cursos sobre la intel·ligència emocional. Tingues en compte que és important per a un secretari mantenir la tranquil·litat en qualsevol circumstància. Fins i tot quan sorgeix un assumpte urgent, ha de transmetre calma i serenitat davant els altres.

Com pots veure, les funcions del secretari influeixen positivament en l’organització de l’agenda. És algú que s’implica d’una forma directa en el compliment dels objectius de l’entitat. És un perfil responsable, compromès i motivat amb el lloc de treball.

T’agradaria formar-te com a secretari o secretaria d’alta direcció? Descobreix més aquí

Canvi de tendencia en la gestió d’esdeveniments durant aquest 2021

Les tendències en organització d’esdeveniments sempre es veuen modificades amb el pas del temps. No obstant això, s’ha donat últimament una circumstància que ha incidit en gran manera en aquest punt: la pandèmia. Sent això així, la veritat és que els esdeveniments, sigui com sigui el tipus, han sofert un profundíssim canvi en la seva organització.

Heus aquí on entra en joc el conjunt de mesures i innovacions que han tingut lloc durant l’any passat i el present 2021. Si a tu t’interessa aquesta qüestió, la informació que et mostrarem aquí et resultarà de gran rellevància.

En aquest sentit, intentarem mostrar-te com despunten els esdeveniments durant el present any, tenint en compte les referides circumstàncies.

Així despunten els esdeveniments aquest 2021

Ja t’hem comentat en la introducció que la pandèmia ha modificat nombrosos aspectes de la vida quotidiana i professional. Un d’ells ha estat, precisament, el de l’organització d’esdeveniments.

No obstant això, aquesta evident modificació no pot comprendre’s si no es té en compte una qüestió essencial: l’eix vertebrador ha estat la tecnologia. I és que no hi ha hagut millor moment per a implementar les novetats en aquest àmbit que les limitacions imposades per la tan particular situació que estem vivint.

Amb la condició que comptis amb alguns exemples prou representatius, et mostrarem aquí fins a 5 tendències diferents. Aquestes són les que han marcat, marquen i continuaran marcant l’esdevenir i el desenvolupament dels esdeveniments durant el present any.

Els esdeveniments digitals

La digitalització de l’organització de tota classe de reunions i convencions és evident. Ha donat per desenvolupar-se en gran manera un fenomen que, fins ara, era fonamentalment minoritari, sense que pugui negar-se que ja comptava amb un cert reconeixement.

D’aquesta manera, la forma més oportuna de conèixer en profunditat en què consisteixen els esdeveniments digitals és tenint en compte els següents punts:

Gran part de les seves parts es desenvolupen en línia: Aquest és el punt definitori. Mitjançant l’ús de cambres, presentacions en streaming i claus d’entrada individualitzada tenen forta presència. Les exposicions, mostres i conferències s’emeten en directe o diferit de manera en línia a través de plataformes preexistents o dissenyades ad hoc.

El contacte humà és directe, però no físic: El seu aspecte en línia no va en detriment del contacte humà. És a dir, aquest continua existint. És possible interactuar i intervenir de manera total. L’única diferència és que la presència física no es dóna. No cal desplaçar-se en cap cas, ja que pot assistir-se a l’organitzat des de la comoditat del domicili.
Existeix una gran inversió tecnològica: Evidentment la inversió fonamental dels organitzadors es dirigeix als aspectes tecnològics. Tan sols d’aquesta manera es pot mantenir un nivell de qualitat prou satisfactori.
Tenen una voluntat global: Atès que, com t’hem comentat, s’evita el contacte físic i la presència en persona, la possibilitat de globalitzar els serveis és plena. Des de l’altra part del món pot assistir-se a les conferències o exposicions sense cap classe de problema ni barrera.

Els esdeveniments híbrids

Enfront dels anteriors, que eren plenament digitals, trobem aquells anomenats híbrids o mixtos.

Oficialment reben el nom d’esdeveniments digitals híbrids, i consisteixen en la mescla del millor dels dos mons. D’una banda, s’eviten els riscos i incomoditats propis de la presència física en grans aglomeracions. Per l’altra, s’introdueix la immersió total pròpia dels esdeveniments presencials.

Un exemple clar d’aquesta mena de fenòmens són els de tipus hostaler. L’assistent té accés a les mostres gastronòmiques que són protagonistes de la convenció. No obstant això, no es requereix accedir a un centre massificat ni compartir espais amb molts altres assistents.

Resulta una opció àmpliament estesa en diversos sectors que, sens dubte, serà protagonista durant aquest any.

Els esdeveniments sostenibles

La pandèmia va posar de manifest la fragilitat de la globalització en un món com el nostre. Si bé és cert que el comerç i la mobilitat internacional té múltiples beneficis, també té uns certs riscos (en aquest cas el de la disseminació del virus).

En relació amb aquest risc es va recordar l’amenaça real de qüestions com el canvi climàtic. Va néixer així la consciència sobre la necessitat d’invertir en els anomenats esdeveniments sostenibles.

Aquests poden definir-se com aquells en els quals l’organització té forta consciència sobre l’impacte directe que l’activitat té sobre les persones i l’ambient.

Es potencien així els comerços de proximitat, els mitjans de transport sostenibles i les fonts d’energia renovables. Això, a més, té gran atractiu per a molts sectors poblacionals.

El roadshow

Enfront de tot el que s’ha estat comentant fins a aquest punt, és possible ressaltar una tendència que recull aspectes de cadascuna de les diverses tendències. Es tracta dels anomenats roadshows.

Així, una mateixa convenció, sigui del tipus que sigui, es va presentant de manera mòbil en diverses localitzacions successivament. D’aquesta manera, s’aconsegueixen els següents objectius:

Es redueix la massificació.
Es potencia el comerç local.
S’aconsegueix la màxima personalització respecte als assistents.

El small meeting

Finalment, no podem deixar de referir als small meetings. I és que, si bé en el passat es valoraven aquells esdeveniments en els quals hi havia presència de milers de persones de diversos orígens i sectors, la pandèmia ha modificat profundament les preferències.

D’aquesta manera, aquestes petites trobades es caracteritzen perquè s’organitzen específicament per a un grup concret de persones. Allí es troben proveïdors, clients i treballadors pertanyents a un mateix sector restringit. Tots es troben còmodes i en el lloc al qual pertanyen.

En conclusió, les tendències en organització d’esdeveniments del 2021 es caracteritzen per un element fonamental: la tecnologia. Has pogut veure de quina manera les últimes innovacions tecnològiques han tingut una enorme empremta sobre l’organització de tota classe d’esdeveniments d’aquesta classe. Queda a la teva mà incidir en major mesura en aquest aspecte, aconseguint així l’elit professional que es precisa en un ambient tan especialitzat com el que aquí ha estat tractat.

Necessites més informació del nostre màster d’organització d’esdeveniments? Contacta aqui

Motius per a estudiar el màster en direcció hotelera internacional

Cursar el màster en Direcció Hotelera Internacional comporta un gran nombre de possibilitats i avantatges. T’oferim realitzar uns estudis amb una enorme ocupabilitat en pràcticament tothom. Vols saber en què consisteix? T’ho expliquem tot en aquest post.

Perfil i funcions del director hoteler internacional

El perfil d’un director d’hotel està marcat per unes premisses molt clares: la proactivitat, la capacitat de gestió, el do de gents, la comunicació i la capacitat de ser resolutiu. Si et consideres una persona que compleix amb aquests requisits, la direcció hotelera és per a tu. Però, si no et sents identificat amb aquestes característiques, tampoc et preocupis! Part del màster és l’aprenentatge de com desembolicar-te en un entorn laboral d’aquest tipus. No oblidis que tot es pot aprendre.

Les funcions que exerciràs es basen fonamentalment en la planificació i en l’organització d’un hotel, alguna cosa que també inclou les seves finances. Els hotels i els allotjaments similars, com, per exemple, els motels, són grans negocis que et donen moltes possibilitats de triomfar en qualsevol lloc. Si disposes d’energia i entusiasme per aprendre, els resultats seran molt positius.

Responsabilitats

Els directors d’hotels tenen responsabilitats de molts tipus. La primera amb la qual et trobaràs en el teu futur treball és la relacionada amb la gestió financera. Sense cap dubte, aquest és un dels punts més importants de la direcció hotelera. Un altre de les comeses principals del director d’un hotel és el de mantenir els registres i actius. A més, s’encarrega d’altres funcions importants, com la gestió de pressupostos i de venciments.

Al seu torn, la direcció hotelera exigeix una responsabilitat de supervisió de tot l’equip, per la qual cosa resulta fonamental posseir un coneixement global sobre cadascun dels departaments. Igualment, és necessària la gestió de contractacions i formacions de tots els llocs que s’ofereixin dins de l’hotel. D’altra banda, la petició de l’estoc i les negociacions amb els proveïdors són també responsabilitat del director de l’hotel.

Dins de l’hotel que dirigeixis, hauràs d’assegurar-te de què es tracta al públic en general d’una manera cordial i professional. De la mateixa manera, seràs la persona que faci front en última instància a les possibles queixes, així que hauràs de procurar que es compleixin perfectament les normes de seguretat, d’higiene i de salut.

Coneixements

La direcció hotelera precisa de coneixements empresarials, així com de finances i de màrqueting. D’altra banda, es requereix que dominis alguns idiomes i que sàpigues tècniques de negociació, sempre dutes a terme de manera diplomàtica. En l’actualitat, els directors d’hotel també estan aprenent unes certes habilitats informàtiques, cada vegada més necessàries en tots els sectors. En el màster en Direcció Hotelera Internacional aprendràs a ser un expert professional d’aquest àmbit.

En què consisteix el treball d’aquests professionals?

En primer lloc, els experts en direcció hotelera són capaces de crear un ambient distintiu dins del treball. A més, a l’ésser el màxim responsable, hauràs d’encapçalar i innovar en tot el referent al pensament estratègic. Igualment, la supervisió de les operacions del dia a dia, dur a terme l’administració de l’empresa d’una manera completament productiva i la construcció dinàmica de tota l’organització formaran part del teu treball.

Si bé es tracta d’una labor una mica exigent per les seves responsabilitats, la veritat és que la direcció hotelera és altament satisfactòria, no sols pel tracte amb l’equip i amb els clients, sinó també pel seu salari. El sou d’un director d’hotel dependrà del lloc, però sol rondar entre els 30 000 i els 50 000 euros anuals, a més de que, com sol ocórrer en el sector privat, hi ha incentius i increments salarials al llarg dels anys.

 

master gestion hotelera

Com és el nostre màster?

El màster en Direcció Hotelera Internacional consisteix en l’estudi avançat del sector i l’aprenentatge de tota la seva gestió, sempre tenint en compte el context extern i els seus possibles canvis. Compta amb un programa que t’ajudarà a comprendre la teoria amb autonomia i pensament crític, a més de desenvolupar les pràctiques en el context global hoteler.

Amb el programa d’estudis del màster aprendràs a resoldre problemes de manera creativa i proactiva. D’altra banda, desenvoluparàs habilitats de manera permanent mentre aprofundeixes en tots els valors que formen part del servei al client i de la gestió financera internacional.

Característiques principals del màster

El nostre màster abasta les qüestions més actuals del sector i l’aprenentatge dels diferents mètodes de recerca. Entre altres, et formarem en els següents aspectes:

Noves formes de lideratge empresarial.
Àmplia visió sobre el turisme global i la gestió de destí.
Gestió i finances de tota mena d’establiments hotelers i d’oci.

Comptem amb més de 60 professionals al teu servei i desenvolupem l’ensenyament en espais amb equips tecnològics avançats. La qualitat del nostre màster fa que tingui un 80% d’inserció laboral i, gràcies a la nostra formació, realitzaràs pràctiques que complementaran tota la part teòrica estudiada i que t’impulsaran en l’avanç de la teva carrera.

Raons per a cursar-ho

La primera i més important: les seves nombroses sortides professionals. Al costat de la possibilitat de la direcció hotelera en un context internacional, podràs ser gestor d’ingressos o gerent d’hotel, de compres o d’un centre de convencions.

D’altra banda, el nostre programa ofereix una estructura modular. Ens esforcem a crear líders estratègics i apostem per l’ensenyament de processos sostenibles. A més, podràs col·laborar de manera internacional i transferir els coneixements obtinguts en jornades, conferències i seminaris d’altres universitats.

En definitiva, el màster en Direcció Hotelera Internacional és una oportunitat única que no has de deixar passar. Tenim un alt compromís amb l’alumnat i un projecte educatiu especialitzat amb docents d’àmplia experiència. T’encantarà la nostra metodologia activa i participativa. Recorda que pots optar per la modalitat que més t’agradi: en línia o semi presencial en instal·lacions úniques. No perdis l’oportunitat d’aconseguir el treball dels teus somnis!

Necessites mes informació? Contacta aquí