10 avantatges d’estudiar en el sector de la gestió esportiva

Coneixes els estudis relacionats amb la gestió esportiva? Si la resposta és afirmativa, ja hauràs sentit que tenen sortides laborals tan diferents com la de director esportiu, buscatalents dels esports o manager d’instal·lacions esportives. Això la fa enormement interessant i molt atractiva per a tots els apassionats de l’esport. Així que t’agradaria saber alguna cosa més sobre aquest ofici? Aleshores et recomanem que continuïs llegint.

Estudiar gestió deportiva

Un tècnic per a la gestió esportiva, com t’hem comentat, és capaç d’encarregar-se de múltiples tasques diferents. Des de l’organització d’esdeveniments esportius a la direcció de clubs. Des de l’assessoria de lleis en matèria esportiva fins a la representació de jugadors professionals. Des de la gerència del talent humà fins a l’explotació publicitària de les celebracions.

Aquí, nosaltres, hem tractat de triar aquells 10 avantatges fonamentals que són comuns a totes aquestes sortides diferents. És la millor manera que, dins d’aquesta varietat, puguis formar-te una visió àmplia de l’assumpte. Anem allà!

1. És una professió estretament lligada al món del esport

Esta avantatge és fonamental per a tots els apassionats d’aquest sector. Si a tu t’agrada l’esport, ja sigui veure’l, practicar-lo o analitzar-lo, llavors això és un enorme benefici per a tu. Amb aquesta professió es manté una constant relació amb aquest àmbit. Tots els dies es tractarà amb esportistes, amb instal·lacions esportives i amb esdeveniments relatius a tot això.

2. Compta amb una projecció de futur admirable

El esport mai per a. Es troba pertot arreu i sempre atreu a cada vegada més públic. Això es tradueix en què cal esperar que, al llarg dels pròxims anys, tot creixi en magnitud. Cada vegada més gent practicant-ho, cada vegada esdeveniments més grans, cada vegada més capital invertit. És un ofici que gaudeix d’enorme projecció que sempre és convenient aprofitar en la mesura que sigui possible.

3. Es treballa lligat al desenvolupament d’enormes projectes

Alguna vegada ha existit una activitat humana que arrossegui tantes passions com l’esport? Probablement, mai a les ciutats es viuen moments tan èpics com els dies de partit, sigui la disciplina que sigui. Això vol dir que tots aquells que es dediquen a aquest àmbit tenen relació amb esdeveniments extraordinaris. La diversió, per tant, està completament assegurada.

4. Es col·labora amb equips professionals d’enorme motivació

Todos els que desenvolupen les seves tasques en aquest sector estan plenament enamorats d’ell. A partir d’aquí, no és difícil comprendre que tots ells compten amb enorme motivació per a continuar treballant. No és possible imaginar dies avorrits, tristos o estressants quan es treballa amb equips així. A més, el bon ambient està garantit. Tots, igual que tu, estaran gaudint de fer el seu treball dia rere dia.

5. Les opcions i variacions són gairebé infinites

Es gairebé impossible comptabilitzar la quantitat total de disciplines esportives que existeixen en el món. Són moltes i cadascuna d’elles es ramifica en múltiples maneres d’entendre-la i assumir-la. Per tant, les opcions de treball en aquest sector poden qualificar-se de potencialment infinites. Si dediques la teva vida a aquest àmbit, sempre trobaràs un buit que s’adapti justament a la teva manera de treballar, de ser i a les teves pròpies aspiracions.

6. Existeixen centres que fan possible obtenir el títol amb facilidad

Nosaltres, per exemple, som una clara prova d’això. En l’actualitat, tu mateix pots comunicar-te amb nosaltres per a poder accedir a un sistema d’estudis flexible, atractiu i adaptat als teus desitjos de futur. Oblida’t de memoritzar sense sentit, d’estudiar coses que no es relacionen amb el món pràctic o de no encaminar bé cap a on vols anar. Amb centres com el nostre, el teu futur està molt a prop.

7. És totalment internacional

És possible imaginar algun país del món en el qual l’esport no sigui una activitat fonamental? És molt difícil respondre que sí a aquesta pregunta. Per tant, la realitat és que, amb una professió com aquesta, seràs capaç d’anar a qualsevol lloc del món i desenvolupar el teu treball com desitgis. No estàs lligat a cap lloc en concret, doncs, allí on hi hagi esport, tu podràs aportar el teu gra de sorra.

8. Encara es troba en fase desenvolupament

Encara que les disciplines esportives han existit sempre, la professionalització en el sector al qual aquí estem referint no es va aconseguir fins fa molt poc. Com a tal, encara està en fase de desenvolupament i està creixent amb passes de gegant. És el teu moment per a aprofitar aquesta allau de creixement per a poder formar part d’ella i treure tots els beneficis que puguis en el teu propi profit. A quines esperes?

9. Gran flexibilitat laboral

a t’hem comentat que la quantitat de tasques diferents de les que es pot encarregar un gestor esportiu són potencialment infinites. Tots els clubs tenen molts llocs que cobrir. Tots els esdeveniments requereixen de molts punts que organitzar. Els jugadors més talentosos requereixen d’una correcta gestió de tot el que els envolta. Com a tal, no és possible parlar d’horaris, llocs, sous i tasques fixats i determinats. Tot pot canviar, el teu futur és a la teva mà.

10. Oportunitat de creixement personal

Esta avantatge es posa en estreta relació amb el que t’hem dit sobre que aquesta professió està en fase de desenvolupament. Tu pots créixer amb ella, per la qual cosa has de saber que l’únic límit al teu èxit serà la teva pròpia imaginació i les teves ganes de treballar. Si vols tenir una brillant carrera professional, en aquest sector podràs aconseguir-la.

En conclusió, ja es pot dir que coneixes al detall quines són les deu avantatges fonamentals relacionades amb l’estudi de la gestió esportiva. Al cap i a la fi, una professió que abasta un àmbit tan ampli i que et manté en constant relació amb l’esport mai pot ser dolenta. De fet, si t’has convençut que aquest és l’ofici dels teus somnis, t’aconsellem que ens contactis. Amb nosaltres, podràs estudiar per a arribar a fer de la teva passió, la teva professió.

T’agradaria saber més a prop del nostre BACHELOR en gestió esportiva? clica aquí

Estudiar gestió esportiva genera grans oportunitats de feina

La formació en gestió esportiva té bastantes sortides laborals avui dia. L’esport té una gran influència social i educativa per la seva importància a l’hora de construir una identitat nacional. Com bé sabem, l’activitat esportiva fomenta un determinat nombre de valors i incita a millorar els nostres hàbits de vida.

Tampoc podem deixar enrere l’apartat econòmic, si tenim en compte el gran nombre de persones que gaudeix dels espectacles de masses. Hi ha esports que generen molts beneficis, com el futbol, i moltes marques i empreses que aposten per esportistes d’elit per a la seva promoció.

Perfil i funcions del gestor esportiu actual

La pràctica esportiva millora la qualitat de vida de la societat perquè té efectes beneficiosos tant per a la salut física com l’emocional. La gestió esportiva es refereix al grup d’accions relacionades amb la planificació, avaluació i acció en l’àrea esportiva.

El gestor esportiu ha de saber resoldre qualsevol situació que es presenti en aquest entorn laboral. La finalitat és crear un ambient d’èxit mitjançant programes que projectin als esportistes i visibilitzin el seu talent. Per tant, aquesta persona ha d’estar formada i tenir els coneixements i habilitats que li capacitin per a desenvolupar les seves tasques.

Per tant, un professional en aquesta matèria haurà de prendre decisions vitals per al desenvolupament de l’esportista i la institució on faci el seu treball. Serà l’encarregat d’assumir les responsabilitats i complir amb els objectius marcats per a aconseguir resultats òptims.

Les funcions més importants que ha de complir un professional amb aquest perfil de gestor d’esport són les següents:

Planificació. Qualsevol projecte esportiu necessita planificar-se prèviament, per la qual cosa cal establir un calendari d’objectius i fer un seguiment adequat. Aquest aspecte és fonamental sobretot en els esports d’equip.

Coordinació. Un altre aspecte clau és la coordinació per a aconseguir els objectius fixats. La idea és treure el màxim rendiment al personal i als recursos dels quals es disposi. Aquesta habilitat és molt important quan s’assumeixen a més de labors esportives, també en l’àrea econòmica i administrativa.

Recursos Humans. La intel·ligència emocional és clau per a saber dirigir un equip de treball. Aquest tipus de professional sabrà treure el millor de cada esportista per a aconseguir tots els objectius marcats. Com bé sabem, hi ha plantilles amb equips d’elit amb gran talent que no aconsegueixen l’èxit perquè no se sap gestionar correctament l’ego.

Finançament. Un professional en aquest àmbit ha de conèixer les fonts de finançament al seu abast per a donar-li supervivència a l’activitat esportiva. La capacitat d’autofinançament es valora molt. Per aquesta raó, el màrqueting ha aconseguit un paper molt important en els últims anys. La cerca de sponsors o patrocinadors és fonamental per a injectar fons, sobretot si tenim en compte l’esport local. En casos de major projecció, els mitjans de comunicació tenen molta importància per a projectar marca.

Una vegada que coneixem les principals funcions que desenvolupa aquest professional esportiu, també és moment de saber quin tipus de perfil es necessita. Curiositat, formació i experiència és un bon còctel per a una organització esportiva. En el primer cas, perquè es relaciona amb l’aspecte empresarial i la necessitat de conèixer les tendències del mercat.

D’altra banda, la formació especialitzada és capaç de millorar les competències professionals per a la gestió. Això permet el desenvolupament d’habilitats en les àrees de finances, màrqueting, seguretat i direcció estratègica.

bachelor gestion deportiva

La experiència ajuda a fer el treball amb major confiança i seguretat. L’aprenentatge és part del procés i les dades a incloure en el currículum. Moltes empreses valoren l’experiència per a assumir un càrrec de responsabilitat.

I finalment, l’actitud és un altre atribut molt important en qualsevol mena d’àrea o sector. En aquest cas, es valora la capacitat de comunicació, el treball en equip i el pensament en positiu

La preparació idònia per a un gestor deportiu

El programa de Bachelor en Gestió esportiva de l’Escola Universitària FORMATIC BARCELONA és molt complet. A més, la institució compta amb el suport de la University of Wales Trinity Saint David. És tot un referent al Regne Unit i compta amb el reconeixement internacional dels seus titulaciones.la provisió d’esport i oci s’ha convertit en un dels sectors més importants de la indústria de l’esport professional i d’elit de tots els països. La possibilitat de realitzar estudis en aquesta matèria afavoreix una base sòlida per a la gestió esportiva amb projecció internacional.

Aquest programa formatiu incorpora mètodes innovadors en l’ensenyament esportiu. Els estudiants podran participar de manera activa durant l’aprenentatge i prendre la iniciativa. A més, el mètode d’estudi és molt flexible i permet ampliar els coneixements en la indústria deportiva.no hi ha cap mena de dubte que existeix un gran nombre d’oportunitats laborals en el sector públic i privat, així com en organitzacions on es necessiten voluntaris, sense passar per alt el sector de la salut. No obstant això, les principals sortides laborals són les següents:

Direcció i gestió municipal d’esports.
Direcció esportiva en els clubs, les associacions i gimnasos.
Direcció de diferents projectes esportius.
Direcció d’esdeveniments esportius de masses.
Direcció i gerència d’empreses esportives.
Consultor esportiu.
Direcció de màrqueting esportiu.
Consultor d’empreses en la gestió d’equips.

El programa es desenvoluparà de manera progressiva en diferents mòduls perquè els estudiants puguin desenvolupar les seves habilitats i coneixements. A més, hi ha un equip de suport que organitza tutorials regulars per al desenvolupament de les habilitats bàsiques i avançades. Entre les principals matèries que s’imparteixen cal destacar les següents:

Salut, exercici i societat.
Fonaments del màrqueting esportiu.
El negoci de l’esport.
Direcció de fitness i estils de vida.
Mètodes de recerca i desenvolupament personal.
Gestió del procés del coaching.
Idiomes (Anglès)

Sense cap dubte, aquesta formació especialitzada garanteix una sèrie d’avantatges com un coneixement profund en aquest sector i la possibilitat de realitzar pràctiques en diferents empreses. En definitiva, aquest programa prepararà als estudiants per a les seves futures carreres en gestió esportiva.

Si vols més informació acosta el Bachelor de gestió esportiva, no dubtis a contactar amb nosaltres.