Direcció i administració d’empreses

L’objectiu general de MSc Business Management és educar els individus com a directius i especialistes en negocis, i així millorar la qualitat de la gestió com a professió. Els màsters afegeixen valor, per exemple, als primers (o graus), desenvolupant en individus una comprensió integrada i crítica de la gestió i les organitzacions en un context global, i ajudant-los a prendre papers efectius dins d’ells.

Secretariat internacional d’alta direcció

La seva tasca és cada vegada més àmplia: organitzar l’agenda de direcció i gestionar reunions, viatges, actes d’empresa i gestionar les comunicacions de l’empresa.
Aquest diploma d’especialització es caracteritza per la formació empresarial i les tècniques de secretariat més avançades.

Assistència a la direcció

Amb aquest CFGS es pot assistir a la direcció i altres departaments en les activitats d’organització, representació de l’entitat i funcions
administrativa i documental; gestionar la informació i comunicació i realitzar altres tasques.

Administració i finances

Actualment, l’especialitat d’Administració i Finances és una de les opcions dels estudiants que ofereix millors sortides professionals als titulats i titulades.

Bachelor en Gestió esportiva

L’Escola Universitària Formatic Barcelona està associada a la University of Wales Trinity Saint David, una de les universitats més importants del Regne Unit que compta amb el reconeixement i el prestigi internacional de les seves titulacions.

La provisió d’esport i lleure s’està convertint en un dels sectors clau de la indústria global i és prominent en la majoria dels països, tant a nivell comunitari com a nivell d’elit i esport professional.

L’oportunitat d’estudiar la gestió esportiva en acció és una experiència intel·lectual gratificant que també proporciona una base sòlida per al desenvolupament de futures carreres. La perspectiva internacional de la Universitat i la integració amb ocupadors i associacions professionals garanteixen el contingut rellevant i actual. L’àmplia gamma d’activitats extracurriculars, tant socials com relacionades amb l’assignatura, millora encara més l’experiència de l’estudiant.

 

Bachelor en Direcció i administració d’empreses

L’Escola Universitària Formatic Barcelona està associada a la University of Wales Trinity Saint David, una de les universitats més importants del Regne Unit que compta amb el reconeixement i el prestigi internacional de les seves titulacions.

Aquest Bachelor capacita l’estudiant per desenvolupar la seva activitat professional en el context empresarial.
L’estudiant rep la formació adient per incorporar-se al mercat laboral, per poder ser un expert en l’àmbit de la direcció i administració d’empreses.