Per què estudiar un bachelor? Avantatges i beneficis per al teu futur

Un Bachelor, també conegut com a llicenciatura, és un títol universitari de primer nivell que s’atorga després de completar quatre anys d’estudis. Aquest títol és un requisit per a molts llocs de treball i pot obrir-te moltes portes en el futur.

En aquest post, et comptem per què estudiar un bachelor i quins són els seus avantatges i beneficis per al futur.

Què és un bachelor?

Aquesta formació és un títol universitari de primer nivell que s’atorga després de completar quatre anys d’estudis. Aquest títol es pot obtenir en una varietat de camps, com a ciències, arts, negocis, enginyeria, etc.

Per a obtenir un bachelor, els estudiants han de completar una sèrie de cursos i requisits acadèmics. Aquests requisits solen incloure cursos de base en el camp d’estudi triat, així com cursos d’humanitats, ciències socials i ciències bàsiques.

Per què estudiar un bachelor?

Hi ha moltes raons per les quals estudiar un bachelor. Aquest títol pot ajudar-te a:

Millorar les teves oportunitats laborals

Un bachelor és un requisit per a molts llocs de treball, especialment en els camps més competitius. Amb un bachelor, tindràs més possibilitats de ser contractat per al treball que desitges.

-Desenvolupar les teves habilitats i coneixements

Un bachelor t’ajudarà a desenvolupar les teves habilitats i coneixements en un camp específic. Això t’ajudarà a tenir èxit en la teva carrera i a aconseguir els teus objectius professionals.

-Augmentar els teus ingressos

Les persones amb un bachelor solen tenir ingressos més alts que les persones sense un títol universitari. Això es deu al fet que els treballadors amb un bachelor solen tenir treballs més qualificats i amb majors responsabilitats.

Avantatges d’estudiar un bachelor

Un bachelor ofereix molts avantatges, entre les quals s’inclouen:

-Majors oportunitats laborals

Un bachelor és un requisit per a molts llocs de treball, especialment en els camps més competitius. Amb aquest formació d’alt nivell, tindràs més possibilitats de ser contractat per al treball que desitges.

-Millors salaris

Les persones amb un bachelor solen tenir ingressos més alts que les persones sense un títol universitari. Això es deu al fet que els treballadors amb un bachelor solen tenir treballs més qualificats i amb majors responsabilitats.

-Més oportunitats de promoció

La formació d’alt nivell pot ajudar-te a ascendir en la teva carrera. Amb uns estudis de bachelor, tindràs les habilitats i coneixements necessaris per a assumir llocs de major responsabilitat.

-Major satisfacció laboral

Un bachelor pot ajudar-te a trobar un treball que t’agradi i que et satisfaci. Amb un bachelor, tindràs les habilitats i coneixements necessaris per a tenir èxit en la teva carrera.

-Millors perspectives de carrera

Un bachelor pot ajudar-te a tenir millors perspectives de carrera. Amb un bachelor, tindràs més oportunitats de treballar en el camp que desitges i de tenir èxit en la teva carrera.

Com triar un bachelor?

En triar uns estudis d’alt nivell com els Bachelors universitaris, és important considerar els teus interessos i objectius professionals. També has d’investigar les diferents opcions disponibles per a assegurar-te de triar el programa adequat per a tu.

Aquí hi ha alguns consells per a triar aquest estudis:

-Considera els teus interessos

Què t’apassiona? En quin camp vols treballar? Tria un bachelor que se centri en un camp que t’interessi i en el qual vulguis desenvolupar una carrera.

-Investiga les diferents opcions

Hi ha molts programes de bachelor disponibles. Investiga diferents universitats i programes per a trobar el que millor s’adapti a les teves necessitats i objectius.

-Parla amb estudiants i professors

Una bona manera d’aprendre més sobre un programa de bachelor és parlar amb estudiants i professors. Demana consells i suggeriments per a ajudar-te a prendre una decisió informada.

Conclusió

Un bachelor és una inversió en el teu futur. Aquest títol pot ajudar-te a millorar les teves oportunitats laborals, desenvolupar les teves habilitats i coneixements, i augmentar els teus ingressos. Si estàs pensant a estudiar en la universitat, un bachelor és una excel·lent opció.

Necessites més informació per a tots els nostres Bachelors? Clica aquí

5 Raons per les quals estudiar un Bachelor en Gestió Esportiva: Una carrera emocionant i plena d’oportunitats

La indústria de l’esport ha experimentat un creixement significatiu en les últimes dècades, convertint-se en un sector globalitzat i altament lucratiu. Si tens passió per l’esport i estàs interessat a combinar les teves habilitats empresarials amb el teu amor per les activitats físiques, un Bachelor en Gestió Esportiva podria ser l’elecció perfecta per a la teva carrera. En aquest article, explorarem cinc raons convincents per les quals estudiar un Bachelor en Gestió Esportiva pot brindar-te una educació valuosa, oportunitats emocionants i una trajectòria professional satisfactòria en l’apassionant món de l’esport.

I. Un sector en creixement i alta demanda:

El món de l’esport és una indústria en constant creixement i evolució. Des de lligues esportives professionals fins a clubs, esdeveniments esportius i organitzacions sense fins de lucre, hi ha una gran demanda de professionals capacitats en la gestió esportiva. Estudiar un Bachelor en Gestió Esportiva et proporcionarà les habilitats i el coneixement necessaris per a accedir a un mercat laboral en expansió, on podràs contribuir a l’èxit i desenvolupament de diverses organitzacions esportives.

II. Combinació de passió per l’esport i habilitats empresarials:

Un Bachelor en Gestió Esportiva et permet combinar la teva passió per l’esport amb habilitats empresarials sòlides. Durant el programa, aprendràs sobre màrqueting esportiu, gestió financera, patrocinis, planificació d’esdeveniments esportius i estratègies de gestió. Aquesta combinació única de coneixements et permetrà comprendre i abordar els desafiaments específics que enfronten les organitzacions esportives, així com desenvolupar estratègies per a millorar el rendiment i la rendibilitat en l’àmbit esportiu.

III. Diversitat d’oportunitats laborals:

Estudiar un Bachelor en Gestió Esportiva t’obrirà un ampli ventall d’oportunitats laborals. Podràs treballar en diversos rols, com a gestor d’esdeveniments esportius, director de màrqueting esportiu, administrador d’instal·lacions esportives, agent esportiu o consultor esportiu. A més, podràs explorar oportunitats en lligues professionals, clubs esportius, organitzacions esportives sense fins de lucre, empreses de màrqueting esportiu i agències de gestió d’esportistes. La diversitat d’opcions laborals et permetrà trobar un camp de treball que s’alineï amb els teus interessos i habilitats particulars.

IV. Experiències pràctiques i xarxes de contacte:

Un Bachelor en Gestió Esportiva no es limita només a la teoria, sinó que també brinda oportunitats pràctiques per a desenvolupar les teves habilitats. A través de passanties, projectes pràctics i experiències de treball en el camp, podràs aplicar els teus coneixements en entorns reals i adquirir experiència valuosa. A més, tindràs l’oportunitat d’establir contactes amb professionals de la indústria i construir una xarxa sòlida que t’ajudi a impulsar la teva carrera en l’esport.

V. Contribució al món de l’esport i comunitat:

Estudiar un Bachelor en Gestió Esportiva et permetrà tenir un impacte positiu en el món de l’esport i la comunitat en general. Podràs contribuir al desenvolupament de programes esportius inclusius, promoure estils de vida saludables, fomentar la participació de la joventut en l’esport i treballar en projectes comunitaris relacionats amb l’esport. Aquesta carrera et brinda l’oportunitat d’utilitzar la teva passió per l’esport com una força impulsora per a generar canvis positius en la societat.

Un Bachelor en Gestió Esportiva és una excel·lent opció per a aquells apassionats per l’esport que desitgen combinar el seu amor per les activitats físiques amb habilitats empresarials. Aquesta carrera ofereix oportunitats emocionants, una àmplia gamma d’opcions laborals i la possibilitat de contribuir al món de l’esport i la comunitat. En estudiar un Bachelor en Gestió Esportiva, estaràs preparat per a enfrontar els desafiaments i aprofitar les oportunitats en aquesta indústria en creixement. Així que si somies amb una carrera que et permeti combinar la teva passió amb les teves habilitats empresarials, considera un Bachelor en Gestió Esportiva com el camí per a aconseguir-lo.

T’agradaria tenir més informació sobre el nostre Bachelor en gestió esportiva? Clica aquí

Augmenten les licitacions d’instal·lacions esportives

Com saps, a Espanya les instal·lacions esportives són molt populars i exerceixen un paper important en la societat. L’esport és una part integral de la cultura espanyola i moltes persones participen en activitats esportives tant per oci com per competició. Les instal·lacions d’aquesta classe, com a estadis, piscines, gimnasos i camps d’entrenament, són àmpliament utilitzades per la població i ofereixen una àmplia gamma d’oportunitats per a mantenir-se actiu i saludable. A més, l’esport també és una indústria important a Espanya, generant ocupació i atraient a turistes a esdeveniments esportius i competicions.

Una clara mostra que aquestes instal·lacions són un aspecte valorat de la cultura i l’economia espanyoles, i que és probable que continuïn sent una part important de la societat en el futur és el seu constant creixement. T’agradaria saber més? Aleshores continua la teva lectura!

Augmenten les licitacions d’instal·lacions esportives

En 2022, es va registrar un augment significatiu en el nombre de licitacions per a la construcció d’instal·lacions esportives a Espanya. Segons informes, la licitació d’aquesta mena d’establiments es va elevar un 55% en comparació amb anys anteriors.

Tot això pot ser un indicatiu d’una major inversió en infraestructura esportiva i una major demanda per part de la població per tenir accés a instal·lacions esportives d’alta qualitat. El creixement en el nombre de licitacions també pot ser un reflex d’una economia en recuperació i una major confiança en la inversió en projectes a llarg termini.

Així, l’augment en el nombre de licitacions per a la construcció d’instal·lacions esportives a Espanya en 2022 és un indicador positiu d’una major inversió en construccions d’aquest tipus i una economia en creixement.

El compromís de les administracions amb la gestió esportiva

En aquesta línia, l’augment en el nombre de licitacions per a la construcció d’instal·lacions comentades a Espanya és també un senyal d’un major interès i compromís per part del govern a fomentar un estil de vida actiu i saludable. De fet, la inversió en infraestructura per a fer esport pot ajudar a millorar la qualitat de vida de la població i a promoure la igualtat d’oportunitats per a la participació en activitats esportives, independentment de la ubicació geogràfica o els recursos econòmics.

Has de tenir en compte que el sector esportiu és una indústria important a Espanya, i la construcció de noves instal·lacions esportives pot generar ocupació i augmentar l’activitat econòmica local. La realització d’esdeveniments esportius i competicions en aquestes instal·lacions també pot atreure a turistes, la qual cosa pot ser una font addicional d’ingressos i generar un impacte positiu en l’economia del país.

Es necessitaran més professionals de gestió esportiva

De tot el que s’ha dit es deriva que, en el futur, es necessitaran més professionals de la gestió esportiva a causa de l’augment en la demanda d’instal·lacions esportives i a una major inversió en infraestructura esportiva. Amb la construcció de noves instal·lacions esportives i la realització d’esdeveniments esportius i competicions, hi haurà una major necessitat de professionals que puguin garantir el seu èxit i eficiència.

Aquests professionals seran responsables de la planificació, organització i execució d’esdeveniments esportius, així com de la gestió de les instal·lacions esportives. Seran responsables de la contractació de personal, la gestió de pressupostos, la promoció i la comunicació amb els patrocinadors i altres proveïdors. També seran responsables de la gestió dels recursos humans, la seguretat i la satisfacció del públic.

A més, has d’entendre que la direcció i administració d’empreses esportives és una indústria en constant evolució, i els professionals de la gestió esportiva han d’estar al dia amb les últimes tendències i tecnologies per a assegurar l’èxit i l’eficiència dels seus esdeveniments i instal·lacions. Per tant, és important que aquests professionals tinguin una formació sòlida i contínua en gestió esportiva i estiguin disposats a desenvolupar la seva carrera a llarg termini.

Sent així, és clar que en el futur hi haurà una major demanda de professionals de la gestió esportiva a causa de l’augment en la inversió en infraestructura esportiva i a la necessitat de garantir l’èxit i l’eficiència de les instal·lacions esportives i els esdeveniments esportius. Com pots imaginar, aquests professionals jugaran un paper important en el desenvolupament del sector esportiu en el futur.

Bachelor en gestió esportiva

Cursar un bachelor en gestió esportiva pot ser-te molt útil si desitges desenvolupar una carrera en el sector esportiu. Aquest tipus de programa ofereix una formació sòlida en la gestió esportiva i prepara als estudiants per a exercir un paper clau en la planificació, organització i execució d’esdeveniments esportius i la gestió d’instal·lacions esportives.

A més de la teoria, els programes de bachelor en gestió esportiva solen incloure pràctiques professionals o passanties en organitzacions esportives reals, la qual cosa et permet obtenir experiència pràctica en el camp. Aquesta experiència pot ser valuosa per als graduats, ja que els dona l’oportunitat d’aplicar els seus coneixements i habilitats i de fer contactes valuosos en el sector esportiu.

Un altre aspecte important és que un bachelor en gestió esportiva pot preparar-te per a exercir un paper en el desenvolupament i la innovació en el sector esportiu. Els graduats d’aquests programes poden aplicar els seus coneixements i habilitats per a desenvolupar solucions creatives i efectives als desafiaments que enfronten les organitzacions esportives.

Sent així, cursar un bachelor en gestió esportiva pot ser-te molt interessant si et crida l’atenció treballar en el sector esportiu, ja que:

-T’ofereix una formació sòlida en la gestió esportiva.

-Pots accedir a experiència pràctica.

-Passes a tenir l’oportunitat de participar en el desenvolupament i la innovació en el sector esportiu.

En conclusió, el creixement de les instal·lacions esportives indica que aquest sector es troba en un període d’enorme expansió. Per aquesta raó, especialitzar-se en ell és sinònim de comptar amb un futur prometedor en el qual, amb total seguretat, hi haurà suficient treball. Nosaltres, dit això, t’animem que et formis perquè puguis arribar a tenir un paper important en l’àmbit de l’esportiu. Com més aviat millor comencis amb això, més aviat podràs començar a aprofitar-te de la rellevància progressivament major d’un sector com el que t’hem descrit.

Si estàs interessat en el nostre Bachelor de gestió esportiva clica aquí

Big data i organització d’esdeveniments esportius

La relació entre el big data i l‘organització d’esdeveniments esportius és més estreta del que creïs. Entre altres coses, permet als organitzadors recopilar, analitzar i utilitzar informació valuosa sobre els atletes, els espectadors i l’esdeveniment en si. Aquesta informació pot ajudar a millorar la planificació i execució de l’esdeveniment, augmentar la seguretat i l’experiència de l’espectador i augmentar l’eficiència en la gestió de l’esdeveniment. T’agradaria saber més sobre aquest tema?

Big data i organització d’esdeveniments esportius
Big data és un terme utilitzat per a descriure grans conjunts de dades que són massa voluminosos o complexos per a ser processats ​​i analitzats mitjançant mètodes tradicionals. Provenen d’una varietat de fonts, com a sensors, dispositius mòbils, xarxes socials, transaccions comercials, i moltes més. Són difícils de processar mitjançant tecnologies i eines tradicionals. No obstant això, mitjançant l’ús d’eines d’anàlisis i tecnologies avançades, és possible extreure informació valuosa i patrons d’aquests grans conjunts de dades.

Doncs bé, l’impacte del big data en l’esport és cada vegada més fort, ja que l’ús de grans quantitats de dades permet als organitzadors prendre decisions més informades i millorar l’experiència de l’espectador.

En primer lloc, el big data s’utilitza per a recopilar informació sobre els atletes i l’esdeveniment en si. Per exemple, es poden recopilar dades sobre els temps de carrera, les tàctiques dels equips, els patrons de comportament del públic i les condicions climàtiques. Aquesta informació es pot utilitzar per a millorar la planificació de l’esdeveniment i assegurar que es compleixin les necessitats dels atletes i el públic.

A més, el big data s’utilitza per a analitzar les dades recopilades. Per exemple, es poden analitzar els patrons de comportament del públic per a determinar quin tipus d’entreteniment i serveis són més populars. Això permet als organitzadors millorar l’experiència de l’espectador.

Igualment, el big data s’utilitza per a millorar l’eficiència en la gestió de l’esdeveniment. Per exemple, es poden utilitzar dades per a optimitzar l’assignació de recursos, com el personal i els equips, o per a millorar la seguretat de l’esdeveniment. Dels avantatges relacionats amb aquest punt et parlarem en el següent apartat.

Avantatges d’aplicar el big data en l’esport

Existeixen diversos avantatges d’emprar el big data en l’àmbit de l’organització d’esdeveniments esportius, algunes d’elles són les següents.

Millora de la planificació mitjançant l’anàlisi de tendències: L’ús del big data permet recopilar informació valuosa sobre els atletes, l’esdeveniment i els espectadors. Entre altres coses, l’anàlisi de dades fa possible la identificació de les tendències. Això refereix a termes d’assistència, comportament del públic i preferències. Amb tot això, els organitzadors poden arribar a predir l’assistència esperada i a planificar en conseqüència.

Millora de l’experiència de l’espectador: L’anàlisi de dades permet als organitzadors entendre millor les preferències i comportaments del públic, la qual cosa ajuda a millorar l’experiència de l’espectador.

Millora de la seguretat mitjançant el monitoratge en temps real: L’anàlisi de dades possibilita als organitzadors identificar patrons i tendències que poden ser utilitzats per a millorar la seguretat en l’esdeveniment. Així, els organitzadors compten amb una eina per a recol·lectar i processar dades en temps real, la qual cosa els permet ajustar la planificació en funció dels canvis en l’esdeveniment. L’impacte sobre el manteniment de la seguretat és evident.

Millora de l’eficiència en la gestió de l’esdeveniment: L’ús del big data obre la porta a la correcta optimització en l’assignació de recursos i millorar l’eficiència en la gestió de l’esdeveniment. Es pot determinar el personal i els equips necessaris, en funció de les exigències esperades en cada esdeveniment.

Millora de la presa de decisions estratègiques: L’anàlisi de dades permet als organitzadors obtenir conclusions i prediccions precises, la qual cosa ajuda a prendre decisions més informades i estratègiques.

Millora en la monetització i en la captació de patrocinadors: L’anàlisi de dades possibilita als organitzadors entendre millor a la seva audiència i l’impacte del seu esdeveniment, la qual cosa els permet millorar la seva capacitat per a atreure patrocinadors i augmentar els ingressos.

Formació en organització d’esdeveniments 

La formació en organització d’esdeveniments és fonamental des d’un punt de vista general, però també des de la perspectiva particular de l’aplicació del big data. Sense una formació adequada, és difícil entendre com recopilar, analitzar i utilitzar les dades de manera eficaç.

La formació en l’ús del big data és important per diverses raons:

-Coneixement tècnic. La formació és essencial per a aprendre les habilitats tècniques necessàries per a recopilar, emmagatzemar, netejar, analitzar i visualitzar dades. També és necessari aprendre sobre les eines i tecnologies específiques que s’utilitzen en l’anàlisi de dades.

Coneixement de negoci. És important entendre com les dades es relacionen amb els objectius de negoci i com es poden utilitzar per a millorar la planificació i execució de l’esdeveniment, augmentar la seguretat i l’experiència de l’espectador, i augmentar l’eficiència en la gestió de l’esdeveniment.

-Comunicació i presentació. És important saber comunicar de manera efectiva els resultats de l’anàlisi de dades a diferents audiències, des dels organitzadors de l’esdeveniment fins als patrocinadors i els espectadors.

-Analítica avançada. La formació en tècniques avançades com l’aprenentatge automàtic, la mineria de dades i l’anàlisi predictiva ajudarà els organitzadors a obtenir conclusions i prediccions més precises i valuoses.

Així, la formació és essencial per a poder utilitzar el big data en l’àmbit dels esdeveniments esportius de manera efectiva. Sense una formació adequada, és difícil entendre com recopilar, analitzar i utilitzar les dades de manera eficaç i obtenir conclusions valuoses per a millorar la planificació i execució de l’esdeveniment, augmentar la seguretat i l’experiència de l’espectador, i augmentar l’eficiència en la gestió de l’esdeveniment.

En conclusió, ja has pogut veure fins a quin punt arriba la relació entre el big data i l’organització d’esdeveniments esportius. Són moltes els avantatges que poden derivar-se d’una correcta utilització dels avanços científics. Tot depèn de la seva aplicació d’acord amb l’après en una formació adequada.

Vols més informació de les nostres formacions de gestió d’esdeveniments? Clica aquí

Orígens i evolució del màrqueting esportiu

El màrqueting esportiu és una de les ramificacions especialitzades del màrqueting. El món de l’esport ofereix possibilitats il·limitades per a implementar diferents estratègies i accions per a millorar la visibilitat de les marques. De fet, es tracta d’un dels tipus de promoció amb més repercussió en el món de l’entreteniment, fins i tot per sobre de la indústria musical. En aquest post et parlarem del màrqueting  en l’esport, el seu origen i la seva evolució en els últims anys.

Què és el màrqueting esportiu?

El màrqueting esportiu desenvolupa estratègies relacionades amb l’esport per a donar a conèixer una marca o millorar la venda de determinats productes o serveis. Aquestes estratègies poden estar enfocades en la promoció d’esdeveniments  esportius, equips, productes o serveis relacionats amb els esports.

Aquí et nomenem alguns aspectes fonamentals del màrqueting en l’àmbit esportiu:

L’emoció-reacció. El màrqueting esportiu no sols busca la captació de nous clients. L’esport genera moltes passions i emocions per part de l’afició, per la qual cosa pot resultar una eina molt eficaç per a treballar el brànding de les empreses, el posicionament, la fidelització dels clients i l’augment del engagement  en les comunitats en línia.

Busquem aficionats, no sols consumidors. L’objectiu és connectar amb les emocions dels aficionats per a moure a l’acció. Es tracta de generar un vincle entre les marques i els valors positius que aporta l’esport, com per exemple, el sentiment de pertinença, l’orgull o el treball dur. D’aquesta manera, tant els esportistes com els propis aficionats poden convertir-se en els millors brand ambassadors de les marques que promociona l‘especialista  en màrqueting.

No sols existeix el futbol. Quant als seus àmbits d’acció, bé és sabut que el futbol és un dels esports amb major visibilitat. No obstant això, existeixen multitud d’esports i atletes amb característiques especials que obren un ampli ventall de possibilitats per a connectar i representar els valors de les diferents marques.

L’evolució del màrqueting esportiu

La relació entre el màrqueting i l’esport té una llarga trajectòria. Al llarg dels anys, trobem publicitat de tota mena en esdeveniments esportius, estadis, tanques, etc. A continuació, t’oferim un repàs històric de les principals fites de la comunicació vinculada a la gestió esportiva:

Principis del S.XX

En els anys 20, amb la irrupció de la ràdio, apareixen les primeres promocions de productes en relació amb l’esport i la seva retransmissió. La publicitat de diferents marques va començar a estar cada vegada més present en esports com el bàsquet, el futbol americà, el baseball i les grans lligues.

Entre les accions més rellevants trobem el patrocini de Wilson Sporting Goods al golfista Gene Sarazen, l’any 1923. Cinc anys després, en 1928, Coca-Cola va ser present en els Jocs Olímpics d’Amsterdam amb un dels contractes de patrocini més longeus de la història del màrqueting.

Seguint l’exemple de Coca-Cola, l’any 1936, Adidas va patrocinar els famosos Jocs Olímpics de Berlín. A més, per primera vegada va proporcionar roba i equipament a Jesse Owen perquè lluís la seva marca amb finalitats promocionals, aprofitant la seva popularitat.

Segona meitat del S.XX

A partir dels anys 50, amb l’arribada  de la televisió, es van introduir noves maneres d’expandir la presència de les marques en el mercat. En aquests anys, es va començar a integrar la publicitat en retransmissions esportives i en els propis estadis. De fet, l’any 1954, l’estadi de baseball Sportsman’s Park a Missouri va passar a ser el “Busch Park” quan cerveseria Anheuser Busch va comprar els drets de nom de l’estadi.

Posteriorment, els anys 80, van començar a instal·lar-se les famoses pantalles patrocinades en els estadis. I amb això, les insercions publicitàries durant els partits. En les següents dècades van augmentar exponencialment els patrocinis de grans figures de l’esport. Un dels exemples més paradigmàtics va ser la vinculació de Nike amb Michael Jordan, que va generar una nova marca de sabatilles, les famoses Air Jordan. L’estrella del bàsquet es va convertir en una de les figures publicitàries més rellevants de l’esport. A partir d’aquest moment, el patrocini a esportistes va incorporar altres grans marques com Adidas o Puma.

El màrqueting esportiu avui dia

L’especialista  en màrqueting sempre cerca noves formes i canals per a connectar amb el públic. En aquest sentit, internet ha transformat profundament les estratègies de promoció de les marques. Ja no es tracta només de la presència en els estadis, l’esponsorització d’esportistes o els anuncis en televisió o ràdio.

El desenvolupament de les noves tecnologies digitals han multiplicat exponencialment les oportunitats de contacte i també la capacitat de segmentació dels públics. Les retransmissions es comparteixen i comenten a través de les plataformes digitals. Aquests espais generen al seu torn noves personalitats rellevants vinculades a l’esport, com per exemple els youtubers o influencers. Prova d’això és la rellevància d’alguns streamers com Ibai Plans en Twitch i els eSports, tant a nivell nacional com internacional.

El poder amplificador i la capil·laritat connectiva permeten generar estratègies més centrades en l’audiència i en la creació de comunitats de referència per a representar els diferents valors del producte o servei. Per tant, la unidireccionalitat en la comunicació amb el públic es transforma en un contacte en temps real i progressiu entre marques i aficionats.

Finalment, els esdeveniments, els equips i fins i tot els propis esportistes funcionen ja com a marques. Desenvolupen les seves pròpies estratègies de posicionament i treballen amb els seus públics objectius i comunitats de seguidors. Així, els esportistes també es converteixen en influencers professionals amb capacitat per a viralitzar continguts. Mostra d’això, són els múltiples patrocinis a esportistes com Rafael Nadal, Messi, Gómez Noya o Mireia Belmonte.

Cada innovació tecnològica genera un impacte no sols en la publicitat, sinó en la pròpia gestió esportiva i el seguiment dels esdeveniments. Per tant, els principals reptes del màrqueting  esportiu per al futur inclouen la integració dels nous avanços tecnològics. Entre ells trobarem el desenvolupament de la realitat virtual i augmentada o la intel·ligència artificial en el món de l’esport.

Fins llavors, continuarem informant-te de totes les novetats en el nostre bloc!

Vols més informació sobre el nostre màster en Màrqueting esportiu? clica aquí

10 avantatges d’estudiar en el sector de la gestió esportiva

Coneixes els estudis relacionats amb la gestió esportiva? Si la resposta és afirmativa, ja hauràs sentit que tenen sortides laborals tan diferents com la de director esportiu, buscatalents dels esports o manager d’instal·lacions esportives. Això la fa enormement interessant i molt atractiva per a tots els apassionats de l’esport. Així que t’agradaria saber alguna cosa més sobre aquest ofici? Aleshores et recomanem que continuïs llegint.

Estudiar gestió deportiva

Un tècnic per a la gestió esportiva, com t’hem comentat, és capaç d’encarregar-se de múltiples tasques diferents. Des de l’organització d’esdeveniments esportius a la direcció de clubs. Des de l’assessoria de lleis en matèria esportiva fins a la representació de jugadors professionals. Des de la gerència del talent humà fins a l’explotació publicitària de les celebracions.

Aquí, nosaltres, hem tractat de triar aquells 10 avantatges fonamentals que són comuns a totes aquestes sortides diferents. És la millor manera que, dins d’aquesta varietat, puguis formar-te una visió àmplia de l’assumpte. Anem allà!

1. És una professió estretament lligada al món del esport

Esta avantatge és fonamental per a tots els apassionats d’aquest sector. Si a tu t’agrada l’esport, ja sigui veure’l, practicar-lo o analitzar-lo, llavors això és un enorme benefici per a tu. Amb aquesta professió es manté una constant relació amb aquest àmbit. Tots els dies es tractarà amb esportistes, amb instal·lacions esportives i amb esdeveniments relatius a tot això.

2. Compta amb una projecció de futur admirable

El esport mai per a. Es troba pertot arreu i sempre atreu a cada vegada més públic. Això es tradueix en què cal esperar que, al llarg dels pròxims anys, tot creixi en magnitud. Cada vegada més gent practicant-ho, cada vegada esdeveniments més grans, cada vegada més capital invertit. És un ofici que gaudeix d’enorme projecció que sempre és convenient aprofitar en la mesura que sigui possible.

3. Es treballa lligat al desenvolupament d’enormes projectes

Alguna vegada ha existit una activitat humana que arrossegui tantes passions com l’esport? Probablement, mai a les ciutats es viuen moments tan èpics com els dies de partit, sigui la disciplina que sigui. Això vol dir que tots aquells que es dediquen a aquest àmbit tenen relació amb esdeveniments extraordinaris. La diversió, per tant, està completament assegurada.

4. Es col·labora amb equips professionals d’enorme motivació

Todos els que desenvolupen les seves tasques en aquest sector estan plenament enamorats d’ell. A partir d’aquí, no és difícil comprendre que tots ells compten amb enorme motivació per a continuar treballant. No és possible imaginar dies avorrits, tristos o estressants quan es treballa amb equips així. A més, el bon ambient està garantit. Tots, igual que tu, estaran gaudint de fer el seu treball dia rere dia.

5. Les opcions i variacions són gairebé infinites

Es gairebé impossible comptabilitzar la quantitat total de disciplines esportives que existeixen en el món. Són moltes i cadascuna d’elles es ramifica en múltiples maneres d’entendre-la i assumir-la. Per tant, les opcions de treball en aquest sector poden qualificar-se de potencialment infinites. Si dediques la teva vida a aquest àmbit, sempre trobaràs un buit que s’adapti justament a la teva manera de treballar, de ser i a les teves pròpies aspiracions.

6. Existeixen centres que fan possible obtenir el títol amb facilidad

Nosaltres, per exemple, som una clara prova d’això. En l’actualitat, tu mateix pots comunicar-te amb nosaltres per a poder accedir a un sistema d’estudis flexible, atractiu i adaptat als teus desitjos de futur. Oblida’t de memoritzar sense sentit, d’estudiar coses que no es relacionen amb el món pràctic o de no encaminar bé cap a on vols anar. Amb centres com el nostre, el teu futur està molt a prop.

7. És totalment internacional

És possible imaginar algun país del món en el qual l’esport no sigui una activitat fonamental? És molt difícil respondre que sí a aquesta pregunta. Per tant, la realitat és que, amb una professió com aquesta, seràs capaç d’anar a qualsevol lloc del món i desenvolupar el teu treball com desitgis. No estàs lligat a cap lloc en concret, doncs, allí on hi hagi esport, tu podràs aportar el teu gra de sorra.

8. Encara es troba en fase desenvolupament

Encara que les disciplines esportives han existit sempre, la professionalització en el sector al qual aquí estem referint no es va aconseguir fins fa molt poc. Com a tal, encara està en fase de desenvolupament i està creixent amb passes de gegant. És el teu moment per a aprofitar aquesta allau de creixement per a poder formar part d’ella i treure tots els beneficis que puguis en el teu propi profit. A quines esperes?

9. Gran flexibilitat laboral

a t’hem comentat que la quantitat de tasques diferents de les que es pot encarregar un gestor esportiu són potencialment infinites. Tots els clubs tenen molts llocs que cobrir. Tots els esdeveniments requereixen de molts punts que organitzar. Els jugadors més talentosos requereixen d’una correcta gestió de tot el que els envolta. Com a tal, no és possible parlar d’horaris, llocs, sous i tasques fixats i determinats. Tot pot canviar, el teu futur és a la teva mà.

10. Oportunitat de creixement personal

Esta avantatge es posa en estreta relació amb el que t’hem dit sobre que aquesta professió està en fase de desenvolupament. Tu pots créixer amb ella, per la qual cosa has de saber que l’únic límit al teu èxit serà la teva pròpia imaginació i les teves ganes de treballar. Si vols tenir una brillant carrera professional, en aquest sector podràs aconseguir-la.

En conclusió, ja es pot dir que coneixes al detall quines són les deu avantatges fonamentals relacionades amb l’estudi de la gestió esportiva. Al cap i a la fi, una professió que abasta un àmbit tan ampli i que et manté en constant relació amb l’esport mai pot ser dolenta. De fet, si t’has convençut que aquest és l’ofici dels teus somnis, t’aconsellem que ens contactis. Amb nosaltres, podràs estudiar per a arribar a fer de la teva passió, la teva professió.

T’agradaria saber més a prop del nostre BACHELOR en gestió esportiva? clica aquí

FORMATIC Barcelona avantatges d’estudiar al centre de Barcelona

Estudiar a Barcelona durant els anys d’universitat és un gran avantatge per als teus anys d’estudi, ja que estaràs en una ciutat moderna, innovadora, cosmopolita, amb una gran oferta cultural i lúdica, un gran equipament i infraestructures (des del transport públic fins a allotjaments per a estudiants tant de la zona com estrangers).

Principals diferències entre estudiar de manera presencial i a distància

En FORMATIC Barcelona, també pots triar dues maneres d’estudiar: la formació a distància o la formació presencial, en funció de cada formació pot haver-hi la dues opcions.

Què t’ofereix la formació a distància?

La formació a distància té una multitud d’avantatges comparada amb la presencial. Coneix les més importants:

-Amb la formació a distància, seràs més productiu i aprendràs més, en menys temps i amb menys esforç.

-La formació a distància t’ajuda a mantenir-te actualitzat i és una de les millors maneres d’estar al dia.

-Pots obtenir el contingut les 24 hores al dia, tots els dies de la setmana, en qualsevol lloc i moment.

-Pots aprendre de bons professionals sense importar on estiguis.

-Aprens dels altres i comparteixes els coneixements. És una de les majors claus per a formar-se amb un menor esforç.

-La comunicació entre els alumnes i professors és constant. El treball és desenvolupat en col·laboració i es fomenta l’aprenentatge en grup.

-L’educació virtual ens permet ser més consistents, eficaces, creatius i ràpids en buscar i crear solucions.

-Es pot combinar amb l’aprenentatge formal, l’informal i social.

-S’adapta a les teves necessitats. Es creen diferents entorns d’aprenentatge ajustats a cada persona.

-Podràs potenciar habilitats fonamentals com la capacitat d’aprendre i el pensament crític.

Avantatges de la formació presencial

La formació presencial abasta una altra sèrie d’avantatges que són molt beneficioses:

Classes com les tradicionals. La modalitat presencial és una de les més buscades i demandades actualment. Gràcies a la seva dinàmica, consisteix en classes presencials de les quals ja coneixes el seu funcionament, perquè l’has viscut des de la infància. A més, comptes amb persones de suport, com els professors i companys.

La rutina de classe i estudi. Si necessites una disciplina d’estudi i una rutina, així com horaris fixos, aquesta és la millor modalitat per a tu. Pots acudir físicament a un centre i en els horaris que estableixi el curs. A més, existirà un control d’assistència a les classes. És una bona opció si ets una d’aquestes persones a les quals els costa bastant ser constants o no tens força de voluntat per a organitzar el temps d’estudi diàriament.

Les classes s’adapten al grup. Les classes presencials són més participatives i dinàmiques com a norma general. En elles, pots compartir la teva experiència d’estudi com a alumne amb els companys i els professors. A més, aquí els professors poden adaptar la formació segons l’alumne; també la seva atenció, reacció i les necessitats del grup d’alumnes segons transcorre la classe.

Més interacció i intercanvi. Les labors i especialitats dins del sector sanitari, per exemple, són un treball en equip. Estudiar de manera presencial et dona l’oportunitat de fer treballs, exercicis i pràctiques al costat dels companys de classe. D’aquesta manera, millores el procés de socialització basat en l’intercanvi i la interacció entre els alumnes.

Companyonia. Existeix una gran probabilitat que els companys de classe es converteixin en els teus amics. La modalitat presencial et permet conèixer a noves persones amb el començament del curs. L’ambient en una aula sol ser més amè i divertit. Facilita molt forjar nous llaços d’amistat i la companyonia.

Agilitat per a la resolució de dubtes. La presencialitat també ofereix l’avantatge d’agilitar la resolució de dubtes i consultes. Normalment, els centres compten amb professionals i professors especialitzats, que podran atendre tots els teus dubtes i d’una forma immediata, fins i tot durant el transcurs de la classe. No hauràs d’esperar hores o fins i tot dies per a obtenir la resposta d’una consulta realitzada mitjançant email o plataforma virtual.

Comunicació de persona a persona i presencial amb el tutor. Estudiar de manera presencial també et donarà l’avantatge de les tutories personalitzades, on podràs conèixer al tutor d’una manera directa. Et comunicaràs de tu a tu amb el tutor. A més, aquest sabrà quines són les teves necessitats, els teus punts forts i febles. T’orientarà d’una forma personalitzada perquè aconsegueixis el teu objectiu professional.

Opció de tenir un tracte més pròxim. Ja ho has vist anteriorment: conèixer als docents i a la resta dels empleats del centre t’ajudarà a aconseguir un tracte més pròxim. És un punt a favor si busques una atenció més personalitzada.

Quins avantatges suposa estudiar en ple centre de Barcelona?

Els avantatges d’estudiar a Barcelona són moltes. Aquí, pots trobar tot el que necessitis i gaudir d’una de les ciutats més boniques i cosmopolites d’Espanya. Entre les seves bondats, tens les següents

Multicultural. Barcelona és una ciutat europea que disposa de fins a una població de set-cents mil estrangers. Siguis o no un estudiant internacional, quan t’allotgis a Barcelona, estaràs ràpidament integrat gràcies a una gran diversitat de nacionalitats. Això facilita també l’intercanvi intercultural, una cosa molt positiva i enriquidor durant els anys d’estudiant.

Oci. Barcelona és una de les ciutats amb el millor oci d’Europa, on podràs prendre una copa o conèixer algunes de les discoteques més famoses del món. També conté una gran oferta d’oci cultural, diversió i bells llocs per a visitar.

Prestigi universitari. Barcelona compta amb una àmplia tradició universitària. Les Universitats de Barcelona estan entre les 100 millors universitats del món i ofereix un enfocament més pràctic, docents amb excel·lència, innovació i una alta qualitat acadèmica.

Ubicació. Si vols veure el sud d’Espanya, aquest queda alguna cosa lluny. No obstant això, també podràs gaudir del Mediterrani i tenir la platja a prop sense renunciar a viure en una ciutat gran i cosmopolita amb una àmplia xarxa de transport i infraestructures.

No deixis escapar l’oportunitat de formar-te en ple centre de Barcelona. Parlem del teu futur? Contacta amb FORMATIC Barcelona i posa’t a la feina per a dissenyar la teva carrera

FORMATIC Barcelona nou patrocinador del Molins de Rei CF.

Des de FORMATIC BARCELONA estem encantats de comunicar que la setmana passada, es va tancar el nou acord de col·laboració com a patrocinador del Molins de Rei CF, aquest acord és per 2 temporades i es promocionarà els equips cadets, juvenil i amateur en categories femenines i masculines.

L’escola universitària FORMATIC ja porta uns anys vinculada al club de fútbol Molins de Rei, i es compromet a continuar recolzant i patrocinant les categories inferiors i amateur. A FORMATIC continuem creient i apostant fermament per esport de base.

En la signatura del contracte van ser presents els directius en l’àrea de patrocinis i comunicació, i de l’àrea social, junt Josep Maria Pujol (ex jugador del club), en representació de FORMATIC BARCELONA.

El club mantindrà la publicitat en les noves samarretes ADIDAS, que s’ampliarà per als cadets, juvenils i primers equips, tot això juntament amb la nova publicitat estàtica que serà visible en el camp de futbol.
Des de FORMATIC BARCELONA volem desitjar molts èxits per a tots els equips del Molins de Rei CF per a la temporada 2021/2022

Equip FORMATIC BARCELONA

Estudiar gestió esportiva genera grans oportunitats de feina

La formació en gestió esportiva té bastantes sortides laborals avui dia. L’esport té una gran influència social i educativa per la seva importància a l’hora de construir una identitat nacional. Com bé sabem, l’activitat esportiva fomenta un determinat nombre de valors i incita a millorar els nostres hàbits de vida.

Tampoc podem deixar enrere l’apartat econòmic, si tenim en compte el gran nombre de persones que gaudeix dels espectacles de masses. Hi ha esports que generen molts beneficis, com el futbol, i moltes marques i empreses que aposten per esportistes d’elit per a la seva promoció.

Perfil i funcions del gestor esportiu actual

La pràctica esportiva millora la qualitat de vida de la societat perquè té efectes beneficiosos tant per a la salut física com l’emocional. La gestió esportiva es refereix al grup d’accions relacionades amb la planificació, avaluació i acció en l’àrea esportiva.

El gestor esportiu ha de saber resoldre qualsevol situació que es presenti en aquest entorn laboral. La finalitat és crear un ambient d’èxit mitjançant programes que projectin als esportistes i visibilitzin el seu talent. Per tant, aquesta persona ha d’estar formada i tenir els coneixements i habilitats que li capacitin per a desenvolupar les seves tasques.

Per tant, un professional en aquesta matèria haurà de prendre decisions vitals per al desenvolupament de l’esportista i la institució on faci el seu treball. Serà l’encarregat d’assumir les responsabilitats i complir amb els objectius marcats per a aconseguir resultats òptims.

Les funcions més importants que ha de complir un professional amb aquest perfil de gestor d’esport són les següents:

Planificació. Qualsevol projecte esportiu necessita planificar-se prèviament, per la qual cosa cal establir un calendari d’objectius i fer un seguiment adequat. Aquest aspecte és fonamental sobretot en els esports d’equip.

Coordinació. Un altre aspecte clau és la coordinació per a aconseguir els objectius fixats. La idea és treure el màxim rendiment al personal i als recursos dels quals es disposi. Aquesta habilitat és molt important quan s’assumeixen a més de labors esportives, també en l’àrea econòmica i administrativa.

Recursos Humans. La intel·ligència emocional és clau per a saber dirigir un equip de treball. Aquest tipus de professional sabrà treure el millor de cada esportista per a aconseguir tots els objectius marcats. Com bé sabem, hi ha plantilles amb equips d’elit amb gran talent que no aconsegueixen l’èxit perquè no se sap gestionar correctament l’ego.

Finançament. Un professional en aquest àmbit ha de conèixer les fonts de finançament al seu abast per a donar-li supervivència a l’activitat esportiva. La capacitat d’autofinançament es valora molt. Per aquesta raó, el màrqueting ha aconseguit un paper molt important en els últims anys. La cerca de sponsors o patrocinadors és fonamental per a injectar fons, sobretot si tenim en compte l’esport local. En casos de major projecció, els mitjans de comunicació tenen molta importància per a projectar marca.

Una vegada que coneixem les principals funcions que desenvolupa aquest professional esportiu, també és moment de saber quin tipus de perfil es necessita. Curiositat, formació i experiència és un bon còctel per a una organització esportiva. En el primer cas, perquè es relaciona amb l’aspecte empresarial i la necessitat de conèixer les tendències del mercat.

D’altra banda, la formació especialitzada és capaç de millorar les competències professionals per a la gestió. Això permet el desenvolupament d’habilitats en les àrees de finances, màrqueting, seguretat i direcció estratègica.

bachelor gestion deportiva

La experiència ajuda a fer el treball amb major confiança i seguretat. L’aprenentatge és part del procés i les dades a incloure en el currículum. Moltes empreses valoren l’experiència per a assumir un càrrec de responsabilitat.

I finalment, l’actitud és un altre atribut molt important en qualsevol mena d’àrea o sector. En aquest cas, es valora la capacitat de comunicació, el treball en equip i el pensament en positiu

La preparació idònia per a un gestor deportiu

El programa de Bachelor en Gestió esportiva de l’Escola Universitària FORMATIC BARCELONA és molt complet. A més, la institució compta amb el suport de la University of Wales Trinity Saint David. És tot un referent al Regne Unit i compta amb el reconeixement internacional dels seus titulaciones.la provisió d’esport i oci s’ha convertit en un dels sectors més importants de la indústria de l’esport professional i d’elit de tots els països. La possibilitat de realitzar estudis en aquesta matèria afavoreix una base sòlida per a la gestió esportiva amb projecció internacional.

Aquest programa formatiu incorpora mètodes innovadors en l’ensenyament esportiu. Els estudiants podran participar de manera activa durant l’aprenentatge i prendre la iniciativa. A més, el mètode d’estudi és molt flexible i permet ampliar els coneixements en la indústria deportiva.no hi ha cap mena de dubte que existeix un gran nombre d’oportunitats laborals en el sector públic i privat, així com en organitzacions on es necessiten voluntaris, sense passar per alt el sector de la salut. No obstant això, les principals sortides laborals són les següents:

Direcció i gestió municipal d’esports.
Direcció esportiva en els clubs, les associacions i gimnasos.
Direcció de diferents projectes esportius.
Direcció d’esdeveniments esportius de masses.
Direcció i gerència d’empreses esportives.
Consultor esportiu.
Direcció de màrqueting esportiu.
Consultor d’empreses en la gestió d’equips.

El programa es desenvoluparà de manera progressiva en diferents mòduls perquè els estudiants puguin desenvolupar les seves habilitats i coneixements. A més, hi ha un equip de suport que organitza tutorials regulars per al desenvolupament de les habilitats bàsiques i avançades. Entre les principals matèries que s’imparteixen cal destacar les següents:

Salut, exercici i societat.
Fonaments del màrqueting esportiu.
El negoci de l’esport.
Direcció de fitness i estils de vida.
Mètodes de recerca i desenvolupament personal.
Gestió del procés del coaching.
Idiomes (Anglès)

Sense cap dubte, aquesta formació especialitzada garanteix una sèrie d’avantatges com un coneixement profund en aquest sector i la possibilitat de realitzar pràctiques en diferents empreses. En definitiva, aquest programa prepararà als estudiants per a les seves futures carreres en gestió esportiva.

Si vols més informació acosta el Bachelor de gestió esportiva, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Màrqueting esportiu

El continu creixement i augment de la comercialització i la professionalització del sector de l’esport han donat lloc a una creixent demanda de la indústria per postgraus en gestió esportiva i comercialització. El programa de Màster en Màrqueting Esportiu proporciona els coneixements per a dur a terme una gestió especialitzada dissenyada per adaptar-se a les necessitats del sector de la indústria de l’esport.