Grau en Turisme

L’EUFB és un centre adscrit a la Universitat de Girona, una de les més importants del nostre país en l’àmbit del Turisme. La col·laboració entre ambdues institucions garanteix el màxim nivell de qualitat del nostre Grau en Turisme.

El Grau en Turisme de l’Escola Universitària Formatic Barcelona ofereix un model de formació innovador, amb una docència rigorosa, vinculada a la pràctica professional i amb un alt grau d’especialització.

El graduat obtindrà un coneixement general del turisme i dels àmbits específics de gestió i planificació d’aquest sector a nivell d’organitzacions, d’activitats, destinacions, productes i recursos.

Msc en Direcció d’empreses

L’objectiu general de MSc Business Management és educar els individus com a directius i especialistes en negocis, i així millorar la qualitat de la gestió com a professió. Els màsters afegeixen valor, per exemple, als primers (o graus), desenvolupant en individus una comprensió integrada i crítica de la gestió i les organitzacions en un context global, i ajudant-los a prendre papers efectius dins d’ells.

Msc en Direcció de comunicació i màrqueting

El programa de màster direcció de comunicació i màrqueting potencia les habilitats del professional de la comunicació en l’àmbit internacional. Aquest programa estudiarà detalladament les diverses línies i aplicacions de màrqueting i comunicació, tant des d’un punt de vista general que té en compte la realitat actual i des d’una perspectiva associada a l’estratègia empresarial.

Direcció hotelera internacional

El Màster en International Hotel Management se centra en l’operació, lliurament i gestió d’hotels amb èxit (i hotels) a tot el món. Un objectiu integral del programa és animar els estudiants a considerar la gestió de l’hospitalitat des d’una àmplia gamma de perspectives. Les particularitats d’aquest estudi es troben en el seu enfocament interdisciplinari, que connecta i integra la gestió de l’hostaleria com a ciència econòmica en la gestió empresarial, finances, màrqueting i gestió estratègica. L’èxit del programa es centra en la visió de la gestió de l’hostaleria a les empreses i cadenes hoteleres.

El programa permetrà als estudiants desenvolupar una comprensió crítica de la teoria i pràctica essencial de la gestió d’un hotel. Els estudiants desenvoluparan els seus coneixements sobre habilitats i valors del servei al client, qüestions contemporànies dins de l’hotel i hospitalitat, gestió financera internacional i el context global en què operen els hotels.

Tripulant de cabina de passatgers

L’Escola Universitària Formatic Barcelona és una institució educativa privada fundada el 1974 va ser pionera com a primera escola d’hostesses de terra i vol a Barcelona.
Des hem format i titulat a més de 20.000 estudiants en els àmbits del turisme, la comunicació i l’empresa.

El curs de TCP té una durada de 4 mesos i una càrrega lectiva total de 200 hores. A l’Escola Universitària Formatic Barcelona impartim hores lectives addicionals a les exigides per l’autoritat competent. D’aquesta manera el futur tripulant adquireix els coneixements de manera sòlida. Això es tradueix en resultats; la majoria dels nostres alumnes aproven l’examen final de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), sent el nostre índex d’aprovats del 100% en la majoria de les nostres promocions.

El nostre equip de professors i professores està format per personal altament qualificat. Els nostres instructors de TCP són tripulants de cabina i pilots, actualment en actiu a les seves respectives companyies aèries, la qual cosa permetrà a l’estudiant conèixer el món de l’aviació de primera mà.

A més, comptem amb juristes, professors d’anglès i professionals sanitaris que completen l’equip docent.

Tots els instructors del curs tenen una extensa i reconeguda trajectòria en el món de l’aviació i / o de la docència aeronàutica.

Agent d’operacions de vol

Aquests estudis capaciten els interessats per exercir un lloc d’Agent d’operacions de vol en companyies aèries. Els Agents d’operacions de vol són els responsables de la supervisió i el control de tot allò necessari per què un avió pugui enlairar-se. La seva missió és preparar la documentació necessària, transmetre la informació a la tripulació abans de la sortida i controlar el progrés del vol, tenint contacte verbal amb la tripulació durant el viatge i notificant els canvis que puguin afectar el seu desenvolupament.

Agent de trànsit de passatgers

La nostra Escola forma persones que s’interessin per aquesta professió a fi que es converteixin en personal eficaç a partir d’una formació dirigida a l’atenció eficient dels clients, tant en les seves expectatives de viatge com en la seva gestió, per això es contemplen aspectes tant genèrics com específics, per atendre les exigències del sector, el nostre país necessita bons professionals.

Agent de viatges

La nostra Escola forma persones que s’interessin per aquesta professió a fi que es converteixin en eficaços gestors de viatges i del temps d’oci, que siguin capaços de prendre decisions ràpides davant del client, que siguin capaços de gestionar contractes i documentació de viatges i de col·laborar en les tasques administratives i de Marketing de les agències de viatges i d’altres empreses del sector turístic. Per atendre les exigències del sector, es necessiten cada vegada millors professionals.

Secretariat internacional d’alta direcció

La seva tasca és cada vegada més àmplia: organitzar l’agenda de direcció i gestionar reunions, viatges, actes d’empresa i gestionar les comunicacions de l’empresa.
Aquest diploma d’especialització es caracteritza per la formació empresarial i les tècniques de secretariat més avançades.

Relacions públiques

En l’actualitat el factor humà és un factor de primer ordre en qualsevol tipus d’activitat.

Un professional de les relacions públiques coneix les tècniques per ajudar a millorar la imatge i facilitar la comunicació en moltes empreses, organismes i institucions.